Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח,

לצערי, החיפוש העלה רק "גג" וריפודים נופלים.

חלון הנהג שלי מסרב לעלות חזרה אחרי שירד, ונתקע בשני שלבים. בשלב הראשון השן שבורה ב100% ובשלב השני לא ידוע לי מה גורם לכך. מנגנון חלון כזה עולה הון תועפות.

במוסך מורשה בעכו אמרו לי כי ניתן ללכת לזגג והוא מרתך שיניים חדשות וזה עובד מצוין.

אז, מכירים זגג? חשוב שיעשה עבודה טובה במחיר סביר. איזור חיפה/כרמיאל/מרכז.

12_1_b.jpg

untitled.JPG

משכנתא זה קל

פורסם
הטווינגו לא חולקת מנגון חלון עם דגמי רנו אחרים?

לא ניתן למצוא בפרוקיות משומש?

לפי הידוע לי, לא.

אפשר לחפש טווינגו בפירוק, רק שבנתיים לא מצאתי.

יש למישהו מושג על סדר גודל מחיר של כזו עבודה?

תודה לכולם.

משכנתא זה קל

פורסם
חג שמח,

אז, מכירים זגג? חשוב שיעשה עבודה טובה במחיר סביר. איזור חיפה/כרמיאל/מרכז.

במרכז יש שני מקומות שעושים ניפוח זכוכית ברמה גבוה, האחד הוא ביין ז.מ ברמת החיל בתל אביב והשני הוא ח.נ. ריקה עדי ניפוח זכוכית בע"מ מראש העין. שני המקומות עוסקים בציוד למעבדות ולתעשיה ופרויקט כזה צריך להיות ממש פשוט בשבילם.

מקום שאני לא מכיר אבל יכול אולי לעזור לך הוא לבוגלס בע"מ ניפוח זכוכית, המלאכה 10, אזור התעשיה שמן, חיפה. 04-8622377 .

אשמח לדעת אם מישהו מהם עזר לך ואם זה הצליח.

אבי.

פג'ו 306, NFZ, 1997

פורסם

ניפוח זכוכיות לרכב..:lol: זה חדש.

הוא זקוק לזגג רכב מקצועי שינסה לפתור לו בעייה במנגון הרמת חלון.

אגב Fitch , ניסת לברר כמה עולה מנגנון מקורי או תחליפי, יכול להיות שחבל על המאמץ בנסיונות התיקון.

פורסם
מנגנון חלון כזה עולה הון תועפות.
אונו דואו טרה, קוואטרו... שכחתי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לדעתי הפתרון הזול ביותר יהיה לנסות להתאים מנגנון חלון של מכונית אחרת.

למזלך - זה לא אותו מנגנון כמו ברנו 5 \ אקספרס \ קליאו אלא משהו שנראה מאסיבי יותר

מצד שני - המנגנון מאוד דומה למה שראיתי שמורכב בסובארו - אולי שווה לנסות להתאים פשווט מנגנון של סובארו וזהו?

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

לך לשמעון, הוא זגג מצויין, אבל באיזור המרכז.

רח' דנגור 34 בני ברק.

03-5701408

תיקן לי את שני מנגנוני החלון בקליאו שלי ואני מרוצה. (עובדה שחזרתי אליו בשביל לתקן את השני, כמה שבועות אחרי הראשון...)

עובד חוקי עם קבלות ונותן אחריות לשנה בכתב (על הקבלה).

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...