Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

UNIROYAL ללנטרה 1996

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעת מחיר לארבעה צמיגים ללנטרה שנת 96 1.6 ל'.

הצמיגים של חברת יונירויאל, את הדגם אני לא זוכר, אבל הצמיג עם כיוון נסיעה.

המידה 175/65R14

1100 שקלים לרבעייה (כמובן כולל הרכבה ואיזון)

בהתחלה רציתי את הצמיגים של גודייר (GT3) ,כמו שיש לי עכשיו באסטרה, אבל המוכר אמר שבמידה הזאת עדיף ללכת על היונירויאל.

מה דעתכם?

דימה

4.bmp.jpg

פורסם

הוא צודק.

צמיג גרמני מעולה, כיוון נסיעה, דביק, ספורטיבי ושקט.

גם המחיר - יחסית לרמת הצמיג - סבבה לגמרי

דודי

פורסם

הוא יכול להיות צודק ויכול להיות לא ...

להגיד שם של חברה = להגיד שאתה הולך לקנות צמיג עגול בערך.

בלי דגם אי אפשר ממש לעזור לך

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

היום ארבעת צמיגי ה UNIROYAL ניקנו הורכבו. את הדגם אני לא זוכר, אבל הם באמת דביקים ורכים יותר מהגודייר. מחר אני אנסה לא לשכוח להיסתקל על הדגם ולעדכן אתכם.

בזמן פירוק הצמיגים הישנים שמנו לב שהרכב צריך ממש דחוף כיוון פרונט, כי שני הצמיגים הקדמיים היו ממש חלקים מהצד הפנימי. מחר הקוריאנית תגיע לכיוון פרונט.

דימה :-P

פורסם
הדגם הוא RALLYE 680

http://www.conti-online.com/generator/www/de/en/uniroyal/automobile/themes/pkw/summer/rallye680/rallye680_en.html

נקנו בפנצ'ריית איזק באיזור תעשייה קרית גת. אני מאוד מרוצה מהמקום ומהשירות. :mm_yeah:

Fixxer , לא יכלת לרכוש אותם לפני חודש?! :wink:

התעניינו בכאלה , רק אף אחד לא יכל לתת לנו חוות דעת עליהם.

ד"א , בסוף קנינו Kumho Power Star 758. צמיגים טובים למדי.

http://www.kumhousa.com/Products/PtnDetails.asp?mainCatID=1&PtnID=758&refAction=PtnDetail

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...