Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש סט רמקולים שייתן מקסימום צליל נקי ואיכותי.

אני בד"כ לא מפציץ בווליום, וכרגע אין לי מגבר (מקווה שבעתיד אוכל להוסיף...) ולא סאב

יש לי 500 שקל לעניין ואני צריך 4 רמקולים: זוג אחורי 6.5 אינץ' (אין לי שום בעיה לקדוח חורים ל6X9 אם יהיה כדאי) וזוג קדמיים 4 אינץ'.

כמובן שאני לא חייב סט של 4 אלא יכול להתאין בין שני סטים מכל גודל

אוקיי עכשיו תורכם: יש המלצות?

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

ה6X9 של JBL מאחור נישמע פצצה... ואם אין לך סאב אז 6X9 של מורל יתאימו טוב...

כמובן שעדיף יהיה אם יהיה לך מגבר...

למה שלא תשים קומפוננט מקדימה, אלא רק רמקול 4 אינץ'?

סם.

פורסם

למה שלא תשים קומפוננט מקדימה, אלא רק רמקול 4 אינץ'?

סם.

אם אצליח להשיג קומפוננט איכותי + זוג אחורי ב500 שקל הם בטח לא יהיה באריזתם המקורית :wink: ....

ואם הם זולים, אז אין לי כסף לציוד זול.... 500 זה סכום טוב לרמקולים איכותיים ורגילים, קומפננט...כשיהיה כסף

פורסם

אני לא חושב שב500 שקל תוכל למצוא גם רמקול רגיל וגם קומפוננט... אפילו ביד שניה...

עדיף לך ללכת פרה פרה... אני הייתי הולך על קומפוננט קודם אבל זו בחירה שלך...

סם.

פורסם

תראה, זה בהחלט מפתה, אבל כמו שבטח שמעת, יש גניבות בארץ. ואני איבדתי מספיק מערכות כדי להבין שלא שווה להשקיע יותר מסכום זה (שגם ככה חברת הביטוח לא מוכנה לבטח....)

פורסם

אין לך למה להוציע 400 ש"ח על המורל הקידמיים , יש פיוניר \ קנווד \ JVC שיתנו אותה תמורה בחצי מחיר.

+

אחוריים פשוטים עד 300 ש"ח שוב פיוניר \ קנווד \ JVC \ JBL וכו ....

ואם לא נכנס לך בתקציב תוכל לחבר זוג 6.5 ...

פורסם

אוקיי, אחרי שיטוט באתרי המכירות ובחנויות נפתחתי גם לאופציה של סט קומפננט... יש המלצות ספציפיות לדגמים (באזור ה500 שקל).

כמו כן, האם סט קומפננט יכול לספק את הסחורה כשהוא לא עובד עם סאב (ז"א האם הבאס מספק)?

ומה עם מגבר? רדיו דיסק לבד יוכל להפיק מהסט מספיק?

פורסם

בלי סאב לא יהיה לך מספיק באס אפילו אם מגבר בינוני. ובקשר לHU אין מה לדבר במיוחד ב 4 אינץ'. אבל הכל יחסי כמובן. בקיצור 500 שקל זה מאט מאוד כדי להגיע למינימום. כמה פעמים גנבו לך? דבר שני אם אתה שם רמקולים ועוד 6*9 על המגש אז בטח שיגנבו לך.

פורסם

לא.... לא שם רמקולים 6*9 במגש, וגנבו מספיק פעמים כדי להבין ש500 שקל עבור סט רמקולים שישמעו סביר זה כל מה שכדאי להשקיע (גם ככה כשגונבים חב' הביטוח מפצה אותי ברדיו טייפ....)

אז לדעתך קומפננט מקדימה וזוג 6.5 מאחורה בלי מגבר וסאב לא יעשו את העבודה? (תמורת סט כזה אני מוכן אפילו להגדיל התקציב....)

פורסם
אם אתה שם רמקולים ועוד 6*9 על המגש אז בטח שיגנבו לך.

אז איפה לשים אותם? במאפרה?:roll:

פורסם

תראה אני מבין שאתה מעוצבן מאוד מהגניבות ואולי זו מכת מדינה אצלך בשכונה . אבל אתה חייב להבין , שכמו שאתה נוסע בכביש למרות שיתכן ובכביש שלך כל הזמן חותכים אותך בפראות וכמעט תאונה , או כל דבר רע אחר שקורה (תבחר יש רשימות מלאות) :-) החיים נמשכים .

והמשמעות היא שאם אתה רוצה לשמוע אתה צריך להבין ש500 ש"ח לא קונים היום כמעט כלום . אפשר להתחיל ב 500 ש"ח אבל לדעת שהמסע יסתיים אחרי שזה יעלה הרבה יותר .

ולגבי הביטוח אני בטוח שאם תרצה יסדרו לך ביטוח למערכת זה פשוט יעלה לך כסף.

תחשווב על זה , ולגבי קומפוננט טוב תנסה לשמוע את המורל פולס את הליטטניניג אודיו ואת המגנט , הן למורל והן למגנט יש מידבאס טוב מאוד שיורד היטב . מורגש שחסר סאב אבל זה לא צורח אין לי נמוכים , כמושקורה בכמה רמקולים אחרים . תשמע תבדוק ובהצלחה יהודה.

בברכה יהודה

פורסם
אז איפה לשים אותם? במאפרה?:roll:
יתעוררתה?

לא לשים אותם בכלל. אבל אם יש לך מאפרה כזאת גדולה אז אפשר לנסות לדחוף אותם לשם. יהיה לך "צליל ""איכותי"" במיוחד"

בקיצור לא להישתולל וגם לכוון הלא נכון.

בדרך כלל איך אתה שומע מוסיקה רגוע או לא, איזה סוגים של מוסיקה?

פורסם

אם רמקולים 6X9 קוראים לגנב אז קומפננט צורחים שיבוא....

ירדתי מכל העניין, אני נשאר עם הזבל הסיני 60W שקניתי בחמישים שקל.... הסואנד האיכותי באמת נמצא בבית

• תוכן חדש...