Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האבקה לניקוי של מכונות כביסה לא מומלץ לשים, לפחות ככה אמר לי הטכנאי של המכונת כביסה.

הסיבה פשוטה, החומר הזה חזק מספיק כדי לאכול את האבנית, על שימוש קבוע זה אוכל גם את שאר החלקים במערכת.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
האבקה לניקוי של מכונות כביסה לא מומלץ לשים, לפחות ככה אמר לי הטכנאי של המכונת כביסה.

הסיבה פשוטה, החומר הזה חזק מספיק כדי לאכול את האבנית, על שימוש קבוע זה אוכל גם את שאר החלקים במערכת.

שלום תומר,

אני משתדל לא לזרוק שטויות. ניסיתי את זה בעצמי והעסק עבד יפה מאוד. לא אמרתי לשים קופסה שלמה.

ברגע שהמים זורמים ממשיכים עם מי שמשות.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

ברכב הקודם (המצוייד בדלקן) הייתי ממלא תערובת של מים ונוזל חלונות או נוזל כלים (מה שהיה נתפס שלל בפשיטה על המטבח של המשרד באותו רגע)

בשביל הקליאו קניתי מיכל 4 ליטר נוזל ייעודי לשפריצרים, 16 שקל בהום סנטר.

אפרופו נוזל הידראולי - כל כמה שנים יש להחליפו? אאל"ט בדף הטיפולים שהקוסם הראה לנו אין התייחסות אליו אלא רק לנוזל בלמים ונוזל קירור.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הכוונה שלי היא לסוף פברואר, כמובן...

ובנוגע למנגנון הידיות - הידית עובדת. אני יודע את זה כי כשאני מפעיל את השפריצרים נשמע קול של מנוע עובד, אבל הזרם לא יוצא. בכל מקרה - זה לא קריטי, אני אטפל בזה עם טיפול הטיימינג הגדול.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...