Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז למה בעצם קנית אימפרזה טורבו?
אני מקווה שאתה לא רציני.

SENA ,Noble Savage אתם עושים לממשלה חיים ממש קלים בזה שאתם מאשימים את הנהג למה שיעשו משהו הרי הנהג אשם.
איך בדיוק עשיתי את זה?

אתה מכיר את הכביש? אתה חושב שאילו היתה שם גדר בטיחות שונה היה אפשר לנסוע שם 80? אתה טועה ואין לך מושג כמה.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תרגישו טוב, החלמה מהירה, העיקר שיצאתם בסדר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אוקיי יצאנו בריאים ושלמים ברוך ה'.

עכשיו לעניין אחר ..

ביטוח !

הבנתי שאנחנו אמורים לקבל כמה גרושים מהביטוח

הרי עשינו צילומים בבית חולים כל אחד התלונן איפה שכאב לו.

ויש הוכחות לפגיעה.

אז מה אתם אומרים צריך לתבוע את הביטוח ולהוציא את הכסף?

או שכולנו ניקח עורך דין והוא יעשה את זה?

בכמה כסף לדעתם מדובר כמה כל אחד צריך לקבל בכלל?

עדיף לאבד רגע בחיים ואת לא את החיים ברגע... :snipersmi

פורסם

תרגישו טוב... העיקר שכולכם יצאתם שלמים (עדיין אבל חבל על הג'יפ... )

בכל מקרה גם בדרום היו אתמול והיום בערב גשמים והכבישים היו חלקים (היו גם כבישים עם די הרבה מים עליהם, כנראה בנייה גרועה של הכביש)... צריך להיזהר...

פורסם

אני לא מדבר פה על מניעת התאונה ע"י המעקה אלה על התוצאה שלה. זה שהנהג עשה טעות ולקח את הסיבוב ב 10 15 קמ"ש יותר לא מגיע ל 5 אנשים עונש מוות. אני לא רוצה לדבר על זה אבל אני יודע מה היו כותבים בעיתונים אם היה נהרג חס וחלילה מישהו מהם. נהג חדש.....

פורסם

כנראה שיש אלוהים בשמיים שאוהב אותנו מאד.

שמע, מה אני אגיד לך...... אם אלוהים היה רואה מה אמרת - הוא היה נקרע מצחוק עם הנרגילה ביד.

ממש מת עליך הבחור.

לא הצלחתי אף פעם להבין איך אתם תמיד מודים למישהו אחרי שדופקים אתכם.

אם לא קרה כלום - אלוהים שומר עלינו.

אם כן קרה משהו - אלוהים שומר עלינו, הרי לא נהרגנו.

הגיע הזמן שתתעוררו.

אלו היו 60 שניות של הטפה חילונית.

פורסם

שמע, מה אני אגיד לך...... אם אלוהים היה רואה מה אמרת - הוא היה נקרע מצחוק עם הנרגילה ביד.

ממש מת עליך הבחור.

הגיע הזמן שתתעוררו.

:wink:

הממ.. אין הרבה מה להגיד, יש לכם מזל רב כנראה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
אני לא מדבר פה על מניעת התאונה ע"י המעקה אלה על התוצאה שלה. זה שהנהג עשה טעות ולקח את הסיבוב ב 10 15 קמ"ש יותר לא מגיע ל 5 אנשים עונש מוות. אני לא רוצה לדבר על זה אבל אני יודע מה היו כותבים בעיתונים אם היה נהרג חס וחלילה מישהו מהם. נהג חדש.....
אתה תאלץ לסלוח לי, אבל אתה מדבר שטויות.

זה לא 10 ולא 15 קמ"ש "יותר". וזה לא נכנס להגדרה של טעות. אני מבטיח לך שאם תשאל את פותח השרשור הוא גם יגיד לך שהבחור נהג מהר וידע את זה. אם אתה רוצה מספרים לשחק איתם - אני לא הייתי נוסע שם יותר מ-50 בתנאים שהוא ציין (ואני לא מצטדק פה. זה לא קצב סבתא, זה באמת מה שהייתי עושה).

את הסיבובים האלה עליתי הרבה מאוד פעמים עם הרבה מאוד מכוניות. זה לא המקום לנסות, לחשוב לנסות, לשקול לחשוב לנסות להתקרב למגבלות של אף כלי רכב. לכל זה אין שום קשר למה שאני חושב על המדינה או על מה שהיא צריכה לעשות. אתה נוסע לפי מה שיש עכשיו, לא לפי מה שאמור להיות.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם

ממש מת עליך הבחור.

הגיע הזמן שתתעוררו.

ב-5 שניות של הטפה דתית אני סותר אותך...

אבל נו, יאללה.. כבר עברו 5 שניות ואין לי כח להגיב לשטויות. :!:

פורסם

אני היחיד כאן שמרחם על האב המסכן שגם היה צריך לראות את הבן שלו באמבולנס, וגם את הרכב הדנדש שלו על הצד בתעלה??...

אני במקרה גם ירושלמי, ומכיר יותר מדי טוב את הפניות האלה, או שמא עלי לקרוא להן סלאלום!

העניין הוא שמי שמכיר את הפניות יודע - שיש שם שלוש עיקולים כמעט זהים כביכול - ושני הראשונים דיי מתונים... וזה מעלה את רמת הבטחון העצמי.... ואז כשאתה בטוח שאתה יודע מה מחכה לך, אז הפניה האחרונה מביאה לך בוקס בפנים, עם עיקול מתהדק ואגרסיבי!!....

הבחור כנראה לא ציפה לזה, או שכח מזה, או סתם התרגש מהאוטו החדש וחשב שהוא "שולט בעניינים".... אבל הוא שכח שהפיסיקה עוד לא וויתרה לאף אחד... ומצא את עצמו בתעלה....

ברוך השם שאף אחד (חוץ מהג'יפ וליבו של האב) לא נפגע....

מקווה שיהיו לפחות 5 אנשים חכמים יותר אחרי האירוע...

בברכה!

יונתן.

פורסם

ואם כבר שנו עוסקים בסיבובים הנ"ל, אני רוצה להודות לבעל ה-C4 האדומה שנכנס לתת-היגוי, עבר נתיב וכמעט שלח אותי לתעלה לפני כחודש... באותו המקום, לכיוון י-ם

פורסם

עכשיו כל אחד צריך להחליט אם הוא חכם או פיקח .

(למי שלא מכיר את המושג הכוונה : חכם - לומד מן הטעויות שלו , פיקח - לומד מן הטעויות של אחרים ).

אני קם ומכריז , אני פיקח !!! (בערבון מוגבל :wink: )

זה נכון

פורסם
עכשיו כל אחד צריך להחליט אם הוא חכם או פיקח .

(למי שלא מכיר את המושג הכוונה : חכם - לומד מן הטעויות שלו , פיקח - לומד מן הטעויות של אחרים ).

אני קם ומכריז , אני פיקח !!! (בערבון מוגבל :wink: )

ואני תמיד חשבתי שפיקח זה ההוא שלא שתה... ה"נייט-דרייבר"!! (סורי - פשוט שמעתי את הפרסומת בגלגל"צ) :lol:

בברכה!

יונתן.

פורסם
אתה מכיר את הכביש? אתה חושב שאילו היתה שם גדר בטיחות שונה היה אפשר לנסוע שם 80? אתה טועה ואין לך מושג כמה.

במלוא הצניעות, אני מכיר את הכביש.

אתה טועה ואין לך מושג.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...