Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

חבר טוב מאוד שלי, נכה צה"ל, עתיד לרכוש בזמן הקרוב מאוד רכב כאמור בכותרת לאחר שקיבל סכום בגובה 200K.

הדרישות מהרכב הם כדלקמן:

*חייב להיות או מנהלים או סלון או כל מרווח גלגלים בסדר גודל הזה. הוא לא מוכן לשמוע על מאזדה 3 שני ליטר לדוגמא וכדומה.

*חייב להיות אוטומט (מגבלות אישיות).

*חייב להיות נוח בצורה מספקת (מספקת, כלומר-כל מכונית מנהלים כיום תספק את הדרישה הזאת, אין צורך במתלים של C5).

*כמה שיותר איבזור.

*מנוע לא פחות מ-2 ליטר.

*רצוי ויהיה נחמד אם לרכב יהיה פאן ספורטיבי!

האופציה הטובה ביותר שעונה על כל הדרישות שלו ונראית רלוונטית היא ה-6 פרימיום. (הוא מאווד אוהב את הרכב, וכרגע זאת האופציה הרלוונטית ביותר בשבילו).

הוא מתעקש גם לבדוק את הביואיק לה-קרוס (כן אני יודע, לא ספורטיבי, אמריקאית טיפוסית, אבל היא קורצת לו)

יש למישהו הסתייגות מה-6? (כרגע, 85% לקניה)

רעיונות ואופציות נוספות יתקבלו בברכה.

(קחו את ה-6 פרימיום כסטנדרט)

אמיר.

פורסם

מה עם הפאסאט החדשות?

לדוד שלי יש אותה(גם הוא בן אדם עם מגבלות מסויימות) והוא מספר לי שהוא די מרוצה,וזה אחרי שהוא נסע בכל ה16 שנים האחרונות רק ב-B.M.W דנדשות.

פורסם

ממליץ לעשות נסיעת מבחן בסיטרואן C5.

היא עונה על כל הדרישות שציינת: מרווח ענק (בסיס גלגלים של 275 ס"מ), יש טיפטרוניק, נוחות ללא תחרות (תאמינו לי שזה ממש נחמד לא להרגיש את הכביש בזמן נסיעה), מאובזרת לעייפה (במיוחד בגרסת ה-PACK) ועם מנוע 2 ליטר שעושה עבודה מעולה.

בנוסף יש לה הגבהה והנמכה של המרכב וזה יכול לעזור לנכות שלו.

פורסם

ה-6 מרגישה יותר קרובה לקטגוריית המשפחתיות מבחינת רמות עידון, איכות ורעש. עם זאת, היא מהנה מאוד לנהיגה והאיבזור טוב למדי. ובכל זאת, B4 תהיה עדיפה עליה ברוב המאפיינים החשובים. אם הוא רוצה משהו שנותן הרגשה ברמה גבוהה יותר ועם אבזור גבוה יותר, פאסאט 2.0 ל' FSI בדיוק נכנסת לתקציב. כאן הוא ישלם מחיר קטן בהנאה מנהיגה, אבל יקבל תחושה מפוארת יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הסופרב והקאמרי לא נכנסות בתקציב.

רוניף מדוע לדעתך ה-B4 תיהיה טובה מה-6 פרימיום?

מלבד רעשי הדרך שיש ב-6 (מי כמוני מכיר אותם), אני לא רואה עוד יתרון של ה-B4 בדרישות החשובות. (בעיקר מבחינת איבזור, עיצוב ומנוע ה-MZR 2.3 המעולה שיש ב-6)

אם הפאסאט נכנסת בתקציב אז יש סיבה טוהב לעשות נסיעת מבחן.

רוני, מה לגבי האיבזור בפאסאט שהזכרת?

האם יש למישהו דעה מגובשת לגבי רמת האמינות ב-C5 האחרונות?

(לא הזכרתי אמנם, אבל האמינות חשובה גם כן! אין לחבר זמן להתסובב במוסכי היבואן)

אגב, מישהו כאן התנסה בנסיעה על הלה-קרוס? עדיין מדובר באמריקאית טיפוסית משעממת או שיש סיבה לבחון אותה?

תודה

אמיר.

פורסם

במסגרת התקציב ובהנחה שמדובר באיש נכה, למה לא לשקול על רכב בעל מפתן כניסה גבוה יותר שיאפשר יכולת כניסה ויציאה עדיפים, שדה ראייה טוב יותר ומרווח פנימי טוב יותר.

רנו סניק וסיטרואן פיקאסו יכולות להיות אופציה מצוינת ובעיקר יותר מותאמות לאיש.

אם הוא מעונין גם ביכולת שטח (כבונוס) ומראה "קרבי" ומרשים יותר פורסטר או אווטבק 2,5 יכולות להיות אופ' מצוינת.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
האם יש למישהו דעה מגובשת לגבי רמת האמינות ב-C5 האחרונות?

(לא הזכרתי אמנם, אבל האמינות חשובה גם כן! אין לחבר זמן להתסובב במוסכי היבואן)

תודה

אמיר.

בתור אחד שבמשפחה שלו היה C5 צורה יוצאת אני יכול לומר לך שהיא שמרה על אמינות גבוהה ומעולם לא בילתה במוסך מלבד טיפול 30 אלף.

כרגע יש לנו C5 צורה חדשה, עברה רק 3 חודשים (כמעט) ו- 2500 ק"מ ככה שאני לא יכול לומר לך מה הרמת האמינות שלה אבל לדעתי נפטרו מכל ה"באגים" שהיו בצורה היוצאת.

פורסם

במסגרת התקציב ובהנחה שמדובר באיש נכה, למה לא לשקול על רכב בעל מפתן כניסה גבוה יותר שיאפשר יכולת כניסה ויציאה עדיפים

רמת הנכות שלו והמגבלות הקיימות לא מצדיקות או מחייבות קניה של רכב כפי שציינת.

ברור שרכב כזה יהיה עוד יותר רלוונטי אפילו בשביל המגבלות האלה, אבל הוא יכול להרשות לעצמו (והוא מעדיף) את סגמנט הרכבים שבשרשור (מנהלים/סלון).

נפטרוכל ה"באגים" שהיו בצורה היוצאת.
באיזה "באגים" מדובר? אתה סבלת מ"באגים" ברכב שהיה ברשותך?
פורסם
באיזה "באגים" מדובר? אתה סבלת מ"באגים" ברכב שהיה ברשותך?
בצורה היוצאת אחרי 40 אלף קילומטר אני מעריך היה קורה שפעם בכמה התנעות הרדיודיסק לא קלט את הדיסק ו"פלט" אותו אבל שם הבעיה נגמרת, מחזירים את הדיסק והכל טוב ויפה (ואני מאנייק אם זאת לא תוצאה של התקנה מקומית).

בנוכחית אין שום בעיות (טפו טפו טפו מלח מים מלח מים :wink::-P ).

פורסם
רוניף מדוע לדעתך ה-B4 תיהיה טובה מה-6 פרימיום?

מלבד רעשי הדרך שיש ב-6 (מי כמוני מכיר אותם), אני לא רואה עוד יתרון של ה-B4 בדרישות החשובות. (בעיקר מבחינת איבזור, עיצוב ומנוע ה-MZR 2.3 המעולה שיש ב-6)

אם הפאסאט נכנסת בתקציב אז יש סיבה טוהב לעשות נסיעת מבחן.

רוני, מה לגבי האיבזור בפאסאט שהזכרת?

כנראה שפספסתי את העובדה שמדובר ב-6 2.3. במקרה הזה היא תספק אבזור גבוה יותר וביצועים טובים יותר מה-B4. מצד שני הנוחות נפגעת בגרסה זו. מומלץ בכל מקרה שיעשה נסיעת מבחן ויראה מה יותר מתאים לו.

הפאסאט נכנסת בתקציב כי היא בדיוק 200K. היא נותנת תחושה סאלונית ואיכותית יותר מהאחרות ומרגישה כמכונית מקטגוריה גבוהה יותר. מבחינת האבזור - הפרוספקט של צ'מפיון יעזור יותר ממני, אבל נראה לי שהיא לא נופלת מה-6 2.3 (אלא רק אם מושבי עור באמת עושים לך את זה...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חברה מב קרה ל BMW משומשת אבל שהו כמו 530 ?

אני אישית מכיר חבר לעבודה שפינק את עצמו ב C5 דגם ישן והיה מבסוט ממנה ולא מזמן נתפס לו הבקר של המיזוג [יש אפשרות ברכב לקרר חצי תא נוסעים וחצי לחמם] אז איזה שבוע רק חצי צד קירר

אחרי שהלך למוסכים ובירר כמה יעלה לו להחליף את הסלונואיד התייאש ופתאום הבעיה נפתרה [נראה לי שהסלונואיד השתחרר]

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

לפותח הנושא:

לא ציינת אם הרכב חייב להיות חדש מהחברה.

במידה ולא, הייתי מכניס לתקציב S80 T6 - רכב מפנק מאוד וחזק מאוד. אני חושב שדגמי 2003 ואפילו מעלה יכנסו בתקציב (לצערי אינני יודע מה המחירון).

גם S60 תיכנס בתקציב, כמו גם גרמניות אחרות - סידרה 5 של BMW או S350 ממודל 2000 בערך..

לדעתי ההתגמשות בשנתון שווה את התמורה - אתה מקבל מכונית פאר אמיתי, ולא יפנומטית עם ריפודי עור.

זו דעתי לפחות..

בהצלחה:)

• תוכן חדש...