Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרצו לי לסובארו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן. בדיוק. והגנבים לא יידעו על זה. :-D בחייך! כל מה שאתה יודע, הם כבר שכחו! אפרופו, סוברו: לחבר שלי יש לגסי. הרבה זמן הוא עבד בר"ג, והיה מחנה אותה בכביש בין גשר הלכה לגשר ה"חדש", לא זוכר איך הוא ניקרא. אז, יום אחד הוא חוזר מעבודה, ורואה שורה של רכבים עם חלונות מנופצים, ורק סוברו שלו שלמה, פתוחה, וגנבו לו רדיודיסק מעפן ישן, שבקושי עבד, מבלי לשבור משהו בפנים! אז, לפעמים יש יתרונות בזה, שאוטו קל לפתיחה...:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא... אבל לשמור גלוק בהישג יד זה כן...
לא ברור לי איך אתה יכול לשמור גלוק בהישג יד עם כל המשאיות והמכוניות שלו צמודות אליו. :screwy:

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
כן. בדיוק. והגנבים לא יידעו על זה. :-D בחייך! כל מה שאתה יודע, הם כבר שכחו!:?

שכחו או לא שכחו, רכב שלא מניע, לא נגנב, יש מבין?

גנב שבא לגנוב רכב, מכין את עצמו להתעסקות עם אזעקה, פוינטרים, איתוראנים, ביפרים, אימובילייזרים וניתוקים סטנדרטיים. אחרי שנטרל הכל, גנב הוא בן אדם, לא רובוט, הוא לא הולך לחפש בתא המטען בחושך מפסק סודי שאולי אולי מישהו שם.

אין לו את כל הלילה להתעסק עם זה, סמוך עליי, המזדה שלי לא נגנבה כי לא הצליחו להניע אותה, אחרי ששברו את הסוויץ', חלון, וניתקו את שאר הדברים הסטנדרטיים.

שוב - רכב שלא מניע, לא נגנב.

פורסם
שכחו או לא שכחו, רכב שלא מניע, לא נגנב, יש מבין?

גנב שבא לגנוב רכב, מכין את עצמו להתעסקות עם אזעקה, פוינטרים, איתוראנים, ביפרים, אימובילייזרים וניתוקים סטנדרטיים. אחרי שנטרל הכל, גנב הוא בן אדם, לא רובוט, הוא לא הולך לחפש בתא המטען בחושך מפסק סודי שאולי אולי מישהו שם.

אין לו את כל הלילה להתעסק עם זה, סמוך עליי, המזדה שלי לא נגנבה כי לא הצליחו להניע אותה, אחרי ששברו את הסוויץ', חלון, וניתקו את שאר הדברים הסטנדרטיים.

שוב - רכב שלא מניע, לא נגנב.

היום גם מעמיסים רכבים על גרר וככה גונבים...

פורסם

כמו שאמר בנצי,התחכום של פעם הכי יעיל.

נתקו חוטים שרק אתם יודעים עליהם,ועדיף גם רב בריח נחמד על הידית ההילוכים שמתחבר לשילדה,והופה...קצת שקט.

בנוגע להשחתה,כסו את הרכב.

פורסם

ואם אתם דואגים שירימו לכם את הרכב עם גרר, תחנו ליד עמוד חשמל ותקשרו את הג'אנט\המשולש\הלא יודע מה לעמוד עם שרשרת מאסיבית של קריפטונייט.

haters will hate

פורסם

רגע, אם אתה נועל את הידית עם בריח, וכל שאר הרעיונות..

אין לגנבים אפשרות להוריד אמברקס ולקחת אותו לירידה או משהו בשביל להגיע לאיזשהו מחסן ?

פורסם
ואם אתם דואגים שירימו לכם את הרכב עם גרר, תחנו ליד עמוד חשמל ותקשרו את הג'אנט\המשולש\הלא יודע מה לעמוד עם שרשרת מאסיבית של קריפטונייט.
משחזת ציר ו5 דקות והשרשרת ירדה.

מנסיון.

פורסם
רגע, אם אתה נועל את הידית עם בריח, וכל שאר הרעיונות..

אין לגנבים אפשרות להוריד אמברקס ולקחת אותו לירידה או משהו בשביל להגיע לאיזשהו מחסן ?

במכוניות ידניות משאירים את האטו בהילוך ואז הוא לא יכול לזוז.

במכוניות אוטומטיות נועלים את הידית על מצב חנייה(parking) והאוטו לא יזוז.

"אם לא תעצור בתמרור עצור, משהו אחר כבר יעצור אותך

Motor4Sale- לוח רכב ישראלי

פורסם
במכוניות ידניות משאירים את האטו בהילוך ואז הוא לא יכול לזוז.

במכוניות אוטומטיות נועלים את הידית על מצב חנייה(parking) והאוטו לא יזוז.

תודה:wink:

פורסם
משחזת ציר ו5 דקות והשרשרת ירדה.

מנסיון.

אז להחליף את העמוד ברוטווילר.

תמיד יהיה פיתרון , השאלה היא האם הגנב שנמצא ברחוב שלך ורוצה אוטו יעדיף להתעסק עם הרכב המאובטח היטב או ילך על הרכב הקל יותר.

ו5 דקות עם משחזת מעירים יופי את השכונה באמצע הלילה, ואז הגנב יקבל עונש של פעם, נראה אותו גונב שוב בלי ידיים כמו קוסם... :twisted:

haters will hate

פורסם

שאיבדתי תמנעול לשרשרת של האופנוע חתכתי אותו באמצע הלילה ואף אחד לא יצא מהחלון לראות אפילו מה קורה..

כאילו למישהו אכפת

• תוכן חדש...