Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3015706,00.html

זוהי כתבה שהתפרסמה לפני שנה כמעט בYNET שנוגעת להתענייונת המשטרה ברכישת כלי רכב ספרוטיבים לצי הרכבים שלה.

מישהו יודע אם היתה התקדמות בעניין? האם המשטרה חיכתה לדגם 2.5ליטר של האימפרזה טורבו או לEVO9 כדי שיהיה להם יתרון על האימפרזות 2.0?..

האם אבד הצורך בשנה האחרונה לאכיפת כלי רכב מהירים?

סתם התעניינות כללית וחומר למחשבה בעיקר בעקבות שתאונות הדרכים לא פסקו אם לא התגברו מאז. (אני יודע שזה לב דווקא בעקבות רכבים מהירים).

פורסם

המשטרה לא צריכה רכבים סופר מהירים כדי לרדוף אחרי אימפרזות.

עדיף להם לרשום מספר ולחפש את הבנאדם למחרת בבית, או לחלופין להודיע בקשר לניידת אחרת שתארגן מחסום בהמשך.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אם הם רוצים הם יכולים לרדוף אחרי האימפרזות, ה-B4 המשטרתיות מגיעות בערך ל-200 פלוס, זה לעניות דעתי מספיק בשביל לרדוף אחרי אימפרזות....

ובמקרים חריגים תמיד אפשר להקפיץ מסוק לאוויר שיביא לך את האימפרזה...

פורסם

סליחה רגע, איזה שוטר בדיוק יודע לנהוג ב200 קמ"ש?

אם אני לא טועה, אסור לרדוף, וכנראה יש סיבה מוצדקת לכך.

זה שיש לו מדים, לא הופך אותו לנהג טוב, ביום שבת הוא נוסע עם המשפחה ונוהג כמו אידיוט, בדיוק כמו כל נהגי השבת.

פורסם
אם הם רוצים הם יכולים לרדוף אחרי האימפרזות, ה-B4 המשטרתיות מגיעות בערך ל-200 פלוס, זה לעניות דעתי מספיק בשביל לרדוף אחרי אימפרזות....

ובמקרים חריגים תמיד אפשר להקפיץ מסוק לאוויר שיביא לך את האימפרזה...

אני מקווה שאתה לא מתכוון ברצינות, ידידי עד שהבי 4 תתפס ל-200 הוא כבר לא יראה את הבקליות של האימפרזה,מלבד זאת אחרי שמתייחסים לעובדה שלא כל מי שקונה אימפרזה משאיר אותה סטנדרט כמו שהיא באה מהחברה, זה בכלל לא רלוונטי.

אגב כל המכוניות היום על הכביש מגיעות עם טיפה מאמץ ל-200 השאלה כמה זמן.

Honda hornet 600

פורסם

תן לשוטר ניידת ספורטיבית,כל יום תישמע על שוטר אחר שעשה תאונה גם כך הם חשים מעל החוק ועושים תאונות,לדוג' התאונה בקיריון וזה עם רכב סטנדרטי.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
תן לשוטר ניידת ספורטיבית,כל יום תישמע על שוטר אחר שעשה תאונה גם כך הם חשים מעל החוק ועושים תאונות,לדוג' התאונה בקיריון וזה עם רכב סטנדרטי.
אתה צודק. טעיתי. :p

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
סליחה רגע, איזה שוטר בדיוק יודע לנהוג ב200 קמ"ש? דווקא יש.

זה שיש לו מדים, לא הופך אותו לנהג טוב, ביום שבת הוא נוסע עם המשפחה ונוהג כמו אידיוט, בדיוק כמו כל נהגי השבת.

כפי שארז ציין, יש איסור מוחלט על ביצוע מרדפים העובר על הנוהל הן אם מוצדק והן אם לא, צפוי לשלילת רשיונו המשטרתי.

פורסם
העובר על הנוהל הן אם מוצדק והן אם לא, צפוי לשלילת רשיונו המשטרתי.

ומה הסיכוי שהרישיון שלו באמת ישלל?

אם אני לא טועה ניהלו מרדף אחרי אופנוע בנס ציונה לפני הרבה זמן, הסוף היה 2 הרוגים לא?

ואם רוצים יכולת הרתעה, בודי קיט יהיה הרבה יותר זול להרכבה על האימפרזות הקיימות שיש להם כבר

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
כפי שארז ציין, יש איסור מוחלט על ביצוע מרדפים העובר על הנוהל הן אם מוצדק והן אם לא, צפוי לשלילת רשיונו המשטרתי.
אתה רומז שאני יכול לגרום לשלילת הרשיון המשטרתי של השוטר שרדף אחרי רכב 3 ק"מ ובסוף, בגלל שלא היה לו קשר עין, "התבלבל" ועצר אותי?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
ומה הסיכוי שהרישיון שלו באמת ישלל?

מדיניות תחנה, ואיך שהבוחן קם בבוקר.. (הם אלה ששוללים לשוטרים).

הבעייה היא שיש המון שוטרים שממש רוצים להפתר מהרשיון המשטרתי.. יש כאלה שטוענים ש-9 שעות רצוף על ההגה זה עוול ויעשו הכל בשביל להפתר ממנו, אני דווקא חושב אחרת.

אתה רומז שאני יכול לגרום לשלילת הרשיון המשטרתי של השוטר שרדף אחרי רכב 3 ק"מ ובסוף, בגלל שלא היה לו קשר עין, "התבלבל" ועצר אותי?
דבר ראשון הוא יכול לטעון שמדובר במעקב אחרי רכב ולא מרדף...

:-D

דבר שני, איך בדיוק תגרום לשלילת רשיון משטרתי אם תטען שהוא עצר אותך? שוטר יכול לעקב כל אדם שיש לו יסוד סביר שעבר עבירה כלשהי אם נעשתה "בפניו" או "זה מקרוב". טעה? אז מה.. כולם טועים, אנחנו בני אדם סה"כ.

פורסם
סליחה רגע, איזה שוטר בדיוק יודע לנהוג ב200 קמ"ש?

וכמה נהגים בארץ יודעים לנהוג ב200 קמ"ש (שלא לדבר על הכבישים, שבהם הם מנסים ).

Dead but dreaming

פורסם
וכמה נהגים בארץ יודעים לנהוג ב200 קמ"ש (שלא לדבר על הכבישים, שבהם הם מנסים ).

99 אחוז לא יודע לנהוג - לא ב80 ובטח ובטח לא ב200, אנשים המומים כשהם יושבים ברכב.

פורסם

אנשים יודעים לנהוג מהר, לא צריך להיות חכם גדול בכדי להדביק את הדוושה לרצפה.

אנשים לא יודעים לכוון מראות או להסתכל במראות.

אנשים לא יודעים לאותת, לא יודעים שיש רכבים בנתיבים לידם

אנשים יודעים להידחף לך לנתיב על 100 כשרק 20 ס"מ מפרידים בינכם כי הם יודעים שאתה לא מתכוון להאיץ.

אנשים יודעים לשמור מרחק בעיקר בפקקים, כשהתנועה על 15 קמ"ש תמיד יהיו את אלה ששומרים 40 מטר מרחק, אבל כשהכביש נפתח והמהירות עולה 3 מטר זה יותר מדי.

אנשים כמובן יודעים להאשים אותך כשהם נדחפים לך לנתיב\לא נותנים לך זכות קדימה וכד' כי הם הכי הכי טובים.

אנשים אוהבים ויודעים לעצור את הרכב תמיד בנקודות הכי מסוכנות כדי לרדת לקיוסק\כספומט, לא משנה אם זה נתיב אחד עם קו הפרדה רצוף ובדיוק יש סיבוב ועליה ככה שאתה לא רואה מי שבא ממול (היום בבוקר).

אנשים נוהגים ומתנהגים חרא, המשטרה צריכה לקנות אוטו חרא, כמו אוטו זבל אבל שיאסוף רק חרא...

haters will hate

• תוכן חדש...