Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע מידת הצמיגים אצלי ברכב[פגו 205] 145/65 R13. אני בזמן הקרוב מרכיב מגנזיום[של הFOREVER] שהמידה היא 165/70 R13 .

עכשיו,ברישיון רשום לי R13 145.

השאלה היא כזו:

לאיפה בדיוק אני הולך להצהיר ולשנות ברישיונות באופן חוקי ומקובל את המידה החדשה[165/70]?

והאם זה עולה לי כסף?

תודה מראש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

מרכיבים את הצמיגים ע"ג הרכב.

ניגשים לאחד ממכוני הרישוי בארץ ומבקשים לבצע - רישום שינוי.

משלמים כמה פרוטות ומצטיידים בטופס נלווה לרישיון הרכב.

הנה המידות החוקיות לרכב שלך:

(1)185/60R14 חישוק 5.5X14

(2)185/55R15V חישוק 6.5X15

13" רק במידה האורגינלית.

הועתק מ-KOMPY

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

ב 205 העתיקה שהייתה לי היו מורכבים צמיגי 165.70.13 ומאושרים ברשיון

ככה היא הגיעה...

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

13" רק במידה האורגינלית.

הועתק מ-KOMPY

מה זאת אומרת? מה הקטע פה?

זה אומר שלא יאשרו לי R13 165/70 במקום R13 145/65?

פורסם

לא התכוונתי לזה, אלא לכל השאר

165/70/13 היא המידה המקורית של רוב ה205 1.4, והמידה גם מופיע בAUTODATA כמובן, תוכל לאשר אותה

פורסם

אוקיי ,הבנתי תודה.

אופיר אגב אני הולך למכון רישוי לבצע את השינוי רישום רק לאחר שאני מתקין את הגאנטים במידה החדשה?

ולפי מה שנאמר פה אני יקבל כרגע טופס אישור נילווה לרישיון,עד לטסט הבא בו כבר המידה תעודכן אוטומטית בטופס רישוי רכב,אני צודק?

אגב אם אפשר בהיזדמנות זו לשמוע ממך אילו השפעות יהיו לשינוי בין 2 המידות [המעבר למידה החדשה]?

לפי מה שהבנתי-התאוצה אצלי מעט תיפגע,המהירות מירבית של הרכב תיגדל[אמרו לי נגיד שבמהירות של 100-110 ,הטורים יהיו אצלי מעט נמוכים יותר מאשר המידה הקטנה יותר]..

שוב תודה מראש.

פורסם

בדיוק.

תקבל טופס נספח חתום בידי רב-בוחן שאישר את המידה החדשה לרכב. ברשיון הבא זה כבר יהיה מעודכן ומודפס.

בטויוטה שלי עליתי מ 145.80.13 ל 165.70.13 והיה הבדל עצום באחיזה ובעיקר בזמן בלימה.

145 היא מידה זוועתית ובלתי בטיחותית בעליל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
מרכיבים את הצמיגים ע"ג הרכב.

ניגשים לאחד ממכוני הרישוי בארץ ומבקשים לבצע - רישום שינוי.

משלמים כמה פרוטות ומצטיידים בטופס נלווה לרישיון הרכב.

האם הפרוצדורה הזו תקפה גם לגבי אופנועים, או רק למכוניות?

אמקד את השאלה: במידה ואני משנה מידת צמיג באופנוע (מדובר על שינוי של מידה אחת), האם ניתן לבצע את רישום השינוי בטסט השנתי, או שיש איזושהי פרוצדורה אחרת התקפה לאופנועים?

פורסם

פרוצדורה זו תקפה רק לגבי פרטיים ומסחריות עד 4K.

כל שאר הרכבים מבצעים רישום טכני במ.הרישוי.

יוצא מן הכלל הם רכבים אשר מצויידים באישורים מהמח' הטכנית של היבואן על תקינות המידה לרכבם.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
פרוצדורה זו תקפה רק לגבי פרטיים ומסחריות עד 4K.

כל שאר הרכבים מבצעים רישום טכני במ.הרישוי.

יוצא מן הכלל הם רכבים אשר מצויידים באישורים מהמח' הטכנית של היבואן על תקינות המידה לרכבם.

ובמידה ואין לי את האישור מהמחלקה הטכנית של היבואן, להיכן אני צריך לגשת כדי לשנות את מידת הצמיג ברשיון?
פורסם

לי יש אישור מהמחלקה הטכנית של היבואן... אז כדי לשנות את זה מיידית ברישיון אני צריך ללכת למכון רישוי? לא למשרד הרישוי?

:evil:
  • תוכן חדש...