Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כולם מדברים על הטפל ולא העיקר.

למה טא"סות "21?

למה סמל של פורד?

למה אין ידיות, איך סוגרים ואיך פותחים???

יש לי אוטו נדיר ושונה מכל אוטו אחר שנוסע על הכביש וזה מה שחשוב.

אני לא הייתי משקר ולא מחפש לקלקל מה שטוב.

שים חמור על האוטו וסע לשלום.

פורסם

איש- לדעתי יש לך תחת יפה.

ראיתי לא פעם את התחת שלך מסתובב באזור דרום תל אביב (יחעחי"ראא)

ומה שיותר חשוב-גם אם אנשים חושבים שהגזמת עם החיצוניות, זה כיף לכל אחד לראות גבר כזה על הכבישים בניגוד גמור לכל הסטרייטים, ערסים,אשכנזים הסטנדרטיים שמסתובבים. כל הכבוד על היוזמה ועל הרבגוניות!!!

לגבי תוספת הכוח שאתה מבקש: קיבלת החלטה (יותר נכון- הקוקסינל הקודם) להחדיר דילדו 19" ואני מאמין שלא תרצה להחליף אותו לדילדו קטן יותר. אין מה לעשות- הדילדו הזה גורם לישבן להתכווץ יותר בעיקר בגלל יחסי ההחדרה לפי הטבעת שהשתנה כתוצאה מהגדלת הקוטר וגם בגלל חיכוך מוגבר כתוצאה מגידול בקוטר הדילדו.

אל תחפש להשקיע בשינוי גודל פי הטבעת. לפי דעתי לישבן שאינו מורחב לא תצליח להחדיר יותר ממה שיש לך עכשיו. כל מני סתימות פיות טבעת עלולות רק להזיק ולגרום לך לשלוח יד עמוק לתוך המעיים.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אהלן!

אין לי מושג איך לשפר את הרכב.

יש לי שתי שאלות אליך:

1.איך ההורים הגיבו לשינוי מבנה התחת? החלקת כל דבר שניתן להחליק.

2.שוטרים לא עוצרים אותכם ומחלקים לכם דוחות בטענה שזה לא בטיחותי תחת ללא אפשרות להוציא פסולת?

פורסם

וואו, אני אישית אהבתי את כל ההחלקות ברכב, גם אם הכוח והג'אנטים בכלל לא מאפשרים החלקות.

האוטו דורש פצצה, קנה אפילו לאנצ'יה קאפה שיראה נורמאלי יותר.

• תוכן חדש...