Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סיאט איבזה שנת 2000.

קניתי את הרכב לא מזמן והוא הגיע עם רדיו מובנה (עם המסך - מי שמכיר ) , בעיה שגילית י תוך כדי נסיעה היא שהרדיו מתכבה באופן שרירותי כל כמה זמן, זה לא קורה בפרקי זמן קבועים, פעם אחת יכול כל דקה ופעם כל 5 דקות אפילו.

הלכתי לצמפיון בירושלים- הם בדקו את העניין ושם נאמר לי שעל פי הבדיקות שלהם הכל תקין- אין בעיה בחוטים או במערכת החשמלית וכו'. כאשר שאלתי מה יש לעשות אם אמרו שהם ברדיו עצמו לא נוגעים ואם אני רוצה אפשר לשלוח את זה "לרדיו מילאנו " הם מטפלים בבעיה עוד הוסיפו שאם צריך להחליף כל העסק עולה 6000 - מחיר מגוחך שלא שווה את ההשקעה כמובן.

רציתי לדעת אם מישהו יכול להבין ולהסביר מה מקור הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה.

אני לא כל כך מעוניין להחליף את הרדיו דיסק המובנה - אם זה אפשרי בכלל מפני שזה לפי דעתי יפגע באסתטיות , וזה גם נראה מסובך מדי כי הרדיו המסך ומערכת המיזוג נראים דיי קשורים.

בתקווה לעזרה ובתודה

אורן

פורסם

שאתה אומר נכבה אתה מתכוון כל התאורה שלו והכל???(גם המסך של המזגן?)

או שהשמע פשוט נעלם לך??

האם המכשיר גם נדלק לך אחרי כן לבד או שאתה מדליק אותו??

זה התחיל אחרי התקנה כלשהי ברכב או פתאומית??

תענה על השאלות הנ"ל ואני ינסה להמשיך לעזור לך..

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

1. אסתטיות ולא הסטטיות.

2. בחיים אל תשלם כל כך הרבה כסף לכזה תיקון.

3. תחליף רק את החלק של הסידי ז"א תקנה איזה רדיודיסק טוב ב-1000 1500 ש"ח ותשמור את המובנה.

4. יש לי חבר שהיתה לו בדיוק אותה בעיה כמו שלך (אמנם הרדיודיסק שלו עבד אך הוא רצה אחר) אז הוא התקין רדיודיסק מתחת להגה (ככה זה באיביזה בשנתונים שהיא באה עם המסך שהכל מחובר אליו, קצת לא נוח) אבל עדיף על כלום.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

כשאני אומר נכבה אני מתכוון שהרדיו נכבה -, המסך עצמו לא נכבה - מופיע התאריך הטמפרטורה המאוור של המזגן - דלוק או מכובה כו'.

הרדיו נכבה ולא נדלק שוב אבל אני יכול להדליק אותו שניה - בלי לחכות, עוד הפעם- עד לפעם הבאה שהוא יתכבה

אני לא יודע אם זה קרה אחרי התקנה כלשהי כי כפי שאמרתי לך ככה קניתי את האוטו, הבחנתי מדבר תוך כדי נסיעה.

פורסם

3. תחליף רק את החלק של הסידי ז"א תקנה איזה רדיודיסק טוב ב-1000 1500 ש"ח ותשמור את המובנה.

4. יש לי חבר שהיתה לו בדיוק אותה בעיה כמו שלך (אמנם הרדיודיסק שלו עבד אך הוא רצה אחר) אז הוא התקין רדיודיסק מתחת להגה (ככה זה באיביזה בשנתונים שהיא באה עם המסך שהכל מחובר אליו, קצת לא נוח) אבל עדיף על כלום.

ליאור

זה לא רדיו דיסק זה רדיו טייפ

בקשר להתקנת רדיו נוסף- אני לא רוצה להגיע למצב כזה... אני רוצה לשמוע דרך הרדיו המקורי

אם כבר אני אחבר לו אייפוד במקום דיסקים ...

• תוכן חדש...