Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מזגן ברכב ,כשאני מכוון לפול עוצמה של רוח אז אין רוח בעוצמה חזקה שיוצאת וכל הדש בוארד רועד והכל רועש סובארו GL

דרך אגב כשמילאו לי גז אמר לי המזגניסט שיש לי הרבה חומר איטום על הצינורות .והוא אמר שהוונטות של הסובארו בכללי הן חלשות.

אך לא נראה לי כי בסובארו של חבר שלי הרוח ממש חזקה ודבר נוסף יוצא לי מלא אבק וליכלוך כשיוצא רוח בעוצמה מקס' .שטפו לי את הרדיאטור במים אך ללא הועיל.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

לפי תאורך מנוע המאורר הפנימי של המזגן אינו תקין ולכן גם הרעדות וגם ספיקת אויר נמוכה.

גש אל מזגניסט מקצועי וטוב באזור העדיף עליך שהנו "מוסך מילניום" שברח' שרת 2 א.ת חדש (מערב)

ראשל"צ, טל' 03-9614393 ובקש את אהוד.

תוכל לקרוא עליו טובות ב www.nrg.co.il/online/16/ART1/009/477.html

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אפשר לקבל בבקשה הסבר מפורט יותר?

. אני מעוניין לדעת איך פועל המזגן ,את מהות הבעיה וכמובן את העלות הכספית המשוערת לפתירת הבעיה.

האם יש איזשהו פילטר שפשוט סתום?

כי כשהמזגן עובד על פול עוצמת רוח אז יוצא לי גם אבק ולכלוכים.

פרטים בה"פ .

פורסם

בהחלט יתכן שהפילטר סתום. אצלי, החלפת הפילטר פתרה את הבעיה. הייתי מציע לך להתחיל משם מכיוון שהעלות לא גבוהה, ובכל מקרה זה לא יזיק. אם תפתור את הבעיה באופן זה - הרווחת. דא"ג הלכתי למזגניסט שחירתת משהו על סיבים מהשטיח שסותמים את המזגן. הציע להשאיר את הרכב לחצי יום לפירוק והרכבה ולהשאיר לו 1.5K ש"ח. כאמור הבעיה נפתרה בהחלפת פילטר בעלות 200 ש"ח. תנסה.

פורסם

אפשר בבקשה לקבל הסבר איפה נמצא פילטר האוויר של המזגן?

אני חושב שצריך לפתוח את המכסה מנוע ושם הוא נמצא אבל השאלה איפה בידיוק ?

ושאלה נוספת המזגן עובד על קור בלבד איך אני משנה אותו לחום יש כזו סקלה שצריך להוזיזאבל היא לא משפיעה וכשישמזגן אז יש רק קור

פרטים בה"פ .

פורסם

איפה נמצא הפילטר אוויר ? אני יודע שהוא נמצא מיתחת למכסה מנוע אבל השאלה איפה בדיוק?

פרטים בה"פ .

פורסם

אין פילטר אבק בסובארו GL . אתה צריך להגיע למזגניסט לפרק את היחידה הפנימית ולישטוף מליכלוך וליבדוק שהמפוח אינו סתום עם עלים ורק אז עוצמת האויר תתחזק.

ל'ג בעומר שמח יצחק .

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

דווקא הייתי היום בחנות חלפים לרכב.

והמוכר אמר לי שאין לו במלאי ואפשר להזמין פילטר אוויר למזגן משמע שיש כזה דבר . וחוץ מיזה הפילטר הזה עולה לפי דברי המוכר בסביבות ה80 ש"ח

אז למה להשקיע כסף אצל מוסכים?

ןדבר נוסף איך משנים לחום את המזגן??

פרטים בה"פ .

פורסם

אם החום אינו עובד כנראה הרדיאטור חימום סתום,האם יש טרמוסטט באוטו והחום מנוע עומד על חצי?

במידה ולא זה גם משפיע על הוצאת החום בהפעלתו.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...