Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה זה החוט השחור הזה שיוצא לך מתחת לידית של בלם היד, לכיוון הכסאות האחוריים?

בתמונה הזו:

אתה שם לב לפרטים קטנים הא? :smile:

זה החוט שהארכתי מהקונסולה, של המתגים של החלונות. פשוט העברתי את החוט מתחת לשטיח של הרכב עד ליציאה של הבלם יד כדי להסתיר אותו...

הבלוג שלי - רעיונות עשה זאת בעצמך שמשתף בנייה וחידוש של רהיטים, בניית צעצועים, וטיפים נוספים.

הפרוייקטים שלי בפורום : בניית משענת יד :idea:צביעת טאסות

פורסם
הכל טוב ויפה, אבל מה זה הבד הזוועתי הזה??? לא יכלת להשקיע בלבד נעים, זמש או משהו אחר?

בתמונה זה נראה כמו כפפת מגן של קצבים באטליז. :roll:

איתמר.

נו טוב, השתכנעתי שהריפוד של המשענת אכן לא היה מתאים... כפי שכמה כתבו פה (כפפת מגן של קצבים באיטליז ???!!!?) :grin:

והחלפתי אותו. כמו כן גם הורדתי את הגובה של הספוג שהיה גבוה מידי..

תמונות לפני/אחרי מצורפות לשיפוטכם...

איציק.

old_inside.jpg

new_ripud.jpg

new_inside.jpg

new_right.jpg

back.jpg

הבלוג שלי - רעיונות עשה זאת בעצמך שמשתף בנייה וחידוש של רהיטים, בניית צעצועים, וטיפים נוספים.

הפרוייקטים שלי בפורום : בניית משענת יד :idea:צביעת טאסות

פורסם

איציק שלום

קבל כמה שו"שים (שיפורים ושינויים) :

1.אם יש לך חשק תפרק את החלק שעליו מונח הספוג והריפוד ואת הסיכות תחבר מלמטה כך שלא יראו אותן.

2.אם אין לך חשק, קח רצועה כלשהי (אפשר מאותו בד) ותשים מסביב לסיכות ותתפוס אותו עם דבק.

מאחורה

תתפוס עם איזה 2 סיכות.

3. הספוג נראה לא אחיד ולכן הריפוד נראה (לפחות בתמונות) עם בליטות - שקול החלפת ספוג.

4.את השקעים של הברגים מלא בבודי פילר וצבע מחדש.

בהצלחה

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

ללא ספק סגרת את האטליז ועברת למכור סלונים באיקאה.

סחטיש! :-P

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אבל איך אתה מרים את הבלם יד? האם זה נוח להרים את הבלם יד בצורה שכזאתי? נראה שאין ממש גישה אליו.

פורסם

איזה הקפצה מטורפת.

אולי תחפש שרשור מלפני שנות האלפיים להקפיץ?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...