Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פחמים באלטרנטור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש הבדל עצום באורך חיי פחמי אלטרנטור בין דגמים שונים ובאותו דגם בדיוק בצורת הנהיגה ברכב

וכמובן שבמזל. באופן נורמלי אורך חיי פחמי אלטנטור רכב הוא רב ויש הרבה מכוניות שלא נגעו כלל באלטנטור שעבר למעלה מרבע מליון ק"מ.

אם יש צורך בטיפול אחר באלטרנטור (כהחלפת מיסבים רועשים וכו') אז מנצלים ההזדמנות ואם הפחמים שחוקים חלקית מחליפים אותם.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

היי,

רק כשאר הם מגיעים (נשחקו) למידה מינימלית שקבע היצרן.

דוגמא:

ברכב מסוג ISUZU TROOPER אורך פחמים חדשים הוא: 10 מילימטר.

צריך להחליף כאשר המידה היא: 8.4 מילימטר

איזה כייף לי :)

פורסם
יש הבדל עצום באורך חיי פחמי אלטרנטור בין דגמים שונים ובאותו דגם בדיוק בצורת הנהיגה ברכב

וכמובן שבמזל. באופן נורמלי אורך חיי פחמי אלטנטור רכב הוא רב ויש הרבה מכוניות שלא נגעו כלל באלטנטור שעבר למעלה מרבע מליון ק"מ.

אם יש צורך בטיפול אחר באלטרנטור (כהחלפת מיסבים רועשים וכו') אז מנצלים ההזדמנות ואם הפחמים שחוקים חלקית מחליפים אותם.

מאד מענין אותי לדעת כיצד צורת הנהיגה ברכב משפיעה על אורך חיי הפחמים, האם הכוונה לשימוש שמצריך הרבה חשמל (מזגן-אורות-מערכת קול-צרכנים אחרים)?

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

רכב הנוסע בעיר מבצע הרבה יתר סבובי מנוע וסבובי אלטרנטור מרכב הנוסע אות מס' ק"מ מחוץ לעיר אך מס' סבובי המנוע שבוצעו בקילומטראז' הזהה נמוך יותר כך שגם שחיקת הפחמים נמוכה יותר.

כמובן שגם שחיקת המנוע וחלקיו פחותה יותר בנסיעות בינעירוניות.

תפוקת זרם האלטרנטור אינה משפיעה על אורך חיי הפחם כי דרכם עובר רק הזרם הנמוך להזנת הרוטור ואומס זרם הטעינה נופל על הסטטור ודיודות יישור הזרם.

פורסם

גם סל"ד עשוי להשפיע

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...