Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לחבר שלי יש אופל וקטרה שנת 92/93 ובאיזו תחנת דלק הוא תידלק, ושכח את הפקק(הפקק שלו ניפתח וניסגר ללא צורך במפתח-אין שם מנעול). השאלה מה ניתן לעשות עכשיו? האם יש דבר כזה "פקק אוניברסלי" שנימכר בחנויות עם פריטים לרכבים? כי הסיכוי למצוא כזה רכב בפירוקיה הוא אפסי.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

1. הסיכוי למצא כזה פקק בפירוקיות הוא דיי גבוהה , תתפלא, הכל שאלה של איפה אתה מחפש.

2. ניתן לרכוש מכסה ייעודי לרכב בחלק גדול מחנויות חלקי רכב, עלותו כ 70 שקלים והוא מגיע עם מפתח.

3.ניתן גם לרכוש מכסה אוניברסאלי , כמעט מכל חנות חלקי רכב + אוטו דיפו, אך המכסים האלה לא שווים כלום והם גם לא אוטמים לגמרי את פתח מילוי הדלק כך שזה סיכון לא קטן.

בקיצור, קפוץ מחר לחנות חלקי חילוף אחת או שתיים .

פורסם

הוא לא הראשון שזה קורה לו מצתברים בתחנות דלק מלא פקקים כאלה , פשוט צריך להתעניין ואז להתאים אחד שמתאים לאוטו, אני הבאתי לחבר שלי בעל אופל טיגרה פקק של רובר וזה התאים בול וגם בדקנו לפני זה עוד כמה , למשל של סובארו ויונדאי אקסנט ותתפלא כולם מתאימים.

פורסם

ניסן צודק.

יש מס' מכוניות עם פתחים שמתאימים בהברגה שלהם.

נסה להתאים עם מס' דגמים שיש לכם נגישות אליהם ולבדוק את ההברגה.

בהצלחה.

פורסם

למשל פקק של שברולט איוואו מתאים בול לסובארו ...וגם מגיע עם כאבל כזה שמחברים לגוף וכך לא שוכחים את הפקק :).

בפירוקיות בצפון ניתן למצא הכל.

אבל אל תסתבך, תחפש בחנויות לחלקי חילוף, יש להם פקקים עם מפתח , יש להם כאלו שמתאימים לאופל וכאלו שמתאימים לשאר סוגי הרכבים.

• תוכן חדש...