Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גארגוייל - בארץ אפשר לשים מגינים מסביב לגלגלים, זה ימנע חלק ממקרי ההתהפכות - אם רוצים כמובן לפתוח מסלול אאוטדוק לציבור הרחב.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שבו בבית. זוזו לאט. יותר עדיף

חביבי ,

מה שאתם כנראה לא יודעים זה שרוב התאונות קורות בבית !

אז ברשותכם אני אלך לגדוש כרגע , אני פשוט רוצה לחיות ומפחד להשאר בבית .

נ.ב.

אני דווקא שמעתי שהכי מסוכן בקארטינג זה דווקא שפתאום מופיע דמות "פאקמן"...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
מה שאתם כנראה לא יודעים זה שרוב התאונות קורות בבית !

okie, עברתי לחדר המדרגות...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
דרך אגב, שתבדילו משמעותית, פעם ביררתי את זה,

כמה שזכור לי*** מה ? ***

קארטינג אינדורס (indoors - בשטח בנוי) מנועי 200סמ"ק רובכם בטח יודעים, הכלים האלה במסלולים עושים ככה 40 קמ"ש במקסימום.. +- (ואם אני מוכיח לך שעם יחס העברה שנחשב קצר מאוד הם עושים 56 קמ'ש ועם טיפה ארוך יותר אפשר ב 100 מטר לעבור 70 קמש וזה ממנוע 6.5 כוחוס סוס עם קארט+נהג=200 קילו.

קארטינג אווטדורס(outdoors - בשטח פתוח) מנועי 400סמ"ק, כמה שזכור לי מגיעים לאיזה 80 קמ"ש. קודם כל לרוב זה מנועי 2 פעימות סביב ה 100-125 סמק ו 13-24 כוחות סוס.

דרך אגב, חבר שלי שבר יד בקארטינג בתוך מבנה (לא נגיד איזה קארטינג..) בגלל התנגשות כמה שזכור לי.

בטח עשה ספין ומישהו ניתקע בו או שהו ממש לא ראה לאן הוא נוסע וניכנס בעמוד או קיר

.

רק רציתי להגיד..5 תוים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מה הקשר בין indoor outdoor ונפח המנוע

בנחשונים התחרו 4 פעימות 200 סמ"ק שביום טוב ראו 70-80 קמ"ש

וגם שתי פעימות וגם דו מנועי 4 פעימות .

בקיצור אין ממש קשר בעובדה אם המסלול פתול או סגור למנועים של הקארטים שמתחרים בו.

מה שכן קשור זה מבנה המסלול מבחינת מהירות פניות.

פורסם

גאורגייל- במקרה של התהפכות אם תהיה קשור לקארט הוא ימחץ אותך...אם לא אז כנראה תעוף ממנו פשוט...אני חושב שיותר טוב לעוף ממנו.

to finish first first you have to finish

פורסם
מה הקשר בין indoor outdoor ונפח המנוע

בנחשונים התחרו 4 פעימות 200 סמ"ק שביום טוב ראו 70-80 קמ"ש

וגם שתי פעימות וגם דו מנועי 4 פעימות .

.

אבל מיצד שני אי אפשר לינסוע עם קארט 2 פעימות ב INDOOR אלא אם כן זה איצטדיון מקורה וממוזג.

יצרני הקארטים 4 פעימות משווקים את המנועים עם ה 6.5 כוחות סוס (שזה הנפוצים ביותר) עם מיבחר יחסי העברה.

בפעם האחרונה שעיינתי בעלון כזה המהירויות נעות בין 38 ל 99 קמש.

סביר להניח שאת האחרון ירכוש בעל מסלול אינדי.

לרוב היחסי העברה המותאמים הם למהיריות 55-75 קמש ל 4 פעימות.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
דרך אגב, חבר שלי שבר יד בקארטינג בתוך מבנה (לא נגיד איזה קארטינג..) בגלל התנגשות כמה שזכור לי.

בטח עשה ספין ומישהו ניתקע בו או שהו ממש לא ראה לאן הוא נוסע וניכנס בעמוד או קיר

או שהוא בחורה שלא החליטה אם סיבוב זה ישר או ישרה ונכנסה דוך במעקה הבטיחות. למעקה שלום. גם לבחורה. שלדת הקארט, לעומת זאת, עברה להעדיף פניות לצד אחד יותר מאשר לצד השני...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
או שהוא בחורה שלא החליטה אם סיבוב זה ישר או ישרה ונכנסה דוך במעקה הבטיחות. למעקה שלום. גם לבחורה. שלדת הקארט, לעומת זאת, עברה להעדיף פניות לצד אחד יותר מאשר לצד השני...

או שאולי זה סתם בחור טיפש שלא ראה הגה מימיו...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
גדול, אבל למה הם חנונים? חתכו אותך - שבור לו ת'עצמות! מה אתה דוחף כמו כמו איזה מאכזב הורים?

[לפני שיהיו פה תגובות כמו "בגלל אנשים כמוך..." - הנ"ל נכתב בהומור]

אני נחרדת ומתחלחלת לקרוא דברים מעין אלה. בני הוא "חובב רכב" וגם "חנון".אחת הסיבות שרכשתי לו את מכונית הספורט היא בשל היותו "חנון" כלשונכם. אין כל רע בלהיות "חנון".בכל אחד מאיתנו מסתתר "חנון" קטן וחסר ביטחון. לגבי שבירת העצמות- אני מקווה שהוריך,אדון "מעריך ערכים" מודעים לחינוכו של בנם ונותנים על כך את הדעת. מן הראוי שגם אתה תחפש עמוק עמוק בפנים את ה"חנון" שבך. ולגבי מאכזבי ההורים- אכן, הנני בטוחה כי הוריך מאוכזבים.

אל תתביישו להתחבר לעצמכם!

http://www.veset.co.il

פורסם
או שאולי זה סתם בחור טיפש שלא ראה הגה מימיו...

אפילו את בתוך תוכך יודעת שזו בחורה . כנראה בלונדינית . או ג'ינג'ית . הן הכי טיפשות .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...