Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס נהיגת מרוצים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול במהלך אירוע הMDC התפתיתי ונרשמתי לקורס נהיגת מרוצים של "מסלולים" (מדובר על הקורס החדש יותר שלהם של 5 מפגשים).

חיפשתי פה בפורום וגם באתר מסלולים תגובות של משתתפים בקורס הזה ולא מצאתי שום דבר רלוונטי ספציפית לקורס הנ"ל.

באופן כללי אני סומך על "מסלולים" שהם לא עושים את זה "סתם בשביל הרווח", אבל עדיין אני רוצה לשמוע תגובות.

אז אם מישהו עבר את הקורס הזה, אנא הגיבו (אפשר גם בה"פ), מדובר פה בסכום כסף לא מבוטל!

תודה!

• אחראי פורום
פורסם

כך נקרא הקורס בדיוק : "קורס נהיגת מרוצים" ?

אני עשיתי קורס התמחות (להדרכה,למי שהתאים בסוף הקורס), בן 5 מפגשים

(אחד תאורטי,2 במסלול,2 בציבורי) וגם...עלה לא מעט.

אבל היה שווה כל שקל.

אם זה מבנה הקורס אשמח לשתף אותך, אם לא אשמח אם תשתף אותי :-)

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

באיזה רכבים משתמשים בקורסים האלו? במכוניות הפרטית של הנהג?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• אחראי פורום
פורסם

לא מפורט שם יותר מידי על מבנה הקורס , לפי מה שכתוב אז אני עשיתי את אחד מקורסי ההמשך שלהם.

משתמשים לרוב במכונית הפרטית שלך, יותר הגיוני כשחושבים על זה-

לא יהיה הגיוני לנסות סלאלום על אימפרזה טורבו (אם בכלל יש להם,אני לא יודע),

להגיע למגבלות של מכונית ספורט אמיתית, כשביום יום אתה מאיץ ככל יכולתך

באיזה פחון עם 80 כ"ס (בלי לזלזל, לא יודע על מה אתה נוהג...)

כמו שכתבתי, אצלי היו 4 ימי מסלול מלאים, כשהציבוריים היו בנס-הרים ובסביבה.

אם אני זוכר נכון, עושים לסירוגין מסלול סגור-ציבורי-סגור-ציבורי.

הקורס מקצועי , כ"כ הרבה כיף ואדרנלין לא חוויתי מעולם .

אגב, זה היה לפני כשלוש שנים, אני מאמין שלא מעט השתנה (חוץ מדבר קטן כמו מסלול

חדש ומצויין...)

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

כל קורס נהיגה מתקדמת מתקבל בברכה. כל אחד ואחד מהם יעזור לך וישפר את הנהיגה שלך ברמות שאתה לא מאמין.

עשיתי את הקורס לפני משהו כמו שלוש שנים וזה נתן לי המון. אבל הדבר הכי הכי חשוב בקורסים האלה זה המדריכים. לפני שלוש שנים היו מדריכים שונים. חשוב קודם כל לבדוק מה הרקורד של המדריכים עצמם שיהיו איתך בשטח.

סך הכל, כל ההדרכות ברמה הראשונית מלמדות פחות או יותר את אותו הדבר בבתי הספר השונים. ההבדל הוא רק במדריכים.

קשה לי להמליץ לך כי דעתי משוחדת ואני פחות מכירה את המדריכים החדשים במסלולים. אבל בשביל סכום כזה, שווה לעשות בדיקה מי הם המדריכים בכל בתי הספר השונים ואז רק לעשות את ההחלטה.

פורסם

בפורום של האתר של מסלולים מדברים לא מעט על הקורס הזה (גם אני שוקל)

נשמע שהם יצאו מרוצים

:wink:
פורסם

איך אפשר לעזאזאל ללמד קורס נהיגת מירוצים כשאין מסלול מירוצים ?

ומה שיש במסלולים אי אפשר לקרוא מסלול אפילו בצחוק.

קורס נהיגת מירוצים עושים על מסלול , לא במגרש חניה.

פורסם

למען הסר כל ספק!

קורס "מירוצים" כזה או אחר לא מזיק ואף מועיל אם כמובן הוא מועבר ע"י אנשי מקצוע בתחום.

הערך המוסף לקורס מירוצים הוא שימוש ברכב מירוץ על מסלול מירוץ,(כרגע לא קיים), והחשוב מכל אישור ורשיון שיוענקו .....

ע"י רשות הספורט המוטורי וההתאחדות (ראו סעיפי החוק).

לדעתי הקורס המוצע כפי שקראתי הוא וורסייה כזו או אחרת לקורס נהיגה מתקדמת.

בהצלחה

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם
למען הסר כל ספק!

קורס "מירוצים" כזה או אחר לא מזיק ואף מועיל אם כמובן הוא מועבר ע"י אנשי מקצוע בתחום.

הערך המוסף לקורס מירוצים הוא שימוש ברכב מירוץ על מסלול מירוץ,(כרגע לא קיים), והחשוב מכל אישור ורשיון שיוענקו .....

ע"י רשות הספורט המוטורי וההתאחדות (ראו סעיפי החוק).

לדעתי הקורס המוצע כפי שקראתי הוא וורסייה כזו או אחרת לקורס נהיגה מתקדמת.

בהצלחה

דני לוי

היי דני

יש כבר איזה שהוא כיוון לגבי החלטות על מה יידרש לקבלת רישיון מירוצים?

נשמח לשמוע כל עידכון על הדיונים ..

:wink:
פורסם
איך אפשר לעזאזאל ללמד קורס נהיגת מירוצים כשאין מסלול מירוצים ?

ומה שיש במסלולים אי אפשר לקרוא מסלול אפילו בצחוק.

קורס נהיגת מירוצים עושים על מסלול , לא במגרש חניה.

לא, לא, לא!

YOU GOT IT ALL WRONG.

אתה מבין - ראם סמואל הוא "נהג מירוצים", וממנו קורנת "הילת מירוצים". זה משליך על כל דבר בחייו, שלא לומר בתחום עיסוקו. כך פעילויות אפורות למדי נהפכות להיות "מירוצים". כן, גם תרגול על "glorified מגרש חניה" או בכביש ציבורי.

אני עוד זוכר את "קורס המדריכים" שהם הציעו לי - ולעוד 15 איש :roll:. בכמה אלפי שקלים, כמובן.

מעניין אם אז הייתי נהפך להיות "מדריך מירוצים".

טוב, ברצינות - תעשה לעצמך טובה - תרחם על ה4000 ש"ח האלו. אם אתה כבר מוכן נפשית להוציא סכומים מסדר גודל כזה, סע למדינה בה עוד מישהו משתמש במונח "נהג מירוצים" מעבר לראם סמואל ומשטרת התנועה.

אגב, אין ספק שההדרכות במסלולים לא חסרות ערך לחלוטין - הן טובות בדיוק כמו כל קורס אחר בארץ, אני משוכנע. אולם, התנהלותן של הנפשות הפועלות מעצבנת אותי, ובכלל, תמיד עדיף בחו"ל. תשאל את מוטי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

להזיק זה לא יזיק , כפי שנאמר פה - מדובר בסך הכול בנהיגה מתקדמת.

קורסים בחו"ל יקרים משמעותית מכל דבר שיש כאן ובצדק , אך לכל היותר מציעים חוויה פנטסטית שללא תרגול , לא ממש מתורגמים ליכולת.

מניסיוני , ועברתי כמה וכמה קורסים בארץ לפני7 שנים, ועוד קורס פורמולה 3 בחו"ל. את האפקטיביות השגתי בעיקר פה בקורסי ראלי [ראלקס בזמנו] ועוד כמה במשטחי החלקה.

זה פשוט יותר רלוונטי למה שמתרחש פה. אמנם אתה נוהג הרבה יותר מהר במסלול סגור והנהיגה מפוקסת ומגמתית , אך ללא התנסות קבועה בזה, בסופו של דבר אתה מקטלג את זה כהנאה נטו ללא ערכים נוספים.

אני בפרוש ממליץ, שלא תפרש את דבריי לא נכונה. אבל קח בחשבון שאם אתה מחפש משהו בעל ערך אמיתי , נסה אולי להירשם לקורס של BMW בגרמניה. נדמה לי שגם לאלפא רומיאו יש איזשהו קורס נהיגה ספורטיבית ומתקדמת באיזור רומא.

העלות גבוהה מאוד.. אבל די שווה למען האמת.. :smile:

בהצלחה..

ניר

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

• תוכן חדש...