Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קולר זה מצנן שיושב שגיר ומקרר את השמן שלא יעבור את הטמ' שהיצרן קבע לו .

אינרקולר הבנתי שזה מצנן ביניים שנמצא במכוניות שיש להם טורבו , את מה הוא מקרר בדיוק ?

האם זה את האויר שנכנס לסעפת יניקה בלחץ גבוהה בגלל הטורבו ???

אם הוא מקרר את האויר הוא מגדיל את המשקל הסגולי שלי ובעצם עושה פעולה הפוכה ממה שעושה הטורבו שזה יניקה עד פי 2 של אוייר מכמות האויר שהיה נכנס לסעפת לולא הטורבו ...

בכל מקרה אני יודה למי שיסביר לי ויתקן לי את הבלבול שלי .

בתודה מראש שושו .

פורסם

קולר זה מצנן בכללי, כמו שיש קולר ששותים ממנו, תפקידו לקרר, יכול להיות לשמן גיר, שמן מנוע, אפילו יש קולרים לדיפרנציאלים...

בכל מקרה, אינטרקולר בעצם מקרר את האוויר שהטורבו יונק לפני שהוא מגיע לסעפת, מכמה סיבות:

אוויר קר = אוויר דחוס יותר --> יותר אוויר ---> המחשב מזריק יותר דלק ---> יותר תערובת בחלל הצילינדר ---> אתה יודע מה ההמשך...

ועוד סיבה:

ככל שהאוויר יותר קר כך התערובת בוערת בצורה יותר יעילה...

מקווה שהרגעתי לך את הבילבולון של הסעיף של המוח... :D

אלעד

פורסם

תודה נשמה .

רק דבר אחד לא הבנתי למה צריך לקרר את השמן בגיר ?

האם בגלל לשמור על טמ' קבועה שהיצרן קבע ?

אז בעצם הקולר גיר זה רדיאוטר קטנצ'יק כזה שעובד על אותו עקרון של הרדיאטור של המנוע ?

אודה לך באם תרחיב לי טיפה על איך עובד הקולר גיר .

בתודה מראש שושו .

• תוכן חדש...