Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זוכרים את ימי ההתנתקות העליזים של הקיץ? עת בה פוחזים פיזרו דוקרנים בכבישים מהירים?

ידידי, הימים חזרו.

לפני 10 דקות על השעון נסעתי באיילון צפון, וקצת לפני מחלף קק"ל, פקק.

כשהתקרבתי יותר, גיליתי כ20-30 מכוניות שרוב צמיגיהן מנוקבים, ואפילו קטנוען שעף לתוך גדר ההפרדה ושכב על הכביש. אל דאגה, ראיתי אותו זז, הוא עדיין לא משותק.

אין לי מידע קונקרטי לגבי זהות המבצעים, יכול להיות שזו משאית של חברת המסמר בע"מ שנפלו לה כמה חבילות, אבל העיתוי הפוליטי מחשיד למדי.

בכל מקרה, היזהרו ילדים מעצי הבאובב.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מסוכן מאוד וגם גועל נפש.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

עדיף כבר צמיגי אל-תקר. אתה יודע מה זה משקל בלתי מוקפץ?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

פשוט חוצפה.. אני לא רוצה אפילו להגיד מה הייתי עושה לאנשים האלה אם הייתי רואה אותם שמים דברים כאלה על הכביש.

אלעד.

פורסם

הסתכלתי במצלמה של נתיבי איילון עכשיו. המכוניות מוצאות משם על גבי גרר, איך כתם שמן יכול לגרום למכוניות לא להתנגש אחת בשניה, אבל לנקב להן את הצמיגים?

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

וואו מזל שנשארתי קצת אצל חברה שלי והגעתי רק אחרי ה"אירוע".

ראיתי בשילוט האלקטרוני באיזור השלום "פקק ביציאת קק"ל" אז יצאתי ברוקח...

אם הייתי מגיע 10 דקות קודם הייתי יכול להיות אחד מהמסכנים עם 4 צמיגים מנוקבים :shock:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

משקל מוקפץ: כל רכיב שהוא "מוקפץ" ע"י מערכת המתלים, כלומר נתמך על ידיה.

דוגמאות: מרכב הרכב, פלסטיקה, אתה וכו'.

משקל בלתי מוקפץ: משקל שאינו "מוקפץ ע"י מערכת המתלים, כלומר על מה ש"לפני" חיבור המתלה לרכב.

דוגמאות: צמיג הגלגל, דיסק הבלימה, ברגי הגלגל.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

אתם סוטים כאן מהעניין!!!!!

אם אכן הכתומים שוב מפזרים דוקרנים על הכביש יש לזה רק שם אחד: "פיגוע"

רק בנס לא נהרגו שם אנשים....

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

:evil: אז מזה הגיע לי הפנצ'ר?!?!?

אתמול בערב {23:00 בערך} נסעתי באיילון צפון שם.... וליקראת העליה לדרך השלום הרגשתי שהאוטו מושך הצידה.... עצרתי ברמזור וכשהמשכתי ליסוע כבר לא היה אוויר....:x

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...