Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד כחודש וחצי יש לי טסט לאוטו והחלטתי להקדים תרופה למכה ולהתחיל לבדוק כל מה שלא בסדר ב100% באוטו.

נתקלתי בגומית הגה בלויה, קניתי 2 חדשות.

ראיתי גם גומיית צירייה שחייה קצרים - גם קניתי.

רפידות בלם - השבוע הברקסים שלי התחילו קצת להרעיש, לא משהו רציני, הורדתי גלגל וראיתי שאין עוד הרבה "בשר" וכדאי להחליף על הדרך. קפצתי לחבר של אבא שעוסק בחלפים לרכב והרפידות שהוא הציע לי היו של "REMSA" או משהו כזה, חברה שזו הפעם הראשונה שאני פוגש בה.

האם למישהו יש נסיון עם רפידות אלו ? האם כדאי ללכת למישהו אחר ולקנות בנדיקס? או אפילו חברה אחרת שאתם יכולים להמליץ עליה.

אגב, מדובר בפיאט אונו עילגת

ומצטער שקצת הארכתי בכתיבה.

המון תודה

דרור

פורסם
עוד כחודש וחצי יש לי טסט לאוטו והחלטתי להקדים תרופה למכה ולהתחיל לבדוק כל מה שלא בסדר ב100% באוטו.

נתקלתי בגומית הגה בלויה, קניתי 2 חדשות.

ראיתי גם גומיית צירייה שחייה קצרים - גם קניתי.

רפידות בלם - השבוע הברקסים שלי התחילו קצת להרעיש, לא משהו רציני, הורדתי גלגל וראיתי שאין עוד הרבה "בשר" וכדאי להחליף על הדרך. קפצתי לחבר של אבא שעוסק בחלפים לרכב והרפידות שהוא הציע לי היו של "REMSA" או משהו כזה, חברה שזו הפעם הראשונה שאני פוגש בה.

האם למישהו יש נסיון עם רפידות אלו ? האם כדאי ללכת למישהו אחר ולקנות בנדיקס? או אפילו חברה אחרת שאתם יכולים להמליץ עליה.

אגב, מדובר בפיאט אונו עילגת

ומצטער שקצת הארכתי בכתיבה.

המון תודה

דרור

עדיף היה שתעשה את זה ממש לפני הטסט .. שבועיים לפחות ..

שתדע ב 100% שאתה מוכן לטסט ושלא חס וחלילה בעוד חודש יקרה משהו

פורסם
קח את הREMSA.

טובות מנסיון.

בדוק גם את מצב הדיסקים.

אם כך אני אקח אותם, המון תודה לך, הדיסקים שלי חדשים, הוחלפו עם הרפידות, לפני כ10000 ק"מ בערך.

אורן, תודה גם לך על העצה אבל אני מקפיד תמיד על תקינות מלאה של הרכב, אני לא מחליף את הגומיות או הרפידות בגלל שיש טסט בקרוב, אלא בגלל שאני לא מוכן לעלות על אוטו שאני יודע שהוא לא תקין ב100%. באם הגומיות האלו יתבלו ויקרעו שוב לפני הטסט , הן יוחלפו שוב.

• תוכן חדש...