Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , טוב אז ככה לפני שלושה וחצי חודשים בערך נתפסתי במירות של 96 קמ"ש במקום 60.

רשיוני אז לא נשלל (הייתי אז חייל נראה לי שזה עזר),אבל קיבלתי הזמנה למשפט שעוד לא קרה הוא יהיה רק בנובמבר,אתמול בלילה בשעה שלוש בערך נתפסתי שוב על אותה עברה הפעם מטרים מהבית..85 במקום 50. הרשיון נלקח במקום ויש לי זימון לקצין משטרה בנוגע לשלילה מנהלתית של 30 יום. כרגע עד יום שני יש לי רשיון זמני.

סימול שתי העברות הוא 54 אם זה משנה משהו.

יש לי רשיון כמעט 4 שנים ואלו העברות היחידות שרשומות לי.

כמה שאלות:

השלילה על תנאי שאני אקבל במשפט הראשון יתפוס לגבי השני? (העברה השניה קרתה לפני המשפט הראשון זה יתפוס?).

כמה נק' יוצא במצטבר?(יש קורס או לא?).

אם מישהו היה במשפט דומה מה הפסקי דין שם בד"כ?

מאיפה לוקחים את ההוכחות לבדיקות שעשה השוטר באקדח ליזר ?

המון המון תודה מראש לעונים.

וווווורום ווווורום :evil:

פורסם

לפני שנתיים היה לי קטע דומה

פניתי לעורך דין

התובע רצה שלילה ל3 חודשים וקנס

יצאתי בקנס 750 וגם ב5 תשלומים

אם אתה מהצפון אני יכול לתת לך מספר עורך דין תותח

אשר מתמחה בתעבורה

פורסם

שלום.

לדעתי צריך לשלול לך את הרשיון למינמום 6 חודשים ולשלוך אותך לעבודות שרות

באיזה מוסד שיקומי של ניפגעי תאונות דרכים. כי אולי בדרך הזאת (בדרך הקשה)

תבינו כול הנהגים הצעירים שאתם נוהגים בפזיזות ,ומהוים סכנה לעצמכם ולסביבה!!!

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

לדעתי צריך לשלול לך את הרשיון למינמום 6 חודשים ולשלוך אותך לעבודות שרות

באיזה מוסד שיקומי של ניפגעי תאונות דרכים. כי אולי בדרך הזאת (בדרך הקשה)

תבינו כול הנהגים הצעירים שאתם נוהגים בפזיזות ,ומהוים סכנה לעצמכם ולסביבה!!!

בני הוצאת לי את המילים מהפה !

ואני חושב שאם הוא יבין את זה ככה זה יהיה דווקא הדרך הקלה,הדרך הקשה להבין את זה היא להיות מאושפז במוסד שיקומי לנפגעי תאונות דרכים,שם כבר הכל יהיה ברור יותר.

פעם אחת תפסו אותך נוסע מעל 30 קמ"ש יותר מהמותר,יש לך משפט שממתין לעבירה ההיא ועדיין לא למדת לקח ?

אני יכול להבטיח לך שכאשר תתייצב השבוע בפני קצין משטרת תנועה,הרשיון ישלל לך,שלא יהיה לך בכלל ספק לגבי זה,אני רק לא מבין איך לא שללו לך בפעם הראשונה.

לי היה מקרה מאוד דומה לפני 3 שבועות,נתפסתי נוהג 91 קמ"ש בתוך העיר,כמוך,גם לי לקחו את הרשיון והביאו לי אישור זמני עד ליום למחרת שבו התייצבתי בפני קצין משטרה.

ההבדל ביננו הוא שאני עובד בעבודה מבצעית בטחונית והייתי בדרך לאירוע,ולכן החזירו לי את הרשיון, אבל אני הפנמתי את העניין,מעבר לזה שזו היתה העבירה הראשונה שלי מאז שיש לי את הרשיון (מעל 5 שנים).

אולי לפחות תלמד את הלקח עכשיו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מצטער, אבל הרגשתי צורך לכתוב תשובה ארוכה למגיבים הקודמים.

בני .ל. ועידן, עם כל הכבוד ל"התקפה" שלכם, אני מבקש לא להיות כאלה צדיקים.

אני בטוח שגם אתם טעיתם מדיי פעם, במהלך נהיגה (ועידן, עם כל הכבוד, שהינך עובד בחברת אבטחה, אני לא חושב שזה מעניק לך את ה"זכות" לנסוע מהר, ולקבל חזרה את רישיון הנהיגה, מאחר והינך "עובד בחברת אבטחה"ו "היה מקרה חירום". אם אמרת ש"את הלקח שלך למדת" אז זה מעיד שגם אתה אינך חסין מטעויות). לבני, הרי אנחנו מנקודת הראות שלנו כנראה קצת יותר בוגרים, איך אפשר לדרוש ממישהו שאין לו הרבה ניסיון (כנראה) להתנהג כאילו יש לו ניסיון (והרי הוא לא "השתפשף" מספיק בחיים וראה מה יכולות להיות התוצאות להתנהגות כזאת)?..

אותי גם כן תפסו פעם על מהירות (לפני שנתיים כמעט, 29 קמ"ש מעל המותר בכביש עירוני) לפני שיטת הניקוד החדשה. קיבלתי 750 שקל קנס ו4 נקודות. לא משנה שכיום ב"ה אין לי שום נקודות בגלל שזה התאפס עקב המעבר לשיטה החדשה. חוץ מזה ב"ה תמיד השתדלתי לנהוג על פי החוקים ולנקוט משנה זהירות בכביש.

ועכשיו לפותח השירשור: אתה אמור ללמוד מהטעוית שלך, ועקב אי הסקת המסקנות מצידך השיעור שלך חוזר על עצמו. אני לא מבקר אותך ולא שופט אותך בעיקר בגלל שאני אינני מושלם, וגם לי יש טעויות.

מה שכן, כדאי לך מהר מאוד לעשות חושבים עם עצמך האם אתה מוכן לקחת אחריות במקרה ולמעשייך בכביש יהיו תוצאות קטלניות? נראה לי שבני .ל. ועידן התכוונו לגילוי בגרות ואחריות כלשהי. ואת זה אין כנראה לבחור שמוכן לנסוע מהר בהרבה ממה שמותר באיזור עירוני.

ואולי, אני מקווה בשבילך, שתוריד קצת את הרגל מהגז אחרי שתראה שאתה "מממן" את המדינה עם הקנסות האלה ...

סער

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
מצטער, אבל הרגשתי צורך לכתוב תשובה ארוכה למגיבים הקודמים.

בני .ל. ועידן, עם כל הכבוד ל"התקפה" שלכם, אני מבקש לא להיות כאלה צדיקים.

אני בטוח שגם אתם טעיתם מדיי פעם, במהלך נהיגה (ועידן, עם כל הכבוד, שהינך עובד בחברת אבטחה, אני לא חושב שזה מעניק לך את ה"זכות" לנסוע מהר, ולקבל חזרה את רישיון הנהיגה, מאחר והינך "עובד בחברת אבטחה"ו "היה מקרה חירום". אם אמרת ש"את הלקח שלך למדת" אז זה מעיד שגם אתה אינך חסין מטעויות). לבני, הרי אנחנו מנקודת הראות שלנו כנראה קצת יותר בוגרים, איך אפשר לדרוש ממישהו שאין לו הרבה ניסיון (כנראה) להתנהג כאילו יש לו ניסיון (והרי הוא לא "השתפשף" מספיק בחיים וראה מה יכולות להיות התוצאות להתנהגות כזאת)?..

אותי גם כן תפסו פעם על מהירות (לפני שנתיים כמעט, 29 קמ"ש מעל המותר בכביש עירוני) לפני שיטת הניקוד החדשה. קיבלתי 750 שקל קנס ו4 נקודות. לא משנה שכיום ב"ה אין לי שום נקודות בגלל שזה התאפס עקב המעבר לשיטה החדשה. חוץ מזה ב"ה תמיד השתדלתי לנהוג על פי החוקים ולנקוט משנה זהירות בכביש.

ועכשיו לפותח השירשור: אתה אמור ללמוד מהטעוית שלך, ועקב אי הסקת המסקנות מצידך השיעור שלך חוזר על עצמו. אני לא מבקר אותך ולא שופט אותך בעיקר בגלל שאני אינני מושלם, וגם לי יש טעויות.

מה שכן, כדאי לך מהר מאוד לעשות חושבים עם עצמך האם אתה מוכן לקחת אחריות במקרה ולמעשייך בכביש יהיו תוצאות קטלניות? נראה לי שבני .ל. ועידן התכוונו לגילוי בגרות ואחריות כלשהי. ואת זה אין כנראה לבחור שמוכן לנסוע מהר בהרבה ממה שמותר באיזור עירוני.

ואולי, אני מקווה בשבילך, שתוריד קצת את הרגל מהגז אחרי שתראה שאתה "מממן" את המדינה עם הקנסות האלה ...

סער

לנסוע 90 בעיר זאת לא טעות, אתה לא יכול לא לשים לב והופ... אתה נוסע 90 בתוך העיר.

אם הוא היה אומר שנניח הוא לא שם לב לעצור (לא שזה פחות חמור, פשוט זה כן קורה גם לטובים שביננו) או משהו בסגנון - ניחא, אבל 90 בעיר? ראבאק...

הקטע הוא שעם קצת פחות מזל - ילד יחצה את הכביש ואז מה? "סליחה אדון אבא של ילד, לא שמתי לב שנסעתי כל כך מהר ומעכתי את הבן שלך"?

בקיצור - לנסוע כל כך מהר בעיר זה לא בלי כוונה. זה בכוונה תחילה.

לווינסון: אני מקווה שזה לפחות ילמד אותך לקח.

אגב - אני לא מאמין שיאחדו לך את העונשים אלא יחפפו אותם (3 חודשים + 3 חודשים).

פורסם
לי היה מקרה מאוד דומה לפני 3 שבועות,נתפסתי נוהג 91 קמ"ש בתוך העיר,כמוך,גם לי לקחו את הרשיון והביאו לי אישור זמני עד ליום למחרת שבו התייצבתי בפני קצין משטרה.

ההבדל ביננו הוא שאני עובד בעבודה מבצעית בטחונית והייתי בדרך לאירוע,ולכן החזירו לי את הרשיון, אבל אני הפנמתי את העניין,מעבר לזה שזו היתה העבירה הראשונה שלי מאז שיש לי את הרשיון (מעל 5 שנים).

ביטחוניסט.............עזוב את הילד!

ה-91 קמ"ש שלך מסוכנים ( לשיטתך ) באותה מידה כמו שלו !!! גם אם היית בדרך להציל את המדינה!

אני גם די בטוח כי זו הייתה הפעם הראשונה שתפסו אותך ולא הפעם הראשונה שביצעת עבירה!

הרי כולנו יודעים היכן מתמקמים השוטרים כדי למלא את פנקסי הדוחות ולהכניס כסף לחברה. אופס סליחה למשטרה. בדרך כלל במקומות שתנאי הדרך מאפשרים נסיעה מהירה יותר מהמצויין בחוק והסבירות להכניס כסף לקופה גבוהה.(אולי הם מקבלים מכסות ועמלות כמו אנשי מכירות???)

אני מבקש להבהיר!!!

אני לא מעודד אף אחד להשתולל ולנסוע מהר בכל דרך שהיא אך יש דברים מסוכנים יותר וחשובים יותר לאכיפה ממהירות לא חוקית כמו: נסיעה איטית בנתיב השמאלי בכביש מהיר!

חציית קו לבן! אי מתן זכות קדימה! גניבת רמזור ונסיעה באדום!!! ועוד...

אז בואו לא ניתמם כולנו ונקפוץ כאחרוני המתחסדים.

הנה אנקדוטה מעניינת :

הרכב שלי כרגע נמצא במוסך כי דביל אחד לא נתן זכות קדימה (היכן שהיה צריך ) ונכנס בי במהירות בגלגל האחורי בצד הנהג. המעניין הוא שאם הייתי נוסע ב-10קמ"ש מהר יותר (65קמ"ש) הייתי חוצה את הצומת בבטחה והוא היה עובר אחרי או נכנס במישהו אחר.

לגביך WINSTON קח עורך דין טוב ותתחנן על חייך (רשיונך)

אני במקומך לא הייתי מצפה לטוב.

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

סער ראשית אין אדם חסין טעויות,לגבי העניין שלי,נכון שזה שקיבלתי דו"ח במהלך התפקיד לא פותר אותי, וזה לא אמור לתת לי לגיטימציה לנסוע מהר בגלל אירוע,אבל ההבדל הוא שאני לא נוסע ברחובות 30 קמ"ש מעל המותר בשביל הסבבה שלי,ואני לומד מטעויות (ואפילו שבשורה התחתונה לא נענשתי על העבירה כלל למדתי מכל העניין ולקחתי לתשומת ליבי את העניין),בניגוד לידידנו ווינסטון כאן,שלמרות שהוא עומד לפני משפט על מהירות מופרזת,הוא לא לומד לקח,וממשיך לבצע את אותה עבירה !

אם אני הייתי במצב שלו שהייתי ממתין למשפט על מהירות מופרזת,אני יכול להבטיח לך שלא רק שלא הייתי נוסע במהירות מופרזת,אלא הייתי נוסע בכל כביש 20 קמ"ש מתחת למותר רק כדי למנוע איזשהו ספק !

כי בשורה התחתונה הוא עומד להגיע למשפט בעמדה הכי נחותה שניתן,מה הוא יגיד עכשיו לשופט ?

"מצטער אדוני השופט,אני מבין את חומרת העבירה ובמטיח שלא לחזור על זה בעתיד" ?

אבל עוד לפני המשפט הוא כבר חזר על אותה עבירה בדיוק.

אז לבוא ולהגיד שאני ובני מגזימים ושאף אחד לא חסין טעויות ? אף אחד לא חסין טעויות,אבל אנשים צריכים ללמוד מטעויות,ולא לחזור ולבצע אותם שוב.

ולכן אני שוב חוזר ואומר,אני מקווה שאותו בחור ילמד שהוא צריך למתן את הנהיגה שלו,כי עכשיו זה ייעלה לו זול (קנס+נקודות+פסילה+תאוריה וטסט מחדש),פעם הבאה זה עלול לעלות לא ביוקר (פגיעה שלו או של מישהו אחר).

אגב,אני ממש לא מסכים עם המשפט שלך "איך אנחנו מצפים ממשיהו חסר נסיון להתנהג כאילו יש לו נסיון,הרי הוא לא השתפשף מספיק בחיים", סער,בנאדם לא צריך "להשתפשף" בקיר\עמוד חשמל\עץ כדי לקבל נסיון,והוא גם לא צריך לנסוע 180 קמ"ש כדי לקבל נסיון,הוא צריך פשוט לנהוג כמו בנאדם,לקרוא עיתונים (אין יום ללא כתבה על הקטל בדרכים),לראות טלוויזיה,או אפילו להכנס לאינטרנט.

אני מכיר,ואני בטוח שגם אתה מכיר מספיק אנשים שיש להם נסיון רב בנהיגה,והם צברו את הנסיון הזה ללא דו"ח אחד,וללא אף תאונה.

וכן,גם הם ביצעו עבירות תנועה,אבל הם כנראה היו מספיק חכמים כדי לשפר את עצמם ולהבין איפה טעו.

פורסם

אחרי כל המחנכים אני אנסה לענות לעניין: הדבר היחיד שעשוי להציל את הרישיון שלך מחר בשימוע אצל קצין המשטרה, הוא שממקרה דומה שקרא לי, השוטר לא יראה במחשב את הדו"ח הקודם שלך מאחר וטרם נשפטת. במקרה כזה אתה מגיע מבחינתו עם עבירה ראשונה, מה שעשוי לשחק לטובתך.

ובכל זאת, גם אני לא יכול להתאפק עם הטפה קטנה: 50 קמ"ש זאת המהירות המותרת בכבישים שכונתיים, שגם ביום שישי בלילה עשוי מישהו לחצות אותם פתאום. לנסוע שם 85 קמ"ש זה פשוט טירוף. תודה לאלוהים שזה נגמר בדו"ח על מהירות מופרזת, ולא על נהיגה רשלנית שהובילה להריגה.

אני יודע שלא תמיד מגבלות המהירות הן ריאליות. בנסיעות בין עירוניות, בכבישים של 100 ו-110, לא ממש תמצא אותי דבוק להוראה החוקית. אבל בכבישים עירוניים שכונתיים גם 50 זה הרבה לפעמים, כמו למשל ליד בתי ספר.

פורסם

סולי,אני שוב חוזר,אני לא פותר את עצמי מהעבירה שאני בצעתי,אבל שוב,ההבדל הוא שאני למדתי מזה והפקתי לקחים לעצמי.

ואני מסכים איתך לחלוטין,אין אדם שלא מבצע עבירות,השאלה היא כמה פעמים הוא מבצע את אותה עבירה, אם אדם ביצע עבירה מסויימת,הבין שביצע אותה וניסה לתקן את עצמו כדי לא לחזור עליה שוב זה דבר אחד, אבל אם אדם מבצע אם אותה עבירה כבר מספר פעמים זה דבר אחר,כי כנראה שללמוד את הלקח הוא לא לומד,ואולי הוא לא מבין את הטעות שלו.

אתה מתייחס פה לעבירה שלי ובא לתקוף אותי ועל מה בדיוק ?

אל תשכח שאני זה שהעליתי את עניין העבירה שלי,בדיוק כדי להראות את מה שאתה רצית,אף אחד לא חסין,כל אחד טועה,השאלה מה אתה עושה עם זה הלאה ?

ונכון העבירה שלי בוצעה ואין לה תירוצים והסברים (אף על פי שבכירים ממני וממך החליטו שכנראה הנסיבות לביצוע העבירה היו מספיק מחמירות ועל כן החזירו לי חזרה את רשיוני,אז אל נא תכנס לדברים שלא קשורים ותתחיל לקרוא לאנשים כאן "ביטחוניסטים") אבל למדתי.

פורסם

אני לא בא להטיף לך, את זאת עשו קודמי(מי פחות ומי יותר).

עכשו - באם העבירות בוצעו באותו תחום שיפוט, ניתן לבקש איחוד תיקים ולהשפט בפעם אחת על שתי העבירות.

כמה שאלות:

השלילה על תנאי שאני אקבל במשפט הראשון יתפוס לגבי השני? (העברה השניה קרתה לפני המשפט הראשון זה יתפוס?).

(1)כן, ניתן להחיל את השלילה ע"ת מהעבירה השניה ולהשליכה על הראשונה.

(2)לא מעניין, זה הזניח ביותר כרגע.

(3)פס"ד משתנים מאחד למשנהו, גיל הנהג, ותק רשיון, עבר תחבורתי, עיסוק ואפילו מצב משפחתי משפיע.

בדר"כ זו שלילה ע"ת לעבירה ראשונה בתוספת קנס, אך זה ודאי, לעיתים חוטפים גם שלילה בפועל.

(4)בשלב ההוכחות במשפט על התביעה להציג את יומן המכשיר.

בשלב הזה תוכל לתחקר את השוטר לגבי 4 פעולות החובה שעליו לבצע בתחילת המשמרת.

בכל מקרה רצוי מאד להיוועץ בעו"ד ואולי אפילו לקחת אחד שייצג אותך.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

יש מקומות עירוניים שמאפשרים נסיעה במהירות 90 בדיוק כמו בכל כביש בין עירוני...

אבל בגלל שהכביש נמצא בתחום שיפוט של עייריה מסויימת הוא מוגדר עירוני, ולאף אחד בעייריה אין ביציים לתקוע שם שלט (90) אז אנחנו אוכלים "ז%%ן"

לבוא לקפוץ פה על בן אדם מבלי לדעת איפה הכביש המדוייק שהוא נסע מה היו תנאי הדרך באיזה שעות באם היתה ראות מספקת וכו' וכו' זאת צביעות לשמה והתיפות נפש מכוערת להפליא, במיוחד על גבי דפים אלו שאנשים מאמינים שנהיגה זה יותר מסתם הגעה מנקודה א' לנקודה ב',

ושרוב המכוניות פה בעלי אמצעים להתקלות עם כחולים (והמבין יבין) אז חוכמה גדולה לשחק אותה צדיק....ואף אחד מכם לא כזה אז אל תנסו בכלל

באשר לבחור : פנה לעורך דין, בקש ממנו שיגיש בקשה לאיחוד תיקים, תשפט על שני העבירות במשפט אחד וכך העבירה השניה לא תפעיל לך את התנאי שתקבל אם תשפט על העבירה הראשונה בנפרד....אתה עשוי לצאת עם איזה 3 חודשים בפועל ואיזה חצי על תנאי, שיחסית זה לא נורא (בכל זאת שתי עבירות, לא הולך ברגל (נוסע באוטו))

בכל מקרה אני מאחל לך בהצלחה במשפט, אם עשית טעות אני מקווה שתבין אותה, ואם לא עשית טעות ותנאי הדרך איפשרו נסיעה שכזאת...אני מקווה שלהבא העיניים שלך ידעו לחפש מה שצריך בצידי הדרך....

פורסם
שלום , טוב אז ככה לפני שלושה וחצי חודשים בערך נתפסתי במירות של 96 קמ"ש במקום 60.

רשיוני אז לא נשלל (הייתי אז חייל נראה לי שזה עזר),אבל קיבלתי הזמנה למשפט שעוד לא קרה הוא יהיה רק בנובמבר,אתמול בלילה בשעה שלוש בערך נתפסתי שוב על אותה עברה הפעם מטרים מהבית..85 במקום 50. הרשיון נלקח במקום ויש לי זימון לקצין משטרה בנוגע לשלילה מנהלתית של 30 יום. כרגע עד יום שני יש לי רשיון זמני.

סימול שתי העברות הוא 54 אם זה משנה משהו.

יש לי רשיון כמעט 4 שנים ואלו העברות היחידות שרשומות לי.

כמה שאלות:

מון המון תודה מראש לעונים.

ומה אני אומר?

טעית?

תשלם. זה הכל.

אני לא מטיף לך מוסר, לא אכפת לי אם תיסע גם 150 ותדרוס ילד, מענין לי את התXת...

אבל מה? אני מצפה, מבחור שיודע ללחוץ על הדוושה, שאם תופסים אותו, יהיו לו הביצים להגיד "ואללה, טעיתי, עכשיו אני אשלם..." ולא לרוץ לבכות כמו איזה ילדה ולומר שהוא רוצה שיסלחו לו...

רון.

-נשבר מהבכיינות -

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

ידידי,זה לא משנה אם העבירה בוצעה בכביש שהוא כמו כביש מהיר "רק בתוך העיר",החוק מאוד יבש במקרים האלה.

לצורך העניין,העבירה שלי בוצעה בשעה 6:15 ברח' ז'בוטינסקי ר"ג לכיוון פ"ת,ממש ליד מתחם בורסת היהלומים,מי שלא מכיר את הכביש,זהוא כביש בן 3 נתיבים עם גדר הפרדה לכל אורכו שבשעה זאת של הבוקר היינו על הכביש בערך רק אני והשוטר,אבל זה לא תירוץ,ואני ממליץ לבחור לא לנסות להעלות את זה בתור טיעון,כי סביר להניח שזה יבוא לרעתו (השופט עלול להגיד לו משהו בסגנון שהוא מפרש את החוק איך שהוא רוצה וכו',וזה רק ייסבך אותו יותר).

אני חושב שכמו שמישהו כאן כבר אמר,מה שנקרא שייתחנן על רשיונו,שיגיד שהוא באמת מבין את חומרת העבירה שלו ושהוא מודה בביצועה,מאשר שינסה להחלץ מזה בהתחכמות משפטית שתעלה לו יותר ביוקר.

בהצלחה.

פורסם

טוב אז ככה אחרי כל ההתנפלוץ קצת סדר בדברים!!

העברה הראשונה שלי בוצעה בצבא על מדים באמצע אירוע ירי ליד ג'נין!

נראה לי שזה לוקח את הבוחר המתחסד של "חברת השמירה".

העברה השניה אומנם בוצעה במקום שמוגדר כעיר אך מדובר בכביש רחב בירידה עם יער משני צידיו בשעה שלוש בלילה(שגם באמצע היום אין שם אנשים),אני יודע שזה מעניין ת'ת##ת של החוק אבל ככה זה אז אני לא בא להיצטדק.

ועכשיו לכל השולחים לעבודות שירות בבית לווינשטין ודומיו כולכם מוזמנים איתי כי אני בטוח שאתם האנשים שנוסעים על 80 בשמאל ומסכנים את כולנו בכביש...

יום טוב!!

הבאתם לי את הסעיף "מלאכים"!

תודה לכל מי שענה לעניין .

וווווורום ווווורום :evil:

• תוכן חדש...