Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב בחו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2679394,00.html

שאליתה לי אליכם, חברי פורום יקרים, אני מתחת לגיל 21, אבל נגיד שיש לי שנה רשיון. (כשאני מתכנן לנסוע, יהיה לי שנה נסיון)

האם מישהו נתקל בכזה דבר? האם השכירו לכם לבסוף רכב?

מניסיון ,

לדעתי אין אופציה בכלל לשכור מתחת לגיל 21 , ותמיד מבקשים שנתיים רישיון בכל מקרה.

נ,ב : גם בגיל 21 אתה משלם יותר בד"כ בגלל המחיר .

פורסם

מניסיון בגיל 21 לא ישכירו לך רכב אלה אם כן זה מקום קטן וחסר עבודה וכמובן שתצטרך להוסיף לא מעט ג"ובות :lol:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

אוקיי, ואם נגיד אבא שלי שוכר? אני יכול להתלוות כנהג נוסף? או שגם את זה הם לא מאשרים?

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

(sorry about the english I am at work)

we are 4 chevre after YudBet flying tomorow (sunday) for a trip from Budapest to Slovenia & Croatia.

there are several rent a car companies that permit 18 years old drivers.

we are going to take manual Ford Mondeo !!!! :D:D in 58 Euro/day including all insurances (4 3 18 years old drivers)

יש לי בעיה עם פינלנד שהם רק אומרים מה לא! הם הרי לא מייצרים בעצמם מכוניות, אז מה הקטע להגיד 12654848.jpg יש לכם אלטרנטיבה ?

פורסם
(sorry about the english I am at work)

we are 4 chevre after YudBet flying tomorow (sunday) for a trip from Budapest to Slovenia & Croatia.

there are several rent a car companies that permit 18 years old drivers.

we are going to take manual Ford Mondeo !!!! :D:D in 58 Euro/day including all insurances (4 3 18 years old drivers)

זה ממש מוזר... אל תבנה על זה Pitchshifter17 זה כנראה במקום מסוים בכל שאר המקומות אני בטוח שלא נותנים למתחת לגיל 21 לא להשכיר ולא להיות נהג שני... (בגלל הביטוח)...

פורסם

טוב, נראה... אני חושב שהם יכולים להתגמש במקומות שבהם אין הרבה לקוחות...

תודה חבר'ה ! :)

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

• תוכן חדש...