Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש ברשותי את הרכב:

norm_8A9C2B7C442A40B08F7D25A7C525BA1B.JPG

norm_A882C8475B644BC989BA1F67BDE5501E.JPG

ואני רוצה להתקין בו מערכת בתקציב של עד 3K את ההתקנה אני יבצע לבד אני רק צריך עזרה בחלקים שכדאי לי לקנות..

אני חשבתי על :

פיוניר 480 החדש

4 6X9

וסאב

חברים אמרו לי שיהיה יותר מידי באס באוטו וגם הבנתי שבאוטו יש בעיית אקוסטטיקה..אין לי בעיה לבנות תיבות לרמקולים ואשמח לשמוע עצות ואיזה רמקולים כדאי לי לשים..

אגב, יכול להיות שאת המערכת אבא שלי יקנה אז ככה שיהיה 3K רק לרמקולים ומגברים..

תודה מראש,

לירן

לירן

http://chevyman.hevre.co.il/

זכרו-בכביש אין מועד ב'

פורסם

אני לא יודע למה אבל אתה לא תחוש באס חזק כמו במכונית רגילה משום שיש הרבה מקום ברכב הזה ובמכוניות כמו מזדה 323 הם סגורות כאלה והבאס נעצר לאחר שהוא בועט ובמכונית שלך הוא ימשיך ללכת אז אין מי שיעצור אותו כדי שייתן בעיטה טובה הבנת את כוונתי?

פורסם

בהחלט אוטו קצת בעייתי ואני לא חושב שתוכל להיות מרוצה מהתוצאה שתפיק מתקציב שכזה..

חבל להשקיע 3K ולא להנות.

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

• תוכן חדש...