Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אביחי, אכן, הטענה מתבצעת עם פקקים פתוחים, ויש לוודא שהתאים מלאים חומצה/מים מזוקקים.

דניאל, אם אתה בראש להשקיע, אז לך על שנפ...

אני בשלב מסויים, הבנתי שבהתאם להרגלי הצריכה שלי, אין טעם להשקיע על מצבר, כי כל מצבר שאני אשים, ילך אחרי שנה, עקב עבודה עם המערכת כאשר האוטו כבוי, למשך זמן רב.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני חושב שנפלט בעיקר (או רק) מימן.

מימן הוא לא בדיוק גז רעיל - מה שכן הוא מאוד מאוד דליק. (מי אמר דלק טילים?)

יש לבצע את ההטענה במקום מאוורר היטב כדי שהמימן לא ייצבר בחדר בכמות מספיקה לפיצוץ.

המימן קל מהאוויר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

כשמטעינים מצבר- רצוי מאוד לפתוח את הפקקים, כמו כן תוכל לראות אם יש תא אחד דפוק, אם בזמן הטעינה יוצאים בועות מאחד הפתחים = התא לא תקין.

פורסם

המצבר בנוי מתאים תאים,כל פקק הוא בעצם פתח של תא, אם תא אחד נדפק אז המצבר לא ייטען לך למה שהוא צריך להיטען קרי 12.5Vומעלה , אלה הוא יטען לך 11V מכיוון שתא אחד דפוק כיוויכול.

תחלק 12Vבמספר הפקקים שיש לך ,נניח 6 פקקים, כל תא זה 2 נקודה משהו וולט.

משמע, תא דפוק = פחות 2 נקודה משהו וולט.

פורסם

טוב, המצב בקנטים-4 תאים דפוקים. אני אתלבש ואצא בדרכי אל אוטודיפו עם הכרטיס חבר שמקנה 20 אגורות הנחה לרכוש מצבר נורמלי. מסתבר שהמצבר שיש עכשיו זה "שניידר" LOL

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

מבחינת זה שהוא לא מחזיק עומס והוא פשוט דפוק, אם תא דפוק אז מצבר בחיים לא ייטען למה שהוא צריך להיטען, או שהוא ייטען לך אך ברגע שיהיה עומס הוא יפיל הכל, ניתן לראות אם תא דפוק ע"י זה שבזמן הטעינה המים מבעבעים בתוך אותו תא דפוק, אבל שוב זה לא מחייב, יכול להיות שלא תהיה לך את האינדיקציה הזאת באותו תא, אתה חיב להטעין את המצבר לילה שלם ואז למדוד עם אבומטר כמה וולט יש, במידה ויש 12.5 ומעלה, יש לבדוק איך המצבר בעומס, אם הוא מחזיק עומס אז המצבר תקין, אם בעומס הוא שוב יורד לך ל 11- וולט אז המצבר דפוק.

פורסם

אוקי, בספר רכב בדקתי ולא כתוב איזה מצבר צריך. כרגע יש 55 אמפר,האם זה מה שבאמת צריך?

אופל אסטרה 96. אני מחפש בנתיים באתר של ורטה אולי יש באתר אפשרות לבחור ברכב והוא יגיד כמה מצבר צריך.

אוקי, מצאתי. 55 מתאים.

אני אשים פה את הקישור למען אחרים שאולי יצטרכו.

פורסם

שים 60A , תלו של איזו חברה ותלוי יותר בזרם ההנעה, לא כל מצבר 60 הוא אותו דבר, למשל ווארטא סילבר בלו בעלי כושר הנעה כמעט כפול מכל מצבר אחר באותה קיבולת = יותר טוב.

פורסם

טוב,חזרתי. קניתי שנפ ב550 שקל. אני חייב לציין שהם חייבים להעסיק מעצב יותר טוב. המצבר נראה מגעיל וחבל(לי זה לא משנה), אבל מישהו שלא מבין כלום יקנה את המוצר שיהיה הכי יפה(תלוי כמובן גם במחיר).

• תוכן חדש...