Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברכב GMC ספארי מודל 97 שהוחלף מנוע מיבוא חדש וכן שופץ הגיר .

מדובר ברכב בעל נפח מנוע 4.3 ליטר וכן כ-195 כ"ס .תופעה שהתחילה בשבוע האחרון .

בדיוק שבוע לפני הטסט .

האם מישהו ניתקל בתופעה דומה?

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

פורסם

בעת לחיצה על הגז הטורים עולים אך הרכב לא מאיץ , הההילוכים עוברים בזמן ( אולי נמשכים יותר מדיי גבוהה או עוברים נמוך מדיי ) תנסה למקד יותר את המצב ...

מתי הוא קורה ואיך הוא מבוטא ...

ים long time no

פורסם
מדובר ברכב GMC ספארי מודל 97 שהוחלף מנוע מיבוא חדש וכן שופץ הגיר .

מדובר ברכב בעל נפח מנוע 4.3 ליטר וכן כ-195 כ"ס .תופעה שהתחילה בשבוע האחרון .

בדיוק שבוע לפני הטסט .

האם מישהו ניתקל בתופעה דומה?

היתה לי תופעה דומה בבונוויל כשהמנוע עבד על 5 צילינדרים.... במקרה של הבונוויל אבחנתי את זה בעצמי ע"י ניתוק האינג'קטורים אחד-אחד, אבל אני חושב (לא בטוח) שב-4300 האינג'קטורים לא נגישים בקלות, וזה בעייתי יותר.

(אגב, ניתוק חוטי הצתה אחד-אחד לבדיקה דומה - לא אופציה! עלול להרוס את הקויל, ולכאוב מאד כשמתחשמלים, been there done that).

זאת אפשרות אחת, אפשרות אחרת זו החלקה בגיר.

יכולה להיות גם בעיה אחרת במנוע.

תניע את הרכב בלילה ותבדוק שאין בריחת ניצוץ מחוטי ההצתה. עם מנוע כבוי, תבדוק שהם שלמים - גם בדיקה ויזואלית, וגם תמשוך אותם בעדינות (!) בשני הקצוות.

מכאן הייתי ממשיך למוסך, אלא אם כן אתה מכונאי חובב.

אורי

פורסם

התופעות שהיו נילוות לתקלה ברכב לפניכם ,

תחושה של צילינדר אחד פחות עובד אך לא כל הזמן ,תקלה של גיר ישן במחשב הרכב .

הרכב ניבדק אצל ספי ממכון הגירים האוטומטים בפ"ת וספי המליץ לבדוק את נושא הממיר הקטליטי במכון אגזוזים , מכיוון שבעבר בעקבות התקנת מערכת גפ"מ ברכב היו לי בעיות דומות היה לי קשה לדעת בדיוק

את כיוון חיפוש התקלה כי זה משנה את סוג התקלות שיש ברכב כי גם בגז הרכב לא יתנהג בדיוק כמו בבנזין

כך שפילטר דלק סתום נישלל ,לחצי משאבת הזרקה היו תקינים ,ניבדק לתץ יציאת גזי פליטה לפני ממיר ואחרי ממיר הקטליטי , ניתן היה להגיע למסקנה חד משמעית שממיר קטליטי סתום כל הבדיקות נעשו במוסך שמטפל בקביעות ברכב זה .

הרכב נוסע תקין לאחר ההחלפה וקיבל חיים חדשים .

תודה לספי על כיוון הבדיקה שהמליץ לבדוק את הממיר .

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

• תוכן חדש...