Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

סך הכל שאלתי.. למה ישר כולם מתנפלים עלי, בכל מקרה אני בכלל לא נוהג כי אין לי אוטו אבל

זה לא קשור, אני בטוח שכל אחד ואחד פה יוצא לו לנהוג עם יד אחת על ההגה ויד על הגיר

כי זה פשוט יותר נוח, זה שזה פחות ביטוחתי אני מסכים אבל זה גם מעייף חבל על הזמן.

Subaru Justy 88

פורסם

למה צריך את היד על הגיר? בכל מקרה היד מגיעה מההגה אל מוט ההילוכים לפני שהרגל מגיעה אל הקלאץ'.

דוקא אותי זה מרגיז לנהוג ביד אחת כי אני לא יודע מה לעשות עם היד שלא על ההגה. אני מתחיל לתופף על הרגליים, לשים את היד על הראש, לגעת בעיניים, לשחק עם הווליום...

פורסם

זה חוק ישן,כשהייתי בצבא קיבלתי על זה תלונה,על אכילת שווארמה בעת נהיגה,משמע יד אחת על ההגה.

היום אני בן 27.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

איך אפשר לאכול שווארמה בזמן שאתה נוהג?

בלי קשר לזה שאתה מקדיש לזה יותר תשומת לב מהנהיגה, אם משהו נופל (צ'יפס, שווארמה)?

פורסם

בגיל 18-19 לא חשבתי בטיחותי כמו היום,אך זה אפשרי למרות שזה מסוכן,כמו עישון בנהיגה.

ואם יפול צ'יפס או יתלכלך האוטו יש את השטיפה בקרייה :-) .

פורסם

אני לא חשבתי בכיוון של לכלוך, אלא על זה שאתה לא תסתכל על הכביש באותו זמן, אלא על מה שנפל, תתחיל לחפש, לנקות... לא טוב.

פורסם
בגיל 18-19 לא חשבתי בטיחותי כמו היום,

כמו שכתבתי אז לא חשבתי

ובקשר לבטיחות אתה צודק זה בכלל לא בטיחותי ומזלי שלא סיימתי כמו הנהג שנפלה לו הסגריה ,התכופף להרים אותה והרג אמא ובן.

אז אין ספק שזה מסוכן מבחינה בטיחותית,רק שאנשים שומעים ולא מיישמים.

פורסם
איך אפשר לאכול שווארמה בזמן שאתה נוהג?

בלי קשר לזה שאתה מקדיש לזה יותר תשומת לב מהנהיגה, אם משהו נופל (צ'יפס, שווארמה)?

חביבי זה רכב צבאי, ממש לא אכפת לך אם משהו נופל. אני אפילו לא מסתכל.

ניראה אותך לא אוכל בנהיגה שאין לך אפילו חצי דקה ביומיים.

הבעייה היחידה בלאכול שוורמאה בנהיגה זה איפה לשים את הפיתה שרוצים לשתות...

אופק.

פורסם

לא בטיחותי, כן בטיחותי, תלוי מתי, תלוי איך, תלוי באיזה רכב, תלוי באיזה מהירות, ותלוי בתחנת הרדיו אותה אתם שומעים.

נראה אתכם מתחמקים בתוך העיר עם טנדר מילד שקפץ לכביש - בעזרת שתי ידיים...

לטנדר יש 300 סיבובים מצד לצד, תנסו להתחמק עם שתי ידיים, והלך ילד.

שאר האפשרויות, אכן יותר בטוח שתי ידיים.

ולזה שאמר שאפשר לנסוע 100 קמ"ש עם יד אחת, אם יתפוצץ לך גלגל ותופתע?

פורסם
הבעייה היחידה בלאכול שוורמאה בנהיגה זה איפה לשים את הפיתה שרוצים לשתות...

בהחלט דילמה קשה

עריכה:

ולזה שאמר שאפשר לנסוע 100 קמ"ש עם יד אחת, אם יתפוצץ לך גלגל ותופתע?

אני חושב שאתה צודק אבל העילה לא משהו

זה כמו למגן את הבית ב2 מטר עופרת נגד מטאוריטים

מתי לאחרונה התפוצץ לך גלגל?

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם
אני חושב שאתה צודק אבל העילה לא משהו

זה כמו למגן את הבית ב2 מטר עופרת נגד מטאוריטים

אני נהג 15 שנה והתפוצץ לי גלגל (בגלל בור בכביש) שלוש פעמים, פעם אחת במהירות גבוהה בכביש החוף, בכל הפעמיים בכביש רטוב (לא רואים את הבור). חיה קפצה לי לכביש בערך חמש פעמים. מכונית בלמה לפני בלימת חירום לפחות שלוש פעמים שאני זוכר.

פיצוץ גלגל זו לא ההפתעה היחידה שיכולה לקרות כשאתה נוהג. הנקודה היא שאתה נוהג תהיה מרוכז ומוכן וחלק מהמוכנות והריכוז באים מזה ששתי הידיים אוחזות בהגה והעיניים על הכביש ובמראות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אז אני נהג רק 7 שנים, התפוצץ לי גלגל במהירות רגילה בטנדר (בטווח של חצי מיליון קילומטר זה בהחלט מתקבל על הדעת)

והתפוצץ לי גלגל ב120 קמ"ש במזדה 323, קדמי.

אז כן - זה קורה.

פורסם

לא יודע מה איתכם, אבל אני נוהג יד אחת על ההגה ויד אחת על הידית הילוכים.

ולגבי עצירת חירום, קרה לי מספר פעמיים(פעם אחת בירקונים מי שמכיר, אחרי הצהריים תמיד יש שם בלאגן).

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...