Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Morel ELATE 6 VS FOCAL 165 K2 Power

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה קומפוננט עדיף לקחת ?

אני אציין שאני שומע את רוב סוגי המוזיקה, טראקים, שחורה, מזרחית

איזה קומפוננט לפי דעתכם עדיף ?

אציין גם שהם יעבדו במקביל לסאב L7 SOLOBARIC של קיקר.

פורסם

האלייט הוא לא רק סט של 3 חלקים, ישנו גם סט 2 חלקים לאלייט.

כמו שלפוקל יש K3P וK2P -סט של שלוש חלקים ושל 2 חלקים, מן הסתם אם משווים בין שתי סטים אז נשווה בין הזהים.

פורסם
פוקאל סט מצוין ברמה יותר גבוהה מאלייט , אתה חייב להביא להם מגבר AUDISON , וHU לא ALPINE !!!!
שכחת גם איטום של דינמט. וכבלים מאנסטר כייבלז. ומצבר אופטימה.

והתקנה של פיבר למקסימום איכות.

סליחה הייתי חייב.

ורציני.

תשמע את שני הסטים הללו.

יש להם סאונד שונה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
פוקאל סט מצוין ברמה יותר גבוהה מאלייט , אתה חייב להביא להם מגבר AUDISON , וHU לא ALPINE !!!!
ויטאלי-אני לא יודע איזה "חומר " לקחת הלילה אבל אין ספק שזה משהו ממש איכותי:razz:

הפוקאל והאילייט שניהם מצויינים -וזה פשוט עניין של טעם.לפוקאל יש מעט יותר נוכחות מאשר לאילייט-זה מאוד תלוי גם לסוג המוסיקה שמאזינים לה,

בנוסף תסביר למה להביא דווקא אודיוסון -חסרים מגברים איכותיים? ולמה לא H.U של ALPINE ?

פורסם
לא ALPINE ? וואלה ? מוזר, אולי במקום ה 9855R שיש לי, אני פשוט יביא להם

איזה JVC צבעונית יפה, אני בטוח שהיא תהיה HU מעולה לרמקולים שכאלה.

פורסם

מאיפה אתה מביא את השטויות האלו.

"חייב מגבר של אודיוסון"...

"HU לא אלפיין"...

תחסוך מאיתנו...

בכל אופן לפותח התרד', אני אישית מעדיף יותר את האלייט מאשר את הפוקאל, רק בגלל הטוויטרים שלא ממש לטעמי.

אם זאת לפוקאל יש מיד-באס מעולה ומדוייק, אך לא נופל מהמיד-באס של האלייט והCDM54 הוא אלמנט מדהים.

אם אתה לא רוצה להכנס לבניות מטורפות כי הסט הזה דורש את זה .

אני הייתי הולך על הסט 2 חלקים של האילייט.

בכל אופן , האלייט 3 חלקים מומלץ בחום.

אני רק יציא לך לשמוע אותו קודם על מנת באמת להסגר על מה בדיוק אתה אוהב ומה אתה בדיוק מחפש.

under construction..

פורסם

כמו שאני יודע אלא המלצות מפורומים שונים (במיוחד אלא שברוסיה) .......

הם ממש מתנגדים לשלב בין אלפיין לפוקאל.......אבל פשוט הם חושבים שההגברה וההד יוניט משפיעים על הסאונד ,חבל שאין להם RC (לא המשקה :-) אלא אחד ממנהלי CARSOUND )

, ויש שם מתקינים ממש מעולים אם וותק של שנים ,אפילו שופטים של תחרויות SQ באירופה וברוסיה ועדיין הם טוענים שיש הבדלים ,

וגם אני הייתי מבקר שם די הרבה ומשם קיבלתי את הרושם לגבי ההבדלים בהגברה או בשילוב בין סטים שונים והד יוניטים שונים.

• תוכן חדש...