Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה רע בלאנסר החדשה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש אוטו למשפחה, 5 נפשות מתוכן 3 ינהגו על הרכב, בד"כ לבד.

אנחנו גרים במושב = רב הנסיעות בין עירוניות

לא מזמן הלך האוטו שלנו, סקודה פליסיה 98' בנזין, שעשתה ים בעיות, לכן מחפשים אותו אמין, שיבלה מינימום זמן במוסך.

אם היינו גרים בעיר הייתי שוקל אוטו קטן, אבל בגלל שהנסיעות בין עירוניות ניראה לי ש1600 משפחתית תהיה נוחה יותר.

תקציב בין 45,000 ל 65,000 בערך

כרגע אני מתענין ב:

ניסאן אלמרה 2000-2002 (1800)

או

מיצובישי לאנסר החדשה 2000-2002

שתיהן נכנסות לתקציב בכיוון הנמוך שלו,

אנחנו רוצים יד ראשונה עם עד 70,000 ק"מ בערך

מישהו יכול לתקצר לי יתרונות חסרונות של הלאנסר? בחיפוש שעשיתי מצאתי מעט מאוד התייחסות למכונית הזו, ומסקרן אותי למה המחירון שלה ניראה נמוך יחסית

תודה מראש!

יונתן

פורסם

הלאנסר חודשה שוב ב2005 אז אתה לא מדבר על הלנסר ה"חדשה"....

הלנסר קצת כבדה ויש לה תיאבון בריא, מצד שני היא די בטוחה (בלמים מצויינים, הגנה פסיבית סבירה + יחסית לשנתון)

בצד האיבזור היא לא שונה משאר מתחרותיה (מזדה 3, קורולה, פוקוס ושאר חביבות הליסינג).

האלמרה מפנקת ונוחה יותר לנסיעה, אין לי מושג כמה היא חסכונית

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

1 לעניות דעתי האלמרה זאת מכונית אמינה מאוד. חוץ מטיפולים תקופתיים.

2 הייתה ברשותי לנסר 96 במשך 3 שנים פעמיים שופץ הגיר הוחלפה סעפת

פליטה ועוד .יכול להיות שהמודל שלך מגיע עם מצנן שמן לגיר ואז הבעיה נפתרה.

פורסם

יצא לכם קצת סלט.

פותח השרשור מדבר על הלאנסר 00-02', שהיא כבר לא חדשה (וגם בשנת 2000 לא הייתה). הדגם הנ"ל מבוסס על אותה סופר לאנסר הנודעת בארצנו עם אותו המנוע והגיר ה"חכם".

אני לא מכיר אותה באופן אישי אבל יש סיבה אחת מספיקה כדי לבחור באלמרה "פרפקט" על פניה.

הלאנסר המדוברת: http://www.euroncap.com/content/safety_ratings/details.php?id1=2&id2=38

האלמרה הרגילה (עד 01'):http://www.euroncap.com/content/safety_ratings/details.php?id1=2&id2=39

אלמרה "פרפקט" (01' ואילך):

http://www.euroncap.com/content/safety_ratings/details.php?id1=2&id2=86

אם תשים לב הציונים המקבלת הלאנסר והאלמרה הישנה הם מחפירים! ולדעתי מספיק טובים כדי להוציא אותם מחשבון.

האלמרה "פרפקט" מקבלת ציון טוב.

ובכלל מכונית לא רעה.

אני הייתי מכניס לאופציות גם פורד פוקוס.

פורסם

הבעייה המרכזית בלאנסר "החדשה" זה המנוע החלש שמספר רק 98 כ"ס... כדי שהמכונית תסחוב ההילוכים קוצרו ושיוט ב-100 קמ"ש נעשה ב-3000 סל"ד. זה לא בריא למנוע, לתצרוכת הדלק ותורם גם לא מעט לרעש בנסיעה...

פורסם

התוצאות שנראו במבחן הם של לאנסר מודל 97, האם לא חל כל שינוי בטיחותי בין מודל 97 למודל 2000?

יש לי במשפחה לאנסר שנת 2000, הרכב לא רואה מוסך (פרט לטיפולים), אמין ונוח וחזק למדי החיסרון היחידי שאני יכול לחשוב עליו כעת הוא צריכת דלק מעט גבוהה 1:12 (אמרתי מעט גבוהה!!).

*** אני לא יודע מאיפה שאוב הנתון של מנוע עם 98 כ"ס, בלאנסר שלי מנוע עם 113 כ"ס שסוחב בצורה מצויינת.

[img]file:///C:/My%20Documents/My%20Pictures/מתתי.jpg[/img]

פורסם
התוצאות שנראו במבחן הם של לאנסר מודל 97, האם לא חל כל שינוי בטיחותי בין מודל 97 למודל 2000?

יש לי במשפחה לאנסר שנת 2000, הרכב לא רואה מוסך (פרט לטיפולים), אמין ונוח וחזק למדי החיסרון היחידי שאני יכול לחשוב עליו כעת הוא צריכת דלק מעט גבוהה 1:12 (אמרתי מעט גבוהה!!).

*** אני לא יודע מאיפה שאוב הנתון של מנוע עם 98 כ"ס, בלאנסר שלי מנוע עם 113 כ"ס שסוחב בצורה מצויינת.

הנתון מהיבואן (www.mitsubishi-israel.co.il).

כנראה הדגם שלך כולל מנוע אחר (דגם אחר או נפח אחר). אני מדבר על ה-1600 סמ"ק הנוכחי. הוא מפיק 98 כ"ס.

פורסם

אמממ...מנוע 98 כ"ס שייך ללנסר החדשה - מודל 06, לאנסר מודל 00/01 באה עם מנועי 1600 סמ"ק ו113 כ"ס...כמה שרשורים מעלה תוכל לראות שאלה בנושא.

[img]file:///C:/My%20Documents/My%20Pictures/מתתי.jpg[/img]

• תוכן חדש...