Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן :

מה דעתכם על פג'ו 306 ? מהם חסרונותיו ויתרונותיו של הרכב הזה ? האם אתם ממליצים לי לקנות רכב כזה ? אנא טיפולכם המסור........

פורסם

אם הייתי מתבקש לדרג את הרכבים המדוברים ביותר בפורום, נראה לי שה-306 הייתה בין ה-Top Ten.

תעשה חיפוש עליה.

תקבל הרבה מאוד מידע.

פורסם

תראה למעלה רשום אפשרות חיפוש,כשתלחץ אל האפשרות יפתח חלון ובו אתה מכניס את הערך שאותו ברצונך לחפש ואז עושה חפש

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

יש לי כזה היום.דגם 1600 ידני.

דגם ה-1400 מומלץ יותר.פחות תקלות.עדיף משנת 98 ואילך.

חלקים קצת יקרים.במוסך מורשה כפול מבחוץ.

פורסם

לי היתה 306 XT 1.8 ידני מודל 95. רכב מפנק מאוד ומאובזר מאוד.

החזקתי את הרכב בין השנים 2001 - 2005.

קניתי את הרכב ב 52000 ש"ח ומכרתי אותו ב 15000....

בדרך: 3 פעמים ראש מנוע, רדיאטור, מדחס מזגן, חיישן חמצן ועוד כל מיני הפתעות שאני כבר לא זוכר... (מדחיק אולי?)

כל תיקון ברכב - אלפי שקלים - גם במוסכי יבואן וגם במוסכים רגילים

אני בצרפתיות יותר לא נוגע!

יש לי סובארו לאונה 92 משנת 1995 ועד היום. חוץ מקלאץ' ומדי כמה שנים מצבר ואלטרנטור - כלום!

יש לי טויוטה קורולה 2003 משנת 2005.חוץ מממיר קטליטי ומחשב רכב שהוחלפו במסגרת אחריות (לאחר 5 שנים שהרכב על הכביש!) - כלום!

פורסם

בדרך: 3 פעמים ראש מנוע, רדיאטור, מדחס מזגן, חיישן חמצן ועוד כל מיני הפתעות שאני כבר לא זוכר... (מדחיק אולי?)

ברכבים אלה, ראש מנוע מיוצר מסגסוגת אלומינים. זאת הסיבה ששימוש במי ברז או בנוזל קירור לא איכותי גורמים לנזק רציני לראש מנוע ולעיתים אף סדקים בבלוק.

ידוע לי גם על מתלה אחורי בעייתי ברכב הזה, שלעיתים בעיות חשמל. אך מצד שני, הרכב הוא נוח מאוד לנסיע, ובמידה ומצאים רכב כזה שמור ומטופל כמו שצריך, אפשר להנות ממנו מאוד.

מהו ההבדל בכוח בין 1.6 ל 1.4 ולמה מנוע 1.6 יותר בעיתי??

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

פורסם
יש לי כזה היום.דגם 1600 ידני.

דגם ה-1400 מומלץ יותר.פחות תקלות.עדיף משנת 98 ואילך.

חלקים קצת יקרים.במוסך מורשה כפול מבחוץ.

למחיר שלו רכב מעולה, שלי אישית גרסת ה1400 (סדאן) רכב עצל בתחילת הנסיעה אך נוח מרווח וחסכוני.

לחבר שלי יש את ה306 הקצרה 1600 במילה אחת - תענוג.

רק מה שתמיד יצחיק אותי לפני שקניתי את הפיגו- " אל תקנה פיגו בעיות חשמל ". , לפניו היה לי פונטו HSD -" אל תקנה פונטו זה רכב בעייתי " , נו טוב לפחות בפונטו הם צדקו.

אלנטרה 2002

שרייד 1997

פורסם

מנוע ה-1.4 ו-1.6 ב-306 הם מסדרת TU , המנועים נחשבים לאמינים מאוד, פשוטים לטיפול ויחסית זולים לאחזקה בהשוואה למכוניות מודרניות.

מכיוון שמדובר ברכבים משומשים מאוד עדיף את מנוע 1.6 בו בלוק המנוע עשוי מברזל לעומת ה-1.4 העשוי אלומניום, במנוע האלומניום יכול להייוצר חור בבלוק עם השנים (בכל רכב לאו דווקא פג'ו).

מנוע 2 ליטר מופיע בגירסאות הספורטביות והאמינות תלויה אך ורק באיכות הטיפול.

מנוע ה-1.8 (גיר ידני או אוט') מומלץ פחות , למרות פעולת המנוע הנינוחה וזמינות הכח המעולה, המנוע הוא מסדרת XU (במקור הופיעו ב-405 ו-BX), בהשוואה למנוע ה-TU הוא יקר יותר לאחזקה, תצרוכת הדלק גבוה יותר ומסורבל יותר בטיפול.

לסיכום עדיף 1.6 ידני, שבחלק מהפרמטרים טוב יותר ממכוניות חדשות.(אחיזת כביש מדהימה, הגה תקשורתי, נוחה, מנוע נמרץ ונעים)

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

אורן שאלה לי אליךברשותי 306 1.4 לפני כ 600 קילומטר נדלקה לי נורת חום מנוע ומנורת עצור רכב מלווה ברעשי מאוורר וכל זה שחום המנוע על האמצע אחרי 5 דקות הכל נעלם מה זה??

פורסם

יש לי מודל 01 כבר 5 שנים התנהגות כביש מדהימה כיף אמיתי לנהיגה זןלה מאד לאחזקה צריכת דלק נמוכה.אמינות מדהימה בחיים לא היה לי רכב לא חדש שמעל 5שנים לא היה אפילו קילקול אחד..טפו טפו רק לציין שהיתה לי אחת חדשה 98שהלכה טוטאל ועוד אחת מודל 2000 שגם נרכשה חדשה אחרי 6.5 שנים נגנבה.ככה שנסיון עם 306 לא חסר לי רכב באמת מעולה!!

• תוכן חדש...