Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד 3 ימים זה מתחיל. הפרק הראשון של העונה ה-8 החדשה של טופ גיר ישודר באנגליה בערוץ BBC2 בשעה 8 בערב.

עד כה מה שידוע על עונה מספר 8:

- היא תהיה בת 8 פרקים

- באמצע העונה (אחרי פרק מספר 4) תהיה הפסקה בת 6 שבועות לטובת גביע העולם בכדורגל (גרר..)

- שימו לב, לפי האתר הרשמי של הסדרה, הולך להיות שינוי אחד משמעותי, שעושה רושם שהם מאוד בטוחים בגאוניותו. ייתכן מאוד שנתאכזב וכי מדובר בעוד גימיק כדי להעלות את הרייטינג.. אבל אני מודה,אותי הם קנו.. אני כבר לא יכול לחכות להוריד את הסדרה שלהם באופן לא חוקי מהאינטרנט :smile:

ולבינתיים, האתר הרשמי נמצא במהלך סידרת עידכונים, ביניהם קליפים חדשים מהעונות הקודמות, ובקרוב משחקים אונליין בהתאם לדברים שעשו בסדרה (מישהו אמר caravan conkers? :razz:)

צפייה מהנה והורדה מהירה,

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

I went to see the pilot filming yesterday. I would love to tell you everything, but don't want to spoil it for anyone, so thought i'd just confirm or deny the current rumours!

Brian Hasn't left Top Gear (but is seriously over working himself!!)

They do have a brand new studio, which is double the size of the old one.

The car for the 'Star' has changed & the format for the competition has changed.

There is a new member of the crew.

עידו.

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

כן ראיתי את זה ב-final gear.. בגלל שזה טיפה מפוקפק החלטתי לא לרשום את זה כאן..

נו מילא.. אולי זה בכל זאת נכון.. מה שטוב זה שמאוד בקרוב נגלה.

עמוס

פורסם

אני אנצל את השרשור לשאלה אחרת

מאיפה אפשר להוריד את הביטורנט ומה זו התכנה הזו בידיוק? דרכה אני יכול להוריד את הפרקים?

to finish first first you have to finish

פורסם
איזה גימיק?
לומר לפני פתיחת העונה שהולך להיות שינוי ענק כדי שכולם יצפו בפרק הראשון , למרות שבפועל אני לא משוכנע עד כמה השינוי הזה הולך להיות משמעותי..

עמוס

פורסם

אולי סוף סוף יחשפו מי זה הסטיג הזה ?

קיבינימט מה שאני יודע עליו שהוא יודע לנהוג ואוהב לשמוע מוזיקה קלאסית בפרארי אנזו!

פורסם

הקפצה קטנה לצורך עידכון.

ספוילר די ענק. למי שאוהב להיות מופתע (שזה כולל אותי, אבל לצערי ראיתי את זה בטעות) שלא יקרא את זה..

לפי האתר החדש של התוכנית, בפרק הראשון של העונה בין השאר יהיו הדברים הבאים:

This week on shiny new Top Gear, Jeremy takes a drive in the Koenigsegg CCX, one of the most powerful production supercars on the planet.

They all get together to turn a classic people carrier into a truly magnificent convertible. And then complete a series of challenges designed to test the versatility of their new creation.

ולחלק הכי טוב:

We also punish Richard for The 5 O'Clock Show, by making him drive a pink Nissan Micra convertible around the town where he does his shopping.

עמוס

פורסם

זה לא משודר בBBC שיש לנו כאן בארץ נכון? יש BBC Prime ויש BBC World שזה לדעתי חדשות בעיקר...

ובטח שלא נזכה לראות את זה באגו...

פורסם

זה משודר ב BBC2, והערוץ הזה לא משודר בארץ..

אם נתחשב בזה שהיום יש באגו את הפרק עם הבוגאטי ויירון, הייתי אומר שאנחנו לא ממפגרים בהרבה אחרי השידורים באנגליה, ויש מצב שנראה את הפרקים החדשים תוך חודש-חודשיים בארץ.. :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אה, יפה, לא רע בכלל..

רק צריך בעצם לקוות שHOT באמת ירכשו את הפרקים האלה לשידור...

נקווה לטוב. :-)

פורסם

פרק כל כך מצחיק!

אלוהים, יש לי עדיין דמעות בעיינים!!!

Top Gear Dog אעלק :D

"He was especially crossed when i ring him up to ask if we can have our 3.5£ back" :lol: :lol: :lol:

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...