Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע מאיזה גיל מותר להסיע אדם במושב הנוסע שנמצא ליד הנהג (ברכב פרטי)?

תודה רבה לעוזרים!! :)

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

אה באמת? אז מה הגיל וגובה המותרים להסעת נוסעים? (במושב הקדמי ליד הנהג)

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

אני חושב שזה 14, אבל ת'כלס זה לא באמת משנה. אם יש לך ילד גבוה יחסית והוא בן 13, אף אחד לא יגיד לך כלום.

בכל מקרה, בשביל הבטיחות שלו, דאג שהוא מסוגל לשבת בנוחות בכסא כשהוא חגור והחגורה עוברת לו על הכתף ולא דבוקה לו לצוואר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אכן זה גיל 14 שנים, פעם עצרו את אבא שלי וישבתי מקדימה לפני שהיתי בן 14 ונתנו לאבא שלי קנס.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני חושב שאתם טועים.

כשהייתי בחטיבת ביניים בא אצלנו מישהו להסביר ולדבר על הבטיחות בדרכים בארצנו (לא זוכר בדיוק מהיכן הוא בא, אם זה ממשרד התחבורה או ממקום אחר).

אני זוכר היה חידון, והוא שאל שאלה לגבי ממתי ילד יכול לשבת במושב הקידמי, ושהוא ענה אני חושב שהוא אמר גם מגיל ,12 כל עוד החגורה יושבת טוב על הבן אדן.

אבל אני לא בטוח בכלום זה היה מזמן.

עוז.

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

פורסם

עד גיל 8 חייב להיות בהתקן ריסון מתאים לגובהו ומשקלו - ולא מול כרית אוויר פעילה.

החל מגיל 8 מותר, כל עוד החגורה עוברת על האגן והכתף כמו שצריך. (עם או בלי בוסטר - לפי הצורך, אבל שהחגורה תהיה מונחת כפי שתואר ולא בשום אופן על הצוואר.)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...