Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום..

אני מעוניין בסאב sq.. חשוב מאוד לציין שחשוב לי מאוד שהבאס יהיה רך!!!

אני מתלבט בין הקיקר cvr ולבין focal 33a.

הסאב יוגבר כנראה ממאגנט פאנטום..

אם למישהו יש עוד איזושהי עצה לסאבים רכים הם יתקבלו בברכה.

התקציב עומד על 1000 ש"ח.

תודה.

hu-pioneer 7500

amp-Hifonics Titan TX4405

component-morel pulse 6.5

sub- JBL gto 1200

פורסם

ככה כמה דגשים:

1.את הפוקל ממה שראיתי בשטח קשה מאד להזיז ,צריך הגברה באמת חזקה.

2.הCVR אינו סאב SQ כהגדרתך היבשה,ניתן להגיע איתו לבאס הדוק מאד ,פאנצי ויחד עם זה -עוצמתי מאד.

3.הפאנטום בשילוב עם CVR זה יכול להיות נחמד ביותר[לי בעבר היה CVR בודד שהוגבר מהפאנטום והפאנטום היה ממש "תפור" לסאב הזה].

4. לטעמי שקול אופציה נוספת והיא:אינפיניטי קאפה פרפקט...

5.מה נתוני הבמה קידמית שלך?ומאיזו הגברה היא מוגברת[כחלק בילתי ניפרד מהתאמת סאב לאופי הבמה]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

כרגע יש לי מערכת של מתחילים - פולס שמוגברים ע"י מגבר אלפיין.. בעתיד יבוא אוטו חדש ובתכנונים אני רוצה לשים פוקל k2p וההגברה תותאם. (אתה יכול לראות בחתימה שלי את הרכיבים של המערכת שקיימת כיום).

הפאנטום לא יזיז את הפוקל?

אני אישית לא שמעתי את הפוקל אף פעם אבל אמרו לי שהוא סאב ממש רך.. את הקומפ ויאר שמעתי והתאהבתי בו.

ושוב, באס רך מאוד חשוב לי (כבר היו אצלי סאבים שהתחרטתי עליהם), האינפיניטי הוא סאב רך? הוא 300rms אם אני לא טועה נכון?

hu-pioneer 7500

sub- JBL gto 1200

פורסם

הפוקאל סאב מאוד רחוק מלהיות רך...

זה סאב שישבור את האוטו הרבה יותר מה CVR...

כמו שאמרו כבר מאוד קשה להוזיז את הסאב הזה...

מניסיון אני אומר את זה..

המלצה מאוד חמה שלי אלייך היא V MAX של סרווין וגה גם האינפינטי קאפה פרפקט...

שקול גם אולי את ה פוקאל 27A זה כבר סאב פחות עצבני ורותח הוא יצליח להשתלב יותר טוב עם המערכת...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אלו היו גם הקרטריונים שלי בחיפוש סאב, אז אם אתה מחפש סאב עם צליל רך, אך עם זאת מדויק ומהיר,

שווה לך לשמוע את הסאבים של Hertz, כי זה מה שיושב אצלי באוטו בסופו של דבר.

יושב אצלי סאב 10" מסדרת אנרג'י, אם הוא יהיה חלש בשבילך, תנסה לשמוע את ה-12" או ה-15".

בברכה, שי.

פורסם

תודה על התגובות..

אני אנסה לשמוע את הסאבים שהמלצתם ואני יחליט..

תודה רבה

hu-pioneer 7500

sub- JBL gto 1200

• תוכן חדש...