Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיל אני מקווה שזה יעזור,אוכל לבדוק רק מחר,אבל תודה ויום טוב לך

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

היי-

מצטער, אני עונה באיחור, משום מה לא שמתי לב להודעה זו.

קיימים מספר אפשרויות.

א' - האזעקה זקוקה לריסט

ב' -מישהו העביר את מתג הVALET (הכפתור הניקל הקטן) למצב VALET (לצד השני) .

או שבמקום מתג ניקל יש לבצע פעולת ON ו OFF על הסירנה של האזעקה כאשר הסוויץ' פתוח .

בכל אופן, אם אתה יכול כשלב ראשון למצוא מתג ניקל קטן, אז פתח סוויץ (לא צריך להניע) והזז את המתג לצד השני, וכבה סוויץ' ובדוק אם עכשיו זה בסדר.

אם לא בסדר, פתח שוב סוויץ' והחזר למצב שהיה, וסגור סוויץ' ובדוק שוב.

אם לא בסדר, בצע שלישית את פתיחת הסוויץ' (ללא הנעה אלא אורות אדומים בלוח שעונים דולקים) והזז את המתג הזה לצד השני וכבה סוויץ. בדוק.

אם שוב לא עוזר, החזר את מתג הניקל למצבו הראשוני, ופעל כדלקמן:

אתר את מח האזעקה, נתק את התקע הראשי שלו, לדקה וחצי, חבר חזרה ובדוק אם עובד.

אם הנורית של האזעקה לאחר חיבור המח מחדש דולקת קבוע (לא כבוייה ולא מהבהבת- אלא דולקת אדום כל הזמן) אז חזור על מה שרשמתי בשורה וחצי הירוקה.

תדפיס את זה וגש לאוטו, ופעל בבקשה לפי השלבים.

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני שווה ההתיחסות באיחור לתשובה כזאת מפורטת :-) ,מחר בבוקר האוטו אצלי אני אבדוק זאת,כמו כן ברכב מסוג סובארו גרנד-ליאונה [אימפרזה] היכן אמור להיות המתג?איך עושים את הריסט עם המתג לפי ההסבר?[סליחה על הבורות :roll: ]

בכל מקרה המון תודה ולילה טוב רן

פורסם

עם המתג לא עושים ריסט, ריסט זה רק הוצאת התקע ממוח האזעקה לדקה וחצי והחזרתו חזרה.

אבל אולי לא צריך ריסט, אלא האזעקה במקרה או לא במקרה במצב מוסך ובשמו המקורי VALET שמתייחס למשהו אחר, אבל זה לא העניין.

המתג ניקל, לפעמים מול העיניים בסביבות הלוח שעונים וקצת נמוך יותר ,או ממש נמוך באיזור הידית של פתיחת מכסה המנוע , או בכל מקום, תתכופף וחפש אותו אם אתה לא רואה אותו מול העיניים.

מאיזה איזור אתה, אם מחיפה, תעבור אלי ובדקותיים אשחרר לך אותה, עלי.

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני תודה,מצאתי את המתג מעל רגל ימין של הנהג,הלכתי בדיוק אבל בידיוק לפי ההסבר שלך,וראו איזה פלא העניין הסתדר,אז אומנם אני מעדכן קצת באיחור [כי זה לא רכב שלי,אז אין לי תמיד גישה אליו],אבל מעדכן :-) ,ושוב דני תודה,ולכל חברי הפורום שהתיחסו ועזרו.

יום טוב רן

• תוכן חדש...