Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הבעיה היא שהאוטו לא מניע ישר אחרי שהוא נסע זמן מסויים והגיע לטמפ' נומינלית במידה ואני מחבה אוטו לצורך העניין (עצרתי לרגע) ואחרי זה רוצא להניע אותו הוא לא מניע (יש סטרטר) למה זה ככה????

כשהאוטו קר מניע כמו גדול. אולי זה מנגנון הגנה שיש לאוטו? האם זה נורמלי שכך זה קורה???

לתשובתכם המהירה אודה

ארתור

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

לא יודע אם זה קשור, אבל בפיג'ו שהיתה לי (אם כי היא היתה פחות מודרנית, לדעתי) כשהרכב היה חם היה צריך להניע עם הגז לחוץ. לא יודע למה - ככה היה כתוב בספר הרכב וזה עבד כמו שעון. ניסית?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לגבי גז לחוץ, לא ניראה לי הגיוני לאוטו שלי כי זה אוטו הזרקה אשר מווסת לבד את כמות הדלק והאויר בעט ההנעה, להניע עם גז זה לא בריא הרי שאם אני מחכה מספר דקות (5-10) הוא מניע לבד בלי גז.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

הבעיה אכן אמורה להיות נעוצה בחיישן הצתה, או בתקע לחיישן הצתה, לעיתים נוהגים להחליף את שניהם, אני "מהמר" על התקע, אבל, לאחר איבחון בלבד.

מובן שיתכנו בעיות נוספות, ויש להתחבר עם סקנר, ו/או בדיקה בזמן קרות התקלה לבדיקת ניצוץ ובדיקה יסודית בסקופ מעבדה (רצוי לרכב) (אוסילוסקופ ייעודי).

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה על העצה אני הולך להכניס ותה לבדיקה אבל בכל אופן אני לא מבין את הקשר בין חום מנוע לבין זה שהאוטו מסרב להניע מספר דקות אחרי עצירה והדממת המנוע. חוטי ההצתה חדשים לצורך העניין.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

חיישן טמפ' מנוע תקול, יראה טמפ' לא נכונה ובדרך כלל מאוד נמוכה מה שיביא את מחשב ניהול המנוע להעשרת התערובת באופן מהותי, לעיתים קיצוני, הצפת תא השריפה וקושי בהנעה.

ברנו בדכ וכפי שרשמתי בתגובתי הקודמת, בדרך כלל הבעיה נעוצה בחיישן לתקע הצתה ו/או החיישן עצמו.

לעיתים נוהגים להחליף את החיישן עצמו והבעיה "מסתדרת" כי עצם הוצאת התקע (לצורך הח' החיישן) והכנסתה חזרה, מביאה את המגעים לפעולה בנקודות שונות כמעה.

אם האיבחון הוא לחיישן, אני ממליץ בכל מקרה להחליף את התקע, ויש כזה תקע במחסני רנו , הוא עולה בסביבות 110 שח + מעמ.

יש גם חיוב על עבודת ידים.

תעדכן.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...