Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול לקחתי סיבוב מחבר

יש לו פונטו מנוע 1300 ידנית שנת 2000

אף פעם לא אהבתי תרכב הזה, חשבתי שהוא עגלה שמתנהגת גרוע (לאמא שלי הייתה כזאת, יכול להיות שבגלל הסגנון נהיגה שלה לא כל כך התלהבתי מהפונטו)

והופתעתי! לטובה...!

כוח טיפה חסר לה זה כן, אבל אחיזה.. ממש הופתעתי מהאחיזה

בכיכרות ופניות שבדרך כלל שאני עובר אותם באוטו שלי במהירות מסויימת ומקבלים תת היגוי, הפונטו אחזה יפה את הכביש..

הגה ממש מתקשר, אתה יודע בדיוק מה הולך להיות הפעולה הבאה

ואני לא נהג חדש שמתלהב.. בעצם כן נהג חדש, אבל עם 8 חודשי ניסיון

ואף פעם באוטו אחר לא הרגשתי ככה, ונסעתי בהרבה מכוניות..

אז כמו שג'רמי קלארקסון אמר על הג'יטיאיי הראשונה ואני חושב שאולי גם מתאים לפונטו הזאת, "Hugeeeee amount of fun"

זה רק אני או שיש פה עוד אנשים שחושבים כמוני?

פורסם

ל-8 חודשים אתה קורא ניסיון? בלי לרדת עליך ולפגוע - ממש לא.

אגב, אם חשבת על האוטו הזה שהוא "ספורטיבי" לכאורה (לדעתי ממש ממש לא) אז היית צריך לנהוג על פונטו ספייס HGT והיית בכלל חושב שאתה נוהג על פרארי.

לשאלתך, כן זה רק אתה :)

ליאורוקו

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם
ל-8 חודשים אתה קורא ניסיון? בלי לרדת עליך ולפגוע - ממש לא.

אגב, אם חשבת על האוטו הזה שהוא "ספורטיבי" לכאורה (לדעתי ממש ממש לא) אז היית צריך לנהוג על פונטו ספייס HGT והיית בכלל חושב שאתה נוהג על פרארי.

לשאלתך, כן זה רק אתה :)

ליאורוקו

שמע יכול להיות שזה הנהג ספורטיוי ולאו דווקא האוטו :)

וכן 8 חודשים ניסיון אני קורא לזה "ניסיון".. אני מכיר את הכביש ואני מכיר רכבים ואיך מתההגים איתם

אם עם תת היגוי והיגוי יתר וכל זה

צחקתי שאמרתי ספורטיוית, התכוונתי בעיקר לאחיזה שלה

לאוטו שעולה 25 אלף -/+ הוא מתנהגת יפה מאוד

פורסם

8 חודשני ניסיון זה ממש מועט! קודם כל.

אחד הדברים שהפונטו פחות מצטיינת בהם אחיזה! יש תת היגוי, ההגה למרות שהוא טוב יותר מהפונטו ספייס החדשה הוא עדיין ממש לא מתקשר, זווית גלגול מוחשית מאוד.. בקיצור ממש לא התנהגות ספורטיבית.

אתה רוצה ספורטיבית ב-25K, תנהג ב-106 ראלי/XSI ותודיע לנו..

פיליפ.

פורסם
שמע יכול להיות שזה הנהג ספורטיוי ולאו דווקא האוטו :smile:

וכן 8 חודשים ניסיון אני קורא לזה "ניסיון".. אני מכיר את הכביש ואני מכיר רכבים ואיך מתההגים איתם

אם עם תת היגוי והיגוי יתר וכל זה

בתור מישהו עם ניסיון (יותר משנה!.. :roll:) אני אומר לך עכשיו, אין לך ניסיון. אתה לא נהג "ספורטיוי" (מה זה אומר בכלל?) ואתה לא מכיר את הכביש ואיך רכבים מתנהגים..

צא מהאשליה הזאת לפני שהיא תנשוך אותך.

ואני באמת אומר את זה מתוך דאגה לך ולסובבים אותך.. אז אל תקח את זה קשה.

נ.ב. תקנו אותי אם אני טועה, אבל ההגה של הפונטו לא נחשב לאחד ההגאים היותר גרועים שניתן לקנות כיום?..

הגה ממש מתקשר

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

Fuck... לא שמתי לב שזה אותו ילד מהת'רד הזה על האלפא או A3

עוד ילד משועמם שיצא לחופשת פסח וההורמונים והמחשבות על הבגרויות והגיוס הקרב ובא מוציאות אותו מדעתו...

איפה שמר עם המפתח?

פורסם
בתור מישהו עם ניסיון (יותר משנה!.. :roll:) אני אומר לך עכשיו, אין לך ניסיון. אתה לא נהג "ספורטיוי" (מה זה אומר בכלל?) ואתה לא מכיר את הכביש ואיך רכבים מתנהגים..

צא מהאשליה הזאת לפני שהיא תנשוך אותך.

ואני באמת אומר את זה מתוך דאגה לך ולסובבים אותך.. אז אל תקח את זה קשה.

נ.ב. תקנו אותי אם אני טועה, אבל ההגה של הפונטו לא נחשב לאחד ההגאים היותר גרועים שניתן לקנות כיום?..

עמוס

מאיפה אתה יודע אם יש לי ניסיון או אם אין לי? אתה מכיר אותי?

ואתה לא תגיד לי שאני לא מכיר את הכביש או את הרכבים איך הם מתנהגים, כי אתה פשוט לא מכיר אותי!

אני שונא אנשים כמוך שמסתכלים על מספרים ונתונים וחושבים שהם מבינים הכל

נכון אולי 8 חודשים זה לא כזה הרבה זמן אבל ניסיון יש לי,

אני מכיר את הכביש ואני מכיר את הרכבים ואני יודע בדיוק מה התוצאה שתהיה מכל פעולה שאני יעשה

וההוא שהזכיר את האלפה וה a3

דיי כבר דיייי!

אין לך משהו יותר חשוב לעשות? אשכנזי..

פורסם

אני מכיר אותך...

ואתה לא תגיד לי שאני לא מכיר את הכביש או את הרכבים איך הם מתנהגים, כי אתה פשוט לא מכיר אותי!

סבבה - אז אני אומר לך... אתה לא יודע כלום! לראות עונות שלמות של Top Gear במחשב לא הופכות אותך לשומאכר...

גם אני שונא אנשים כמוך שחיים בסרט!

טעות - 8 חודשים זה כלום!

אני מכיר את הכביש ואני מכיר את הרכבים ואני יודע בדיוק מה התוצאה שתהיה מכל פעולה שאני יעשה

סוני פלייסטיישן אחי, הא?!

דיי כבר דיייי!

אין לך משהו יותר חשוב לעשות? אשכנזי...

מערב הורים, האא??? יא מני**ק! חכה אני אתפוס אותך!!!

ילד - לך תרביץ איזו מצה עם שוקולד ותראה נילס הולגרסון. שמעתי היום מולי הולך לתקוף פניות עם פונטו משובחת שנועלת רביעיית אליאנס-סופר ספורט סליקס, ג'אנט 19 משהו בן ז**ה...

"Hugeeeee amount of fun"

מה שילדים אוכלים ביימנו....

פורסם

באילו רכבים נהגת שאתה משווה את הפונטו אליהם?

האמת זה די עצוב, היו לך תיכנונים לב.מ.וו 6 ואתה מדבר לי על פונטו כמכונית ספורטינית.

אני ממליץ לך לפסיק לכתוב בפורום שטויות, כבר אף אחד לא מאמין למילה שלך. תמשיך לחיות בסרטים

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

דיי כבר דיייי!

אין לך משהו יותר חשוב לעשות? אשכנזי..

:lol:

אני לא מאמין שאתה ההוא מהשירשור של האלפא והאודי!

תאמין לי שכל הפורום מכיר אותך עכשיו יותר משאתה מכיר את עצמך..

האשכנזי בכלל הרג אותי :grin:

לך תמצא לך חיים.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

אברי ועמוס - צודקים בהחלט, חד וחלק.

"אשכנזי" - מראה באיזו רמה של ילדון אתה נמצא, אני כבר לא יודע אם לצחוק או לבכות, מצבך עגמומי ביותר, הגיע הזמן שתתבגר ותחזיר דחוף את הסרט לבלוקבסטר כי המציאות נושכת. ותאמין לי שאומרים לך את זה לא כי רוצים לפגוע בך או לעצבן אותך אלא פשוט מדאגה, מילדים חסרי ניסיון כמוך שחושבים שפונטו ידנית מקורקשת עם נהיגה ששווה לת*ת, מנסים לנהוג איתה כאילו היא מינימום קאררה ידנית, וכתוצאה מכך יש יותר ויותר תאונות על הכבישים, אז חביבי, אני מציע לך לצבור עוד שנות ניסיון על הכביש ולנהוג בזהירות לפני שאתה יוצא בהצהרות כאלו או אחרות.

ליאורוקו

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...