Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לוחית רישוי כמו בתמונה המצורפת, מי שיודע היכן ניתן להדפיס, אני אשמח...

מיותר להזכיר לי שזה לא חוקי, עדיף לנסוע עם זה מאשר לנסוע עם כלום, כאשר שוטר רואה קוביה צהובה הוא לא מתעמק בסוגה אם זה קורה בנסיעה, אז יש לי סיכוי של 70% להתחמק ;)

http://www.cartel.co.il/Global/ShowPic1.asp?TableName=MotorScooter&id=32528

תודה, אור.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

זה לא הטבעה זה לוחית פלסטית ועל זה שמים עוד פלסטיק שקוף דק וככה זה הופך להיות מחזיר פלאש :)

במכוני רישוי אין את זה, זה ממש לקחת ריבוע פלסטי בצבע המתאים ולהדביק עליו את הספרות שדרוש.

פורסם
זה לא הטבעה זה לוחית פלסטית ועל זה שמים עוד פלסטיק שקוף דק וככה זה הופך להיות מחזיר פלאש :)

במכוני רישוי אין את זה, זה ממש לקחת ריבוע פלסטי בצבע המתאים ולהדביק עליו את הספרות שדרוש.

אז ענית לעצמך...
פורסם

כן אבל אני רוצה מקום מקצועי שידפיס לי אחת מישהו שמתעסק בזה יענו שנשב לקחת מידות של לוחית סטנדרט, נעשה מסגרת והכל, נשים גם פלסטיק שקוף, ואין לי מושג איפה עושים את זה, הדבר היחיד שאני יעשה לבד בבית זה לקחת סרט גומי שחור ועבה או מבחינתי אפילו סתם "סופג זיעה" שלוקחים לג'וגינג ויסתיר את המספר בעזרתו, מה שאני לא כ"כ רוצה...

פורסם

לא צריך שום מהירות פסיכית ארני מספיק 120 עם קטנוע בשביל לקבל תמונה הביתה, אתה אמור לדעת את זה...

פורסם

אם אתה רותה לוחית מיפלסיט שהספרות עליה זה מדבקה אז פשוט לך למקום שמכין שלטים .

אם אתה רוצה מקום שמכין את אותה לוחית כלוחית רישוי ממתכן שהאותויתת עליה מוטבעות וצבועות בדפוס כמו כל לוחית רישוי אז יש מקום כזה בנתניה שידפיס לך כל לוחית שתירצה אפילו אם תירצה לוחית אדומה שכתוב עליה 1 (מפכל המשטרה)

א.ת ישן כביש המרכזי שלו (שכחתי את השם) מצפון לדרום אחרי בית השיח יש חניה (לפני ע.מ חלפים) , אז זה במתחם החניה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בעבר דובר על צביעה בלקה של לוחית הרישוי הרגילה...

אבל אני לא אמרתי כלום.... :roll: :roll: :roll: :roll:

טל

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם
אם אתה רותה לוחית מיפלסיט שהספרות עליה זה מדבקה אז פשוט לך למקום שמכין שלטים .

אם אתה רוצה מקום שמכין את אותה לוחית כלוחית רישוי ממתכן שהאותויתת עליה מוטבעות וצבועות בדפוס כמו כל לוחית רישוי אז יש מקום כזה בנתניה שידפיס לך כל לוחית שתירצה אפילו אם תירצה לוחית אדומה שכתוב עליה 1 (מפכל המשטרה)

א.ת ישן כביש המרכזי שלו (שכחתי את השם) מצפון לדרום אחרי בית השיח יש חניה (לפני ע.מ חלפים) , אז זה במתחם החניה.

אני חושב שאתה מתכוון ל"שלטי אריאלה".

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אתם סגורים על זה שהלוחית לא מחזירה אור ?

בעסה :(

אז כנראה שאני צריך ללכת להדפיס לוחית מתכת רגילה עם מספר 1111111 או צירוף שטותי אחר כדי לחפות על עצמי :(

פורסם

זה לא דף זה לוחית פלסטיק, ראיתי את הדבר מספר פעמים, אבל אורן טוען שזה לא שווה, לכן הפתרון הוא להדפיס סתם לוחית "1111111" כי שוטר שנוסע במהירות של 100+ לא ישים לב לזה, אבל ישים לב ללוחית מקופלת.

(בעיר מן הסתם אני אסע עם הלוחית שלי)

פורסם

לא..

הפתרון הוא ללכת ל A-CLASS (שם שמעתי לאחרונה שמוכרים את זה) ויש שם מן מדבקה ששמים על המספרים, זה נראה רגיל לגמרי, אבל זה בעצם מחזיר את הפלאש, מה שגורם ללוחית לא להראות את המספר :)

זה עולה יקר אבל למיטב ידיעתי..

• תוכן חדש...