Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קצת עזרה בקבלת מידע...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים..

אני מעוניין לקחת מחבר שלי רכב ב.מ.וו מדגם 1802 מודל 1976 שעומד כבר שנתיים בחנייה במצב נסיעה.

רישיונו הופקד במשרד הרישוי לפני שנתיים(כאשר היה רגיל לא אספנות)

כיום הרכב עומד ללא טסט והוא כיום אמור להפוך לרכב אספנות(30 שנה לא?)

אני מעוניין לקחת את הרכב לבעלותי ולשפץ אותו כמובן למצב סביר(יש המון השקעה אבל הרבה פוטנציאל)

השאלה שלי(מתחלקת לכמה סעיפים)...

1. דבר ראשון מה עושים...משרד רישוי אם בעל הרכב לקבלת רישיון חדש והפיכתו לרכב אספנות?

2. מכשירים אותו פיזית לטסט וישר למכון טסטים או שיש משהו לפני זה..?

3. באיזה שלב אני יכול להעביר את הרכב על שמי..

4 משהו קטנטן...שינו צבע לרכב מצבע בז' לצבע לבן....(מה הפרוצידורה..)

המון המון תודה לעוזרים. יניב.

B.M.W 1802 1976

PUNTO GT 1996

פורסם

יניב שלום

1. גש למשרד הרישוי באזור מגוריך עם רשיונות הרכב והבעלים ( או ת.ז. )

2. הוציאו רשיון רכב חדש ובקשו להסב את הרכב לרכב אספנות ובמקביל לבצע העברת בעלות בסניף דואר שקיים בכל משרד רישוי .

3. קנה מספרים עם ההטבעה של "רכב אספנות" והרכב על הרכב

4. גש למוסך והוצא אישור תקינות לרכב מיושן ( אל תשכח לצלם העתק לטסט החצי שנתי הבא ).

5. סע למכון רישוי ושיהיה בהצלחה !

תתישן

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

לגבי הצבע ששונה מצבע בז' לצבע לבן...אני אמור לעבור באיזו שהיא עמדה במשרד הרישוי..?

אגב ליידע כללי כמה עולה טסט לחצי שנה..?

B.M.W 1802 1976

PUNTO GT 1996

פורסם

את שינוי הצבע ברשיון אתה מבצע במכון הרישוי , עלות טסט לרכב אספנות לשישה חודשים היא 150 ש"ח .

אגב - אם רשיונות הרכב מופקדים אז יש מסמך ממשרד הרישוי ( נדמה לי ורוד ) קח אותו איתך למשרד הרישוי !

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

• תוכן חדש...