Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכפול שלט ל sirio 777

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגעתי פיסית כבר לכמה משכפלים וכולם אמרו שלא ניתן לשכפל את השלט שלי.

לבסוף הופנתי ל "רדיו השרון" ואמרו לי שלא בטוח שהם יכולים, אך כדאי להגיע בכל זאת לבדיקה. העניין הוא שאני גר די רחוק מכפר סבא.

יש למישהו איזו הצעה או שמכיר מקום שיכול לשכפל את השלט בקרבת המרכז?

פורסם

חפש מתקין אבזרים שיש לו שלט של SIRIO777 פנוי למכירה והוא יודע את הליך השכפול, רק זו הדרך.

אז במקום להתחיל לנסוע לכאן ולשם , חייג בטלפון למתקינים שונים עד שתמצא אחד שיכול.

בהצלחה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תבדוק בפאר הרכב בא.ת חולון,בקש את רועי הטכנאי הנייד שלו 0522809011 אני לא סגור לגבי המחיר,אבל לי הוא אירגן שלט של sirio 777 .

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

במקרה בשבוע שעבר רכשתי שלט אוניברסלי מכאן

http://www.hanizoz.co.il/store/viewItem.asp?idProduct=5000

(ואני מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום)

לאזעקה מחברת sirio 777 והוא מתאים 100% וגם יש לו קליטה יותר טובה (יותר מרחק) מהשלט המקורי וגם בעבר לאוטו אחר עם אזעקת sirio 777 קניתי את השלט הזה גם במקום שלט שהשידור שלו היה חלש והגיעה בקושי אפילו אםהצמדתי את השלט לקופסת האזעקה והשלט המשוכפל (מהשלט החלש)עבד כמו גדול ממרחק 50 מטר.

אז אני מציע לך שתלך לחנות אחרת שיש שם את השלט הזה (דגם LRT-1) מחברת zem/remcon ושינסו לשכפל לך את השלט ללא התחייבות לקנייה עם זה לא מצליח

בהצלחה

• תוכן חדש...