Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אמביולנטי

מצד אחד חבר טוב שלי מטפל במכוניות שלו בשני המוסכים (שעמ והצוות) ומאד מרוצה מהם.

ההתנסות האחרונה שלי עם שעמ לא היתה מבריקה...הסתכל שתי שניות לתוך הרכב, לא בדק ושלח אותי למוסך הראשי.

פורסם
...הסתכל שתי שניות לתוך הרכב, לא בדק ושלח אותי למוסך הראשי.

גם לי הוא אמר שהוא לא שמח לטפל באסקורט... מסובך בשביל החשמלאים...

מוסכניק שעושה רק מה שהוא יודע ולא עושה אקספרימנטים יקרים על חשבוננו זה דבר חיובי
פורסם

מוסכניק שבודק את הרכב מאבחן את הבעיה ואומר שהוא לא חושב שהוא האיש המתאים לתיקון הבעיה ושולח למוסך טוב הוא רציני וחיובי.

מוסכניק שפותח את המכסה, מציץ מרחוק ושולח אותי תוך 2 שניות - זה לא חיובי

פורסם

שניכם צודקים...

יש ליד את דני בץ ורפי לין ממליץ תמיד על שאול יוניסי מתלפיות..

עדיין לא החלטתי מי החשמלאי הכי טוב בעיר... :roll:

למי הלכת אחרי שהוא דחה אותך?

פורסם

יש לי ניסיון טוב מאוד איתו.

טיפלתי אצלו כמה פעמים עם הפיג'ו 205 הקודמת שהייתה לי.

באחד המקרים הייתי אצל חשמלאי אחר, ולאחר בדיקות הוא החליט שהוא לא יכול לעשות את התיקון, הרכב היה כולו טלאים וזה היה סיפור מסובך מדי בשבילו, כשהגעתי לשע"ם כהן תוך מס' דקות הבעיה תוקנה.

פורסם

אז ככה.. אני מקפיץ על מנת לספר מה היה - אחרי שהרכב סרב להתניע גם עם כבלים - הלכתי לש.ע.מ שאמר שמדובר בקצר בלבד - והמצבר תקין והכל בסדר... הוא רצה 180 ש"ח על הטענת מצבר ותיקון הקצר וכמובן על העבודה.. שיהיה.. שילמתי ויצאתי.

לאחר שבוע - שוב הרכב לא מניע ... הפעם הלכתי לשאול יוניסי. שבבדיקה קצרה קבע שהמצבר לא טוב תא אחד בעייתי.. וזו הבעיה.. החלפתי מצבר ובינתיים הכל בסדר..

עכשיו אני שואל אתכם? איזה מין חשמלאי לא מזהה מצבר גמור?!

או שכנראה הוא פשוט לא בדק - הטעין את המצבר ושלח אותי - לא בא לו להתאמץ..

אני אליו לא חוזר. נקודה.

פורסם
אז ככה.. אני מקפיץ על מנת לספר מה היה - אחרי שהרכב סרב להתניע גם עם כבלים - הלכתי לש.ע.מ שאמר שמדובר בקצר בלבד - והמצבר תקין והכל בסדר... הוא רצה 180 ש"ח על הטענת מצבר ותיקון הקצר וכמובן על העבודה.. שיהיה.. שילמתי ויצאתי.

לאחר שבוע - שוב הרכב לא מניע ... הפעם הלכתי לשאול יוניסי. שבבדיקה קצרה קבע שהמצבר לא טוב תא אחד בעייתי.. וזו הבעיה.. החלפתי מצבר ובינתיים הכל בסדר..

עכשיו אני שואל אתכם? איזה מין חשמלאי לא מזהה מצבר גמור?!

או שכנראה הוא פשוט לא בדק - הטעין את המצבר ושלח אותי - לא בא לו להתאמץ..

אני אליו לא חוזר. נקודה.

מאוד יכול להיות שמה שמצא לך הראשון הוא זליגה ולא קצר, ולכן היה צורך בטעינת מצבר, ובדיקה למס' ימים. מצבר לאחר זליגה לא ניתן לאבחנו כתקין או לא תקין אם הוא במצב גבולי.

עצם זה שהוא תיקן לך זליגה (שאתה מכנה קצר) מראה שהוא כן בדק את המצבר עם מד אלקטרוליט, מה שהראה מצבר פרוק (וזה לא פוסל אותו עדיין) ואחכ חיבר מכשיר לאיתור משיכת זרם לא רצוייה, ותיקן זאת, עובדה ,נסעת שבוע.

במקרה השני מאוד יתכן והמצבר אכן לא שרד את נפילות המתח ומשיכות הזרם שהיו בזליגה שתוקנה על ידי הראשון, והחזיר את נשמתו לבורא.

היית צריך לחזור לראשון להמשך טיפול.

לגשת למישהו אחר זה זכותך, אך במקרה זה ממש אינו פוסל את החלטת הראשון ודרך טיפולו,ונסיונו לחסוך לך מצבר, כי הכי קל היה להגיד לך להחליף גם מצבר.

אז יש גם צד חיובי, למרות שלבסוף נאלצת להחליף מצבר.

מה אתה אומר?

בברכה

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הוא קרא לזה קצר. לא אני .. וכך גם רשם בקבלה...

הוא לא אמר שיש זליגה.

ואני לא אוהב לחזור לאנשים שאכזבו אותי...

אגב דבר ראשון הוא לקח את המצבר לטעינה - הוא לא בדק אותו כשהוא ריק.

לדעתי הוא כלל לא בדק אותו.

לא הייתי ליד הרכב בשעת העבודה היות שהוא אמר שיקח עד סוף היום עד שיתעסק עם הרכב שלי.. לקחת את הרכב לא יכולתי כי הוא ללא מצבר ולעמוד שם כל היום גם לא...

(למרבה הפלא כשהתקשרתי לאחר שעתיים האוטו כבר היה גמור...)

בקיצור ההרגשה שלי ממנו לא משהו. כל אחד יכול לחשוב אחרת..

פורסם
הוא קרא לזה קצר. לא אני .. וכך גם רשם בקבלה...

הוא לא אמר שיש זליגה.

ואני לא אוהב לחזור לאנשים שאכזבו אותי...

אגב דבר ראשון הוא לקח את המצבר לטעינה - הוא לא בדק אותו כשהוא ריק.

לדעתי הוא כלל לא בדק אותו.

לא הייתי ליד הרכב בשעת העבודה היות שהוא אמר שיקח עד סוף היום עד שיתעסק עם הרכב שלי.. לקחת את הרכב לא יכולתי כי הוא ללא מצבר ולעמוד שם כל היום גם לא...

(למרבה הפלא כשהתקשרתי לאחר שעתיים האוטו כבר היה גמור...)

בקיצור ההרגשה שלי ממנו לא משהו. כל אחד יכול לחשוב אחרת..

לא הייתי שם, ולכן לקבוע חד משמעית מה היה, לא אוכל, גם אין לי כוונה כזו.

בגדול, לקוחות מצביעים ברגליים, -- לא טוב, לא חוזרים.

פשוט לפעמים לקוחות טועים בגלל שלא הסבירו להם כראוי.

יצאת לא מרוצה, אל תחזור לשם, אם יצאת ממקום אחר מרוצה, אז מצאת את המקום שמתאים לך.

בברכה

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...