Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני מחפש המלצה על רכב טוב נוח ובטיחותי עם רצון להראות ביצועים פה ושם , הדבר שחשוב לי יותר שלאוטו תהיה צורה מרשימה פוזה ונוכחות.

אני התרשמתי ממאזדה לאנטיס F כרכב שמשדר את זה אבל חיפושים עד כה העלו חרס בידי .

1) מה באמת מסתתר מאחורי החזות הנוצצת של מאזדה לאנטיס F ? כשאני מתכוון לנוחות נסיעה. בטיחות .וצריכת דלק .וחלפים זולים.

2) האם ישנו רכב אחר שתוכלו להמליץ לי עליו עם נתונים טובים של נוחות.בטיחות והכי חשוב צריכת דלק זולה יחסית וחלקים זולים.

התקציב שלי עומד על 35k

פורסם

הלנטיס F , היא בדיוק אותו רכב כמו כל לנטיס סדאן , רק בתצורת מרכב שונה

היא יותר יפה ובזה זה נגמר

איפה שמוליק עם ה-f , נעלם לגמרי הבחור אה

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

תוכל לפרט ולהרחיב לי בנוגע לטיפולים,צריכת דלק ונוחות נסיעה ?

אני בכוונה שואל על הנוחות נסיעה כי יש רכבים שנראים WOW אבל כשאתה מאחורי ההגה אתה מרגיש שאתה רוכב על סוס ישן עם אוכף חדש אם אתה מבין למה אני מתכוון .דוגמא טובה היא רנו מגאן , נראית ספורטיבית מבחוץ אבל בפועל היא משפחתית מינוס.

איך הלאנטיס F מבחינת נוחות ?

• תוכן חדש...