Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להזכירכם - אלפאסוד מודל 83, ידנית (כמובן!)

מזה כשבוע אני שומע בנסיעה בהילוך שני ושלישי מה שקוראים באנגלית Gearbox Whine. יבבה כזו מתיבת ההילוכים שנשמעת רק בשני ושלישי.

זה נשמע בעיקר לאחר שהמנוע והגיר התחממו ולא בתחילת הנסיעה.

כמו כן יש רעש של צקצוקים מתכתיים קלים (כמו שתסומים לא מכוונים אבל יותר חלש) שנעלם כשלוחצים על הקלאץ' בעמידה בניוטרל, בנסיעה אני לא יודע אם זה קיים או לא כי יש שפע רעשים אחרים ...

נראה לי שחסר לי שמן גיר והוא נוזל לו באיטיות ממחזיר השמן בין המנוע לגיר, האם הסימפטומים מתאימים ?

אני כמובן אבדוק בשישי הקרוב, אבל בוא נשמע את דעתכם בשביל הידע לפני שאני זוחל מתחת האוטו.

נניח שאכן חסר שמן גיר - איזה שמן שמים ? 80W90 רגיל ? מאיפה מאלתרים או משיגים בקבוק גמיש עם פיה בשביל להכניס את השמן לגיר ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

נראה שכן, בדוק ותיווכח לדעת.

משפך עם צינור אפשר לקנות בחנויות אביזרי רכב (אפילו באוטו דיפו ראיתי שיש) אולי גם בחנויות כלי העבודה ביצחק שדה.

גם אפשר לאלתר איזה משפך וצינור. אבל משפך יעודי כזה לא יעלה הרבה.

בנוגע לאיזה שמן מומלץ אני לא יודע לענות לך.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

אני ממליץ בחום להימנע מנהיגה באוטו במצב הזה. תקן את הבעיה בהקדם האפשרי.

להמשיך לנסוע ככה זה מתכון לשפיכת גיר - ואני מדבר מנסיון מר.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם

שלום.

לא תצליח להכניס שמן אם צינור ואו משפך חבל לך על הזמן ולא ביגלל שאתה לא יודע להכניס (נושא ניפרד לויכוח) הסיבה שלא תצליח היא שפקק המילוי המחורבן נימצע בדופן של הגיר ואיין גישה טובה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

קנה את המשאבות ב10-15 שקל.

אפשר לשאוב איתם שמן 90 בקלות.

הצינור הגמיש שלהם מגיע לכל מקום ונכנס לכל גיר!

• תוכן חדש...