Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ירדתי למטה וגיליתי שדפקו לי את הרכב.

אני יודע איזה רכב עשה זאתעקב צורת הפגיעה המיוחדת וסימני שיפשוף על הרכב השני.

אין לי מושג איך להגיע לבעלים והמכה לא כל כך רצינית כדי לערב ביטוח.

עצות?

פורסם

לערב ביטוח במקרה של שפשוף או עיקום פח קל, לא כדאי מבחינת עלות השתתפות עצמית, וחישוב עלויות ביטוח עתידיות.

אם אתה מכיר את בעל הרכב גש אליו ונסה להגיע איתו להסדר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

קודם כל צלם את 2 הרכבים,אח"כ תנסה לדבר עם בעל הרכב,במידה ולא עוזר תיתלונן במשטרה.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

כמו שאמר רן, תצלם את שני הרכבים - ותפנה לבעל הרכב..

במידה והוא לא משתף פעולה - מכתב מעו"ד יכול לעשות נפלאות.

(אם יש חבר עו"ד שיוכל לנסח מכתב - זה יכול לפתור את הבעיות ממש בקלות. מנסיון ;))

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אם אתה סבור שרכב מסויים פגע בך ולא השאיר פרטים, עליך להגיש תלונה בענף התנועה הכוללת את מס' הרכב הפוגע, שם גם יסבירו לך כיצד ומתי תוכל לקבל את פרטי הבעלים של הרכב הנ"ל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אם אתה סבור שרכב מסויים פגע בך ולא השאיר פרטים, עליך להגיש תלונה בענף התנועה הכוללת את מס' הרכב הפוגע, שם גם יסבירו לך כיצד ומתי תוכל לקבל את פרטי הבעלים של הרכב הנ"ל.

לא ישאלו אותו למה הוא חושב שדווקה הרכב הזה פגע בו ? לא נראה לי שהמשטרה תתן שם של בעל מכונית סתם , בלי שיהיו בידיו הוכחות די חותכות שזה הרכב הפוגע . וצבע/מכה מהווה כפי שנראה לי הוכחה נסיבתית אבל לא חותכת מספיק

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...