Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני דיי נעול על הסאב CVR12 של קיקר.. שמעתי עליו רק דברים טובים אך חיפשתי קצת בפורום עליו והבנתי שהוא לא ממש סאב של SQ אבל לא ממש מצאתי איך הוא בשביל עוצמה גבוהה וגם איכות סבירה.

אפשר להגיד שאני בן אדם של SQL.. אני אוהב עוצמה גבוהה (אבל לא להגזים) אבל שגם ישמע יפה (אני לא אידיופיל)

ואני לא סובל בס נמרח.. אני שומע בדרך כלל ראפ (ליל גון יינג יאנג וכאלה) אבל לפעמים לא ולכן חשוב שהוא לא ישתלט על המוזיקה יותר מדי

אז איך הסאב הזה בשביל כל מה שרשמתי? ודרך אגב לא משנה לי אם הוא צריך הרבה עוצמה כי אני במלא מביא מונובלוק חזק

תודה לכל מי שיענה! :-)

פורסם

אחלה סאב. אני מרוצה ממנו. מדוייק - רק בתיבה אטומה 28 ליטר.

אני נותן לו בקושי 250 רמס ( יכולת ספיגה עד 400) ונשמע ממש טוב.

לפי דעתי סט קומפוננט מ פולס ומטה לא מומלץ - כי הסאב פשוט משתלט , אני שדרגתי את הפולס בטויטרים MT22 וזה ממש בול.

איזה מונו אתה מביא? מה עוד יהיה/יש ברכב?

פורסם

אז בעצם כמו שחשבתי.. :-P

gti1980, יהיה ברכב דוטק + MT22 והסאב הולך להיות בתיבה אטומה של 30-35 ליטר.

תודה לכל מי שעזר לי להחליט :-D

פורסם

תשמע לפני שאתה קונה זו העה הכי טובה שאני יכול לתת לך

אני אהבתי את הסאב הזה הוא יורד מאוד נמוך.

פורסם

תודה לכל מי שענה, אני ינסה לשמוע אותו לפני שאני קונה אותו :wink:

רועי א, התקציב הוא עד 800 שח.

• תוכן חדש...