רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,625 נושאים בפורום הזה
-
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
ושאר התמונות ב http://www.orsm.net/php/showmemore.php?count=1&folder=../fem/slrfactory/images
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ראיתי את זה באחד האתרים ממש מצחיק.כתוב בכתבה על כך שמישרד התחבורה טוען שהחלפת שמן והוספת מים לרדיאטור בחצר הבית זה עברה פלילית. כנסו ותיראו http://www.medinat-israel.com/bambili_news/katava_main.asp?news_id=7947&sivug_id=1
הודעה אחרונה מאת wil, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
היום ראיתי אחת ליד השניה יונדאי גטסים חדשות עם הסיומות הבאות : 51 56 57 01 ולידן מזדה 3 עם סיומת 58 . ומיצובישי לנסר עם 01... בנוסף נצפו המון מזדות 3 עם סיומת 16 שחשבנו שעברה מן העולם ורק לקמור נשארו ספיירים ממנה. האם נערכת מכירת חיסול של מספרי רכבים מסוף שנות ה80 / אוטובוסים? האם מנקים את המלאים לקראת מעבר ל8 ספרות? האם קמור הבינה שלא תצליח לעולם להשתמש בכל מספרי הרישוי שמסתיימים ב16 ומעבירה אותם הלאה?
הודעה אחרונה מאת 20VT, -
-
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
*** הכותרת נערכה *** קרא את כללי הפורום. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=737 שלום אני מוענין לקנות ג'יפ גרנד צ'רוקי ואני צריך קישורים לאתרים של מגרשי מכוניות רצוי עם תמונה בבקשה תודה לעוזרים!!!
הודעה אחרונה מאת MORAD, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אתמול בערב לאחר העבודה חזרתי בכביש 5 לכיוון אריאל. למי שמכיר את הכביש ולמי שלא, קצת אחרי הפניה לברקן הכביש מתפצל [ב20 מטרים האחרונים שלו בקטע הזה] ל2 נתיבים - נתיב אחד לפניה שמאלה שמוביל לכביש הישן שעובר בבידיא וכל אלו ונתיב אחד לנסיעה ישר שממשיך לכיוון אריאל. אני נוסע שם על 95 בערך ולפני פיאט אונו עם נהג אדיוט... הוא רצה לפנות שמאלה.. אבל האדיוט קודם כל נוסע בקושי 40 קמ"ש [אחרי שבכל הדרך הוא היה על איזה 130..], הוא לא עבר לנתיב שלו לפניה והוא לא אותת... אז אני באתי על 95 בערך ופתאום אני קולט אותו בנתיב שלי על מהירות נמוכה.. אני כמובן התחלתי ללחוץ על הברקס כי לעקוף אותו לא יכולתי.. אני לא אעלה על נתיב פנה שמאלה בשביל לעקוף... בכל מקרה.. האדיוט רואה שאני מתקרב אל…
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
האם קיימת אופל אסטרה 16 וי חמישה דלתות ? אם כן אז אני אשמח לקבל עליה קצת מידע תודה
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום , טוב אז ככה לפני שלושה וחצי חודשים בערך נתפסתי במירות של 96 קמ"ש במקום 60. רשיוני אז לא נשלל (הייתי אז חייל נראה לי שזה עזר),אבל קיבלתי הזמנה למשפט שעוד לא קרה הוא יהיה רק בנובמבר,אתמול בלילה בשעה שלוש בערך נתפסתי שוב על אותה עברה הפעם מטרים מהבית..85 במקום 50. הרשיון נלקח במקום ויש לי זימון לקצין משטרה בנוגע לשלילה מנהלתית של 30 יום. כרגע עד יום שני יש לי רשיון זמני. סימול שתי העברות הוא 54 אם זה משנה משהו. יש לי רשיון כמעט 4 שנים ואלו העברות היחידות שרשומות לי. כמה שאלות: השלילה על תנאי שאני אקבל במשפט הראשון יתפוס לגבי השני? (העברה השניה קרתה לפני המשפט הראשון זה יתפוס?). כמה נק' יוצא במצטבר?(יש קורס או לא?). אם מישהו היה במשפט דומה מה הפסקי דין שם …
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 26 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2968931,00.html סעו בזהירות והזהרו!! סופ"ש נעים לכולם.
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם. לפני שאשאל שאלות אני רק יציין שחיפשתי בפורום תשובות אבל לא מצאתי תשובה שתענה לי בדיוק על השאלה. טוב, אתמול, 3:00 בבוקר, אני חוזר עם הרכב שלי מהסינמה סיטי. כמו תמיד אני יודע שמתחת לגשר החדש בנתניה עומדת לה באופן תמידי אקורד כסופה, בצד הכביש, חשוכה לחלוטין ללא אפשרות לראות אותה. תוך כדי שאני נוסע, אני דואג להוריד מהירות עוד לפני ל-90 קמ"ש. אני רואה לפני שאני מגיע לגשר 3 או 4 פלאשים לנהגים מלפני. אני עובר את האקורד על 90-95 קמ"ש, וחוטף פלאש. בהתחלה לא מבין, אחר כך הבנתי שהיא צילמה את הרכב שעקף אותי באותו רגע. לשאלות: 1)אני יודע שבמצלמה נייחת, פריים של 2 מכוניות מבטל את הדו"ח, האם זה כך גם באקרוד? 2)האם יש סיכוי שצילמו אותי? (כיול ל…
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 22 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
http://cars.msn.co.uk/CarNews/Bestcarsforunder10000/ מנקודת מבט בריטית, כמובן. במקום הראשון : סיטרואן C2.
הודעה אחרונה מאת רועי.א, -
- 32 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
אחרי חיפושים נרחבים ברחבי האינטרנט חבר עלה על הממצא הבא: Mercedes-McLaren SLR - 1.20.9 Ford GT - 1.21.9 Ferrari 360 CS - 1.22.3 Porsche GT3 RS - 1.22.3 Lamborghini Murcielago - 1.23.7 Pagani Zonda - 1.23.8 Koenigsegg - 1.23.9 Noble M12 GTO-3 - 1.25.0 Lamborghini Gallardo - 1.25.8 Lotus Exige - 1.26.4 Chevrolet Corvette - 1.26.8 Porsche 911 GT3 - 1.27.2 TVR T350c - 1.27.5 BMW M3 CSL - 1.28.0 MG SV - 1.28.6 Mitsubishi Evo VIII - 1.28.9 BMW Alpine Z8 - 1.29.0 Mercedes CL65 - 1.29 Alfa 3.7 GTA - 1.30.0 Subaru Impreza STI - 1.30.1 Aston Martin DB7 GT - 1.30.4 Audi S4 - 1.30.9 Porsche 911 turbo - 1.31.0 Vauxhall VX 220 …
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
בשעות האחר הצהריים רכב מסוג פיאט דובלו חנה בדיוק מול השער החשמלי של הבניין ועד עכשיו לא זז משם. כל הדיירים במצור, ואני גם לא יודע איך אני אוכל לנסוע מחר בבוקר ללימודים ... המשטרה באה רשמה דו"ח, העירייה לא גוררת בשעות כאלה, רק באיזה 10 בבוקר. איך להזיז אותו לעזאזל? תודה.
הודעה אחרונה מאת רועי נגה, -
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2967545,00.html אני מציע גם לפטר את הפקח שפטרל באותו המקום בשעה שהניידת עמדה שם.
הודעה אחרונה מאת mieta, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 27 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
עמדתי ברמזור(הכניסה לפיתוח מכיוון כפר שמריהו), וממש אחרי עמדה קורולה, וחסמה את הנתיב הימני והיחיד. משמאל שני נתיבים נגדיים. אני נוסע. מימיני מדרכה, משמאלי פס לבן רצוף, וממולי קורולה ובה שני אנשים מדברים. אני צופר לנהג שממולי שיזיז את הרכב, שכן אין לי אפשרות לעקוף אותו. מאחורי נוצר לו מיני-פקק, כולם צופרים ומעוצבנים. הגיע שלב שנהגים מאחורי התחילו לעקוף אותי, וכמובן שהם עברו על פס לבן. הבחור יוצא מהקורולה וצועק עליי- "מה אתה רוצה ממני?? תעקוף!!". אני כמובן מראה לו את הפס הלבן. הוא הבין שאני "לא הולך אחרי העדר", ושהוא יצא קצת טיפש, שתק, נכנס לאוטו, ולא זז. לבסוף התייאשתי ועקפתי על פס לבן. מה אתם הייתם עושים במצב קצת מלחיץ שכזה? עוקפים? האם זה לא נורא כל כך לעקוף במצב כזה על…
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רציתי לשאול, סתם כי נורא מסקרן אותי - מה כל כך מיוחד במכונית הזו (הדגם הזה) ולמה המחיר הפראי? כי יש שם כמה מכוניות מוסטאנג ישנות יותר (ואפילו במצב מצויין) - והם לא מתקרבות לסכום הזה (שד"א, גם במחיר הפראי הזה, יחסית לארה"ב כמובן, זה עדיין לה הגיע לReserved Price http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=2488139977&category=6236 תודה וסליחה
הודעה אחרונה מאת R750-Girl, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
תוך כדי שיטוט ממונע בשטוטגארט, בדרך למוזיאון מרצדס, עבר לידינו רכב מוסווה. בלי למצמץ לשניה, שלפתי את המצלמה והנצחתי אותו אה-לה צלם ריגול מקצועי. למישהו יש רעיון מה הוא (או מה עומד להיות) הרכב הזה? חשבתי בהתחלה על מרצדס אבל הגריל אולי מרמז יותר על קרייזלר...
הודעה אחרונה מאת חולה~הגה, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
לאחר 7 שנות נהיגה, המון שעות בכביש, אני מודיע בצער על התאונה הכמעט רצינית ללא נפגעים (רק בלב) וכמעט ללא פגיעה ברכוש. והסיפור הוא : סיימתי לעבוד לא מזמן לאחר 15 שעות, מיהרתי הבייתה (וכשאני אומר מיהרתי, אני מתכוון למהר ! באמת מהר!). התנועה זורמת ואין הרבה מכוניות על הכביש. מכיוון ש-70 אחוז מהדרך שעברתי, הדרך הייתה ריקה, לא ציפיתי שפתאום תהיה תנועה. אני נוסע בנתיב השמאלי במהירות של 80-90 אחרי מונית, החלטתי לעקוף אותו ולהשתחל בנתיב הימני. בנתיב הימני נסע רכב מסוג מיצובישי לנסר. חישבתי את המרחק, הזמן שאקח לי לעשות את העקיפה ואז לחזור לשמאלי. אני נכנס לימני, מתכונן לעקוף, ואז המיצובישי בולם, אני נבהל, שובר שמאלה, האוטו מתנדנד ואז הפגיעה במיצובישי. הפגיעה הייתה פגיעת…
הודעה אחרונה מאת BMW, -
-
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום! מישהו יכול בבקשה לומר לי מאיזו שנה החליפו את פנסי החזית ב-106? (הכוונה לשינוי דגם) תודה! יניב.
הודעה אחרונה מאת DuckY, -
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
כבר הרבה זמן מעניינת אותי השאלה האם ישנו קשר בין ספרות הדגם של ROVER לבין המכלולים מכאניים שלו (לדוגמא: מרסדס, ב.מ.ו ועוד). תודה.
הודעה אחרונה מאת לארק, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
המקום : מחלף בן שמן בכביש מספר 1 - ת"א ירושלים, לכיוון ירושלים, כ-100 מטר לאחר ההתפצלות שיורדת לכיוון כביש 443 למודיעין. השעה : 20:20. הארוע : נסעתי במהירות של כ-100 קמ"ש בנתיב הימני, כאשר לפתע הרכב שלפני בלם בחוזקה ושבר לנתיב השמאלי. כמובן שהאטתי, ומייד הבנתי גם מה הסיבה לשבירה של הרכב שלפני - הוא נבהל כתוצאה ממיצובישי לנסר שכנראה "שכח" לרדת לכיוון 443, המשיך בטעות על כביש 1, והחליט לנסוע רברס כ-100 מטר כדי לחזור להתפצלות ולהמשיך לכיוון מודיעין!!! המיצובישי הפעיל 4 איתותים, אבל בקושי אפשר היה לראות את האור הלבן שמסמן נסיעה ברברס. סיכום : עבירה חמורה על החוק, וארוע מסוכן שבמקרה זה הסתיים בשלום.
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3 אלף צפיות
לדעתי החבילה ממש מוסיפה ל5 חן (ובמידה מסויימת אף גורמת ל5 להיראות יפה יותר מהM5). נלקח מאתר maybach.ru
הודעה אחרונה מאת edan82, -
- 19 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
נסיעה לכיוון מערב על 443. מחלף בן שמן, לקחת ימינה בהתפצלות ששמאלה מעלה אותך על כביש 1 וימינה ממשיכה על 443 ולכיוון כביש שש, נכנסת למנהרה קטנה, עלית עלייה קטנה, ראית ניידת+שוטר+ממל"ז בצד הדרך. נצפה בערב, יש חשד שנמצא שם גם בבקרים. אם החלטתם לא לעצור לו, או להתפרע אחרי שלא נתפסתם על ידיו, תשמחו לגלות ניידת נוספת אחרי הפנייה ימינה ברמזור, לכיוון כביש שש. נסיעה בטוחה לכולם!
הודעה אחרונה מאת TT, -
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אז חזרתי משבוע באיה נאפה. היה מעולה... אני לא יתחיל לספר על הים המדהים, המסיבות והבנות אז אני אתמקד, כיאה לפורום בעניין המכוניות. מכוניות רבות באיה נאפה מושקעות מאד, חלקן ספורטיביות מאד כמו STI רבות ו-RX8 וניסאן SKYLINE וחלקן יוקרתיות כמו המרצדס CLK200 KOMPRESSOR וה-SLK החדשות וכמובן ה-M3 היפיפיה. חוץ מהמכוניות האלה יש את אלו שהמקומיים אוהבים לשפר, והם עושים את זה ברמה מעוררת קנאה בהשוואה לרוב התוצרים הסופיים שאנחנו רואים בארץ. המון הונדות INTEGRA וטויוטה CELICA, וכל מיני אימפרזות משופרות למיניהן. כמו שאמרתי העבודה שנעשתה על הרכבים יפה מאד. חוץ מאלה יש את המכוניות של "הערסים של איה נאפה", מכוניות עם אגזוזים גדולים, ולעיתים קרובות מודבקות תגיות של STI, GTI…
הודעה אחרונה מאת gs_500, -
פרארי F430
מאת Philip R- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
פרארי מציגה: מתיחת פנים ל-360, או אולי אפילו דגם חדש. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2967834,00.html
הודעה אחרונה מאת Discover, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני בא לעבור והופ!! הרמזור פתאום מהבהב כתום ונדם-דפקתי בלימה כמו שני הרכבים במסלולים לידי-פתאום אני מתעשט ורואה שכל הצומת מושבתת-אין רמזורים! בלאגן צפירות... חיתוכים מריבות-בקיצור סרט רע! המשאיות שהגיעו מכיוון צפון לנמיר ראו שאין רמזורים ופשוט המשיכו באיזה 80 קמ"ש ככה שלהכנס לצומת מהמנדרין הייתה בעיה. איזה ביזיון..... לפחות אם הייתה שם הפסקת חשמל שישימו איזה גנרטור גיבוי. מעניין אם המצלמות רמזור עבדו... במידה והיה להם חשמל הם יכולות לצלם שאין רמזורים?...
הודעה אחרונה מאת wil, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם ישנה האפשרות להעביר דו"ח מהירות על מישהו אחר, בטענה שהוא נהג (עם אישור והסכמה מלאה שלו), לאחר שהדו"ח שולם? קיבלנו דו"ח בסקסו דיזל שלנו על מהירות. 27 קמ"ש מעל המותר, 8 נק'. באמצע גהה. כשקיבלנו את הדו"ח אמי מיהרה לשלם אותו כדיי שלא נשכח ואז יהיה כפל. לפני כחודשיים נזכרתי בעיקום בדלת שדודתי עשתה לדלת שלנו. שאלתי את אמי מתי הסקסו הייתה אצלה, כדיי לבדוק אם זה תואם את הדו"ח, והפלא ופלא - האוטו היה אצלה באותם התאריכים. הדו"ח, כאמור, כבר שולם. האם ישנה אפשרות לשלם אותו? ---- עד היום לא היו לי עבירות מהירות, אבל יש לי, לצערי, עבירות אחרות ולכן אני לא יכול להרשות לעצמי את העבירה הזו מבחינת נק'. בעיקרון כבר השלמתי עם הדו"ח הזה, אבל במקרה נזכרתי בו היום, ואם אני יכ…
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
2 ק"מ לפני הבית, אני נוסע אחרי רכב ובו מותקן מסך DVD על הגג. יש לציין שזה לילה (בערך לפני כחצי שעה). המסך מקרין סרט וחברה שלי מתלהבת לצפות תוך כדי נסיעה. היה ניתן לראות את המסך מממרחק של 15 מטר כיוון שהוא היה גדול וזהר. אי אפשר שלא לשים לב לדבר כזה. עכשיו כשאני חושב לעצמי, אם אני אחד שמודע למצב הקשה בכבישים, ודואג לשמור מרחק כמה שניתן בעיר, נמשכתי למסך והעיניים לא היו על הכביש לכמה רגעים, אז נהג ממוצע לבטח יסיט ראשו לעבר המסך וישכח שהוא בכלל נוהג. לפי דעתי, מסך המותקן על גג הרכב הוא מסוכן עד מאוד! ויכול לגרום בקלות לתאונות. במיוחד בלילה. שמוליק
הודעה אחרונה מאת psychuil, -
-
יונדאי? אמינה? 1 2
מאת RS- 20 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
בוקר טוב, http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2967552,00.html יונדאי קנית , מוסך ראית.
הודעה אחרונה מאת לארק, -
- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
להוריי יש דרכון אוסטרי ופספורט אוססטרי . האם יש להם אפשרות לקנות שם רכב או לדוגמא בגרמניה ולהביא אותו ארצה? אם כן איך ,מחיר, ואיך עושים לו טסט בקיצור פרטים על העניין הזה
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם.... יש כאן אנשים ממועדון פיג'ו סיטרואן? אני פשוט חדש ואני רוצה קצת להכיר....! אם כן אז שיספרו קצת על עצמם כמו מה שמם מאיפה הם ועל מה הם נוהגים ואם בא לכם גם לספר קצת על השיפורים שלכם. תודה.
הודעה אחרונה מאת sronis,
-
מי מחובר 8 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 1,033 אורחים (הצג רשימה מלאה)