Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קוד צבע לאוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי פיג'ו 306 שנת 2000 כסופה

אני רוצה לקנות צבע לאוטו, בשביל תיקונים...איך אני יודע מה הקוד צבע של האוטו? הבנתי שעל המדבקה שנמצאת על המשקוף של הדלת של הנהג, איפה שרשום את הלחץ שצריך לההיות בצמיגים, יש גם את קוד הצבע, העניין שהמדבקה נמחקה לי...איך אני יכול להשיג את הקוד צבע המדוייק?

תודה לעונים.

פורסם

תפתח מכסה מנוע,יש שם תווית רשום מספר מנוע צבע וכ...

תראה בCOLOR את הקוד של הצבע בדרך כלל זה אותו עם קוד!

שלום, יש לי פיג'ו 306 שנת 2000 כסופה

אני רוצה לקנות צבע לאוטו, בשביל תיקונים...איך אני יודע מה הקוד צבע של האוטו? הבנתי שעל המדבקה שנמצאת על המשקוף של הדלת של הנהג, איפה שרשום את הלחץ שצריך לההיות בצמיגים, יש גם את קוד הצבע, העניין שהמדבקה נמחקה לי...איך אני יכול להשיג את הקוד צבע המדוייק?

תודה לעונים.

פורסם

מתחת למכסה מנוע יש את המספר שלדה, אבל אני לא רואה את הקוד צבע...

יש אולי מישהו עם פיג'ו 306, שנת 2000, צבע אפור-כסף, שיודע מה הקוד צבע?

או שמישהו יודע על עוד דרך שאני יכול לברר מה הקוד צבע של האוטו?

תודה לעונים.

פורסם

בחנויות שמוכרות צבע לרכב יש להם מכשיר שהם מקרבים לצבע והוא מזהה מיד איזה צבע אתה צריך וגם זה נותן לך מידע מדוייק כי הצבע דהה מאז שנת 2000 והמכשיר ההוא נותן לך צבע מדוייק למצב הצבע ברכב היום

אני מכיר חנות כזו בתלפיות ירושלים אם תרצה אברר לך את שמה ומספר הטלפון

בברכה ישראל

הכונו לביאת המשיח!

פורסם

תיכנס לכל צבעי רכב, תישאל אותו מה הקוד צבע של הרכב?

יש להם תוכנה ובה נתונים של כל רכב. או שתיתקשר לטמבור ותגיד להם את סוג הרכב והם יגידו לך את הקוד!

פורסם

תודה, אבל אני גר בצפון, רחוק מהחנות...

אני יינסה להכנס לצבעי רכב, הוא בטוח יודע.

תודה

פורסם

קוד הצבע מופיע על התוית המפרטת מס' מפרטים של הרכב(שלדה, משקלים וכד').

תוית זו בדר"כ נמצאת בתא-המנוע(בדר"כ היא פחית).

קוד הצבע אמור להימצא בשורה השניה מלמטה.

לא כל רכב בעל דגם תואם הוא בעל אותו קוד צבע, למרות שהם מופיעים תחת אותו שם צבע. קיימים לעיתים מס' גוונים גם בשנתונים תואמים(לדוג' - הונדה סיויק 05' מתהדרת בשלושה גוונים לצבע זהב-שמפיין).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

ב-306 הקוד צריך להיות על דופן דלת הנהג. לא רשום COLOR אבל יחד עם יתר הנתונים שם, תראה

ציור קטן של עין מהצד (יענו, "מסתכלת") ומתחתיו את הקוד.

האוטו שלך מטאלי, זאת אומרת שאתה צריך צבע + לכה...

אם התיקון קטן (נקודות וכו') עדיף לדעתי לא לשים לכה, טיב היישום שלה משנה מאד את הגוון.

• תוכן חדש...