Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עם עבודה טובה אני מניח שכאחוז תוספת. אני מניח באזור 4 שקל. אני גם מציע לך להתייעץ עם חבר'ה מכלא השרון שמכירים את העסק. לשיפור רכב יש שני נתיבים: איילון צפון ואיילון דרום. הכל תלוי בתקציב שלך, כמות הזמן שאתה רוצה להשקיע, כמה אתה מוכן להתפשר על זה שהאוטו נראה מצחיק, האם לכ"ס אתה רוצה להגיע- או שלרעננה- כי כ"ס ורעננה זה די קרוב אחד לשני ואחרון אחרון חביב- לדיסקים של מושיק עפיה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

תודה רבה על הפיסטוקים....

קיצר הבנתי שאין הרבה מה לעשות חוץ מלשנות את הסעפת והצנרת....

חחח והשוטרים המניאק עוצרים אותי תמיד-אבל רק בשביל לשאול אך אני פותח את הדלתות

וטפו טפו טפו עוד לא קיבלתי קנס .ודרך אגב האוטו למעלה זה לא של פחי.אבל יש לו חבר עם 27 אינצ'

פורסם

לפי ההספק שציינת במקור, אני מבין שהרכב מגיע עם מנוע שעובד בקושי. אולי תשקול השתלת מנוע אחר של הקונצרן שעובד יותר טוב?

פורסם

חחחחחח לא היינו בשרשור הזה פעם .. בכל אופן מוטי יש לך אוטו מיוחד ביותר ומשופר בצורה חיצונית באופן מדהים אני הייתי רוצה כזה ... בקשר לשיפור אני מציע לך לקנות טאסות מסתובבות באוטו דיפו זה מוסיף משהו כמו 10-12 אחוז מההספק ואם תשיג מדבקה של NO FEAR זה גם מעלה את ההספק בכמה סוסים ... אבל השיפור הרציני ביותר לדעתי זה להשקיע בלאנטיס GTI היא יותר מתאימה לשיפורים.

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

שכחת לשים נאונים מתחת ספוילר של אימפרזה טורבו להגברת הכוח ואז תחשוב שאתה בסרט מהיר ועצבני:wink:

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

ויהיה יותר טוב אם תקטין את המידה של טאסות המשופרות כי אז אתה כבר תרגיש שהאוטו יותר זז וכמו שצייני טאסות מסתובבות יעשו עבודה טובה יותר .

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

אני חייב לציין שיש לך אוטו מגניב- אבל זה עדיין לאנטיס.

תוספות ממש מכוערות. גם ההחלקה הסתיימה בתוך קיר.

לא יכול להעריך את הזוועה אבל באמת שלא היתי מתנגד להיחקר במרתפי השב"כ במקום לקנות כזה אוטו.

מה שיש לאמר זה

ARE YOU RETARDED??

חברה אם היה לי כזה אוטו אני לא חושב שהיה מפריע לי שהוא לא הכי מהיר בעולם מרמיטות שואבות סופרגלו כאב בעולם הבא שווה נח נח נח נחמן מאומן- ולהוסיף פלס.

• תוכן חדש...