Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה שטויות, את המשל הזה המציא הנהג הממוצע שנוסע בלאנטיס רק בשמאלי ומקלל את כל מי שעוקף אותו ונידחף ברמזור שנסע עם אישתו (בשמאלי כמובן) והיא אמרה לו ווואי תיראה איזה רכב מגניב ההאמר אז הוא אמר לה זה כי יש לו ז*ן קטן, הוא צריך לפצות...

אחרת איך הוא היה מצדיק את זה שהוא נוהג בלאנטיס (בשמאלי כמובן) :-D .

סתם נקודה למחשבה...

אופק.

פורסם
מעניין מי שילם על זה... השיפורים הנ"ל עולים הרבה מאוד כסף.(יותר מ 50K$)

והאם למשטרה בארה"ב לא איכפת "שמיתעסקים" לה עם הרכבים.

לפי מיטב הבנתי מהכתוב זה הרכב האישי של השריף,לכן לא צריך להיות איכפת למשטרת ארה"ב ,וכנראה השיפורים מכיסו האישי.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

צריך לדעת להודות בטעות. מתוך סקרנות שוחחתי כרגע עם סדנת גייגר. הידיעה אכן הגיעה מהם, אבל היא איננה נכונה - האיש הגדיר את זה כ"בדיחה" של מישהו מהעובדים (עוד מעט אני אמור לדבר עם בעל החברה ואז אדע יותר). אז ארז, ברמה העקרונית צדקת, למרות שהסגנון שלך - "מועתק", "מפוברק" וכו' - ממש לא במקום. הידיעה הזו הופיעה באתרים רבים מכובדים ומוכרים (כולל גרמניים), תוך ציון הסדנה עצמה כמקור הידיעה והתמונות. מילא אם היו עושים את זה ב-1 באפריל...

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

עדכון לעדכון...

שוחחתי עכשיו עם איש העיתונות של הסדנה (אחד שיודע אנגלית, בקיצור). הסיפור אמיתי. המכונית הגיעה מארה"ב כבר כרכב משטרתי, ועברה הסבה בגרמניה בעלות של 80,000 יורו. לדבריו, מדובר ב-County Sheriff, תפקיד שנבחרים אליו כמו שנבחרים לראש-עיר. האדם הספציפי המדובר הוא עשיר מאד (ויש לו גם אישה עשירה...) ולא היתה לו בעיה להוציא את הסכום הזה.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

בסופו של דבר לא הבנתי משהו, האם זהו רכב מישטרתי (בבעלות המדינה) או רכב פרטי של השריף?

אופק.

פורסם

אפשר לראות הרבה באמריקה רכבי משטרה עם תוספות וצביעות וכו', דווקא נחמד לראות כאלה דברים, הכי פופולרי זה הלהבות על הטנדרים הגדולים שלהם..

ולFISH, אני ראיתי במו עיניי את אותו ג'אנט ספציפי יושב על האמר, עוד בשנת 2003.. נעול בצמיגי קומו, וכמו כן ראיתי גם 26" יושב על אסקלייד מהצורה החדשה, והיה לו דיי נוח בפנים, כל הטריק הוא בחתך של הצמיג..

פורסם

לאסקלייד, ברור שבסופו של דבר מה שקובע זה הקוטר הכללי, ג'אנט 26 עם צמיג בחתך 35 מישתפשף מידי פעם (בהאמר) ככה שאני לא מבין איך הוא נוסע עם 28. אולי ראית אותו ג'אנט אבל לא בגודל 28?

אין לי מושג לגבי האסקלייד, אפילו לא נסעתי באחד כזה. לא מכיר את הרכב אישית ככה שאני יוצא מנקודת הנחה שאתה צודק.

אופק.

פורסם

ולסיום הענין, הנה ההודעה הרשמית של גייגרקארס כפי שנשלחה אלי באימייל.

טל

H2SheriffE.pdf

• תוכן חדש...