Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברשותנו זכום זעות של כ10K עד 20K

אני מחפש רכב למטרות נסיעה עירוניות ובין עירוניות בעיקר אך שיסחב היטב גם למראחקים ארוכים מדי פעם. מראה חיצוני אינו פקטור שאני מחשיב אותו - המראה החיצוני לא איכפת לי. חשוב לי שהאוטו

יהיה (לפי סדר עדיפיות) 1. מהנה לנהיגה 2. חסכוני בדלק 3. אמין 4. זריז.

לגבי פג'ו 106 - אני חושב שאני ארד מחיפוש אחרי האוטו הזה בגלל הקושי למצוא אחד במצב נורמלי ואני מאמין שיש עוד אופציות לסוג הרכב שאני מחפש

:smilecolr
פורסם

בניגוד מוחלט להרגלי, ובהתאם לסדר העדיפויות שפירטת, אני ממליץ על 205.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם

דייטסו שרייד. חסכוני, אמין ולא מתפרק מבפנים (בד"כ :) ).

לגבי נסיעות ארוכות, אמנם המנוע קטן אך עושה את העבודה. לדעתי התיבה הידנית עדיפה.

פורסם

205 1400 סמ"ק שנת 98 .

נוח,מהיר,חסכוני יחסית,אוטו תענוג.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

הבנתי מהפורום ששרייד לא אוטו מהנה לנהיגה

עוד הבנתי שסקסו ו106 הם דווקא כן מהנים עד כמה שאפשר אז השאלה עכשיו היא

205 או סקסו (או כמובן משו אחר ?) ?

:smilecolr
פורסם

בתקציב שהצבת לוקח זמן עד שמוצאים רכב במצב טוב לכן כדאי שתרחיב את החיפושים למס' סוגים של רכבים.

כמו שאמרו כבר לפני תחפש: פז'ו 106, 205 בנפח 1400

סיטרואן סקסו,ZX,AX בנפח 1400

אסף

פורסם

בהתחשב בתקציב, ייתכן והפיאסטה תמלא את רוב הדרישות בממוצע הטוב ביותר. [כולל שכלול לפי יחידות...].

היא אינה יבשה כמו השרייד, אמינה וחסכונית מעל המקובל בקטגוריה, נוחה ומרווחת יחסית.

ה-106 סקסו מתאימות גם כן, יותר הנאה פחות אמינות. לא הייתי נותן לזה להפריע, אם יש אחת שמורה יפה.

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...