Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסובארו שלי 88 1.6 ,צריכת דלק משולב אחרי בדיקה היא 8.5 ק"מ לליטר,האם זה סביר?

מחיר כבלי הצתה טובים לסובארו?

אזעקה קליפורד אחרי שנגמר מצבר היא לא מגיבה,לא לשלט,והלד מכובה,אגב הוחלפה סוללה בשלט,האם צריך לכייל אותו?

איפה אמור לשבת הפיוז של האזעקה? מדובר בסובארו אימפרזה 95 .

תודה מראש ויום טוב רן

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

לגבי צריכת הדלק, זה לא סביר,גבוהה מאוד , מתיי עשית קרבורטור\טיפול 10?

לגבי חוטי הצתה, סט איכותי יעלה לך 120 שקל,של חברת BERU, מומלץ מאוד, תבדוק על הדרך את הדיסטרביוטור (רוטור\פלטינה\קבל\מכסה מפלג\וואקום מפלג=חשוב מאוד).

פורסם

טיפול 10 נערך לא מזמן ,צריך להחליף חוטי הצתה,יכול להיות זה מהם.

מישהו בקשר לאזעקה של קליפורד?

המשך יום טוב רן

פורסם

חוטי הצתה לא יגרמו לצריכת דלק שכזאת,הסימפטומים של חוטי הצתה לא תקנינים לא מתבטאים בצריכת דלק.

פורסם

כמו שאמר MSDS' , אין קשר במקרה שלך לחוטי הצתה ותצרוכת דלק, אם בוצע טיפול 10 לא מזמן,

סביר שחוטי הצתה נבדקו ונמצאים תקינים, לא ציינת אם רכבך אוטומטי, בכל מקרה הצריכה גבוהה, לפחות ב30 אחוז מהנדרש, יש לבצע ניקוי שיפוץ וכוון קרבורטור, ההשקעה . תוחזר בהקדם בחיסכון בדלק!

בקשר לאזעקה, המתן לדני זומרשטיין!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה צודק טעות שלי,הרכב אוטו'. אני אחרי טיפול[ שאני ביצעתי],אני יתחיל את הבדיקה החדשה השבוע,ויחליף גם חוטי הצתה,אמרו לי להחליף אותם,ניקוי קרב' עשיתי לפני כ 8 חודשים בערך אצל חבר באילת,כמה אמור לעשות ניקוי קרב'?

ובקשר לאזעקה אני מחכה לדני.

תודה לך, רן

פורסם

מי אמר לך להחליף חוטי הצתה ולמה?

ולמה אתה מצפה לאחר החלפת חוטי ההצתה?!

בדוק שוב תצרוכת דלק, בנסיעה בין עירונית, ודווח שוב!

לגבי עלות שיפוץ פנה אלי בפרטי!

בברכה

צביקה

פורסם

חוט הצתה לא תקינים/ יבשים, גורמים בעיקר לקרטועים בנסיעה ,במקרה הטוב, לזיופים בעומס על המנוע, בוויברציה חזקה בעת שילוב לדרייב,בהתנעה קשה בתנאי קור ולחות, בעומס על סליל ההצתה והמודול

(בהצתה אלקטרונית), בגלל התנגדות גבוהה, ובהשפעה שולית על תצרוכת הדלק!

בברכה

צביקה

פורסם

החוטי הצתה במצב טוב,למעט הכבל שהולך לכויל,אין לו כיסוי רק ברזל,ואם אני מפרק כבל מאחד הפלגים,עף משם ניצוץ חזק,אז לכן חשבתי להחליף,כמו כן הבדיקת צריכה נערכה לפני הטיפול,עכשיו אני יערוך בדיקה חדשה,מקווה לתוצאות טובות לטובת שיפור המצב בבנק[סטודנט :-) ]

תודה וערב טוב רן

פורסם

אורך חיים של חוטי הצתה טובים, הם בסביבות 70 אלף ק"מ, במידה וחוטי ההצתה נבדקו על ידי

מכשיר מתאים, וההתנגדות עולה על המותר , יש להחליפם, אין קשר ישיר לתצרוכת הדלק!

בברכה

צביקה

פורסם

צביקה תודה :-) אני מקווה שיסתדר,עכשיו נשאר רק לחכות לדני או למישהו שמבין באזעקות בקשר לקליפורד,

ערב טוב רן

פורסם

מישהו יכול לעזור בקשר לקליפורד?

הבעיה היא שאחרי התרוקנות מצבר האזעקה לא חזרה לפעול,כמו כן הוחלפה סוללה לשלט[שתיאורו אם זה רלונטי שחור עם 2 כפתורים בערך במרכזו ,בצבע אפור],

לתשובות אודה רן

פורסם

אז ככה, גם לי התרוקן המצבר והאזעקה לא פעלה, מה שעלייך לעשות זה לפתוח מכסה פיוזים בד"כ שם תמצא מפסק קטן שחור ששייך לאזעקה, כבה אותו המתן מספר שניות הדלק אותו לאותו מצב שהיה, והאזעקה אמורה לפעול.

אבי.

• תוכן חדש...