Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכול חברי הפורם שלום

אחרי שערכתי חיפוש בפורם ולא מצאתי תשובה אני צריך עזרה

אני רוצה להתחיל לבנות מערכת בנונית ברכב אבל בצעדים.

חשבתי להתחיל ברדיודיסק ורמקולים קומפוננט .

חשוב לציין שאני שומע טראנסים ומוזיקה שחורה.

כל הפרטים חייבים להיות יד ראשונה והתקציב לרדיו והרמקולים הם 2500 ש"ח.

אשמח לשמוע את העצות שלכם.

ו

הסמוראי "נירו" האחרון.

פורסם

בשביל מוסיקה כמו שאתה שומע ממולץ סאב. אתה לא תיהיה מרוצה מקומפוננט פשוט, עדיף לך למצוא מציאות ביד שניה, יש דברים מצויין רק תבדוק אותם טוב. עם תקציב כזה ביד שניה אתה יכול לסדר לך רדיו דיסק, קמפוננט, מגבר וסאב

תחפס טוב ..מנסיון זה עדיף.

ואם בכל זאת אתה נעול על חדש, הסדרה 5 החדשה של פיוניר מכשיר טוב ולא יקר(1100-1200). והמורל דוטק או אינפינטי קאפה(1200-1300) יכולים להיות אופציה נחמדה אבל תצטרך להגביר אותם כדי להנות מהם .

יש גם אופציה זולה יותר שזה המורל פולס שהם סבירים גם ללא הגברה(500) ואז גם נשאר לך כסף למגבר 4 יציאות שיוכל להחזיק סאב בעתיד.

כל עוד המחיר שרשמת לא יהיה כולל התקנה.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

• תוכן חדש...